Legend of Zelda: Spirit Tracks

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 26 marca 09, 14:04

Ja nie rozumiem czemu się tak denerwujecie.To był pierwszy trailer i jeszcze nic nie wiadomo.Ale ciesze się że wreszcie coś nowego.Była łódka,był statek,był koń ale lokomotywy jeszcze nie było! :}
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 26 marca 09, 14:10

No właśnie... Lokomotywa... Mimo że fajnie iż to nowa zelda to ten klimat jakos ulatuje powoli... może nadrobia czyms innym chociaz wydaje mi się że ciężko będzie.
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
starfoch
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: starfoch » 26 marca 09, 14:10

Ta Zelda na pewno będzie równie dobra co PH.
I przecież osobny team robi Zeldę na Wii, a osobny na DS, więc nic nikomu nie przepadnie.

PS.
Ten drugi cytat z postu powyżej to chyba powinien być podpisany "Storms napisał/a".
Śmierć zabija.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 26 marca 09, 15:05

starfoch pisze:Ten drugi cytat z postu powyżej to chyba powinien być podpisany "Storms napisał/a".

Właśnie poprawcie to... :roll:

Storms pisze:Zamiast skombinować prawdziwą Zelde na konsole Wii której ten sprzęt ewidentnie potrzebuje,

Poczekajmy do E3...
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 26 marca 09, 15:22

Więc :idea: .. Lokomotywa..To gra dzieje sie kilka(dziesiąt) lat później skoro jest Lokomotywa :!:
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 26 marca 09, 15:22

No zapowiada się kolejna część serii, bardzo mnie, to cieszy, choć ta lokomotywa nie zbyt mi się podoba, no ale cóż, dobrze, że w ogóle wychodzi. Akurat nie dawno DS'a zakupiłem, więc zadowolony na pewno będę ;).
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 26 marca 09, 15:44

Kruppol pisze:Więc :idea: .. Lokomotywa..To gra dzieje sie kilka(dziesiąt) lat później skoro jest Lokomotywa :!:

W Phantom Hourglass był parowiec i jakoś gra nie działa się kilkadziesiąt lat po WW tylko kilka miechów. Ciuchcia (lol) przecież nie będzie na prąd tylko na parę. Gra pewnie będzie opowiadać nową Legendę z nowym Linkiem..
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
starfoch
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: starfoch » 26 marca 09, 15:49

MasterLink pisze:W Phantom Hourglass był parowiec i jakoś gra nie działa się kilkadziesiąt lat po WW tylko kilka miechów.

Właśnie to miałem pisać : D
Śmierć zabija.

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 26 marca 09, 16:08

Nie rozumiem, czemu od razu dyskwalifikujecie tą grę. Bo się jeździ ciuchcią? Przecież cała gra się na tym nie będzie opierać... Chociaż jeśli ma to wyglądać jak podróże statkiem z PH, to mam nadzieję, że te podróże nie będą zbyt częste, chociaż muszę przyznać, że spodobał mi się motyw z trąbieniem(Huuuuuu-huuuuuu!) O jakość samej rozgrywki jakoś się nie martwię, boję się natomiast o długość całej gry. Mam nadzieję, że postarają się bardziej niż przy PH i dostarczą nam zabawy na jakieś 20-30h
8=============D

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 26 marca 09, 16:40

Podoba mi się, że gra jest w stylu PH. Ciuchcia, kolejka, lokomotywa.... dla mnie może być nawet tramwaj. Pomysł jak każdy inny. Nowy. Może dlatego nie wszystkim się podoba. I nie musi. Jeśli będzie identyczna jak PH pod względem rozgrywki (sterowanie full-stylus, rysowanie po mapkach itd) to będę bardzo zadowolony :) . Mam nadzieję, że będzie dłuższa i bardziej napakowana side-questami. Mogli by wrócić do zbierania ćwiartek serca. Jestem na "Tak" :P !

Awatar użytkownika
Sawassas
Kokiri
Kokiri

Postautor: Sawassas » 26 marca 09, 17:14

Właściwie to powinienem podziękować im, bo będę miał kolejny powód aby sobie kupić NDSa (o którego i tak ciąglę męcze ;p).

Mnie teraz ciekawi jak po tym będzie wyglądać chronologia Zeld :14
Lakitu pisze:eśli będzie identyczna jak PH pod względem rozgrywki (sterowanie full-stylus, rysowanie po mapkach itd) to będę bardzo zadowolony

Ja też.
ganon pisze:Ja nie rozumiem czemu się tak denerwujecie.To był pierwszy trailer i jeszcze nic nie wiadomo.

W sumie to tak.

A ja wam powiem, że mnie ta ciuchcia nie przeraża tak jak ten strój :shock: Oby nie chodziło się tylko w nim, bo ja nie wytrzymam bez zielonego wdzianka :(
,,Zdrowa dusza nie odstępuje zdrowego ducha i ciała…’’

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 26 marca 09, 17:20

Sawassas pisze:A ja wam powiem, że mnie ta ciuchcia nie przeraża tak jak ten strój :shock: Oby nie chodziło się tylko w nim, bo ja nie wytrzymam bez zielonego wdzianka

Przecież na trailerze Link jest w Green Tunic. Nawet podczas jazdy lokomotywą (któryś tam moment na trailerze).
Obrazek

Awatar użytkownika
Sawassas
Kokiri
Kokiri

Postautor: Sawassas » 26 marca 09, 17:23

MasterLink pisze:Nawet podczas jazdy lokomotywą (któryś tam moment na trailerze).
Nie zauważyłem.
MasterLink pisze:Przecież na trailerze Link jest w Green Tunic.

Nie ciągle.

Zapewne jednak będzie sie dało w equpie zmieniać.

Ktoś znalazł jakieś informacje o fabule?
,,Zdrowa dusza nie odstępuje zdrowego ducha i ciała…’’

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 26 marca 09, 17:26

Nie wiem czemu od razu takie nerwy że ta gra to będzie niewypał.http://forum.mario.xgame.pl/viewtopic.p ... Popatrzcie na pierwsze posty tematu.Prawie takie same jak tu.A potem patrzcie na następne.Różne takie jak:Więcej klasyki.Byli nie zadowoleni po pierwszym trailerze.Patrzcie.To tak jak u nas!Na samym początku nerwy że ta gra nie będzie tak dobra jak Super Mario 64.Po kilku następnych trailerach:Ta gra pobiję SM64.W tej chwili SMG to jedna z najlepszych gier jakie ujrzały światło dzienne.Więc nie denerwujmy się.Zobaczycie że po następnych trailerach już tak mówić nie będziecie.Poczekamy zobaczymy.
Obrazek

"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 26 marca 09, 17:35

Sawassas pisze:Nie ciągle.

No chodzi mi o dungeony.

Sawassas pisze:Nie zauważyłem.

http://www.youtube.com/watch?v=DH9yOh9dsy8

:arrow: 0:37 sekunda
:arrow: 1:35 minuta
Obrazek

Wróć do „Legend of Zelda: Spirit Tracks”