SweetBrokacik
Moderator: Moderatorzy
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Problem w tym, że naprawdę przez pomyłkę ją usunąłem... bo w sumie regulaminu nie łamała tylko broniła (bądź co bądź) swoich racji... albo może lepiej tu będzie brzmieć "swoich poglądów".
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
Wybaczcie za odświeżenie...Ale ona łamała regulamin....
W Regulaminie było napisane żeby pisać dość czytelnym pismem ... Ja ledwo umiem odczytać Słit Words...A w ogóle zauważyłem że Ganon też sie tam zarejestrował .. Ukradł podpis Mr.M, Jego Nick WertypToCiota-AganonRlz!...Ukradł Avatar Wondercroww...Czy nienależy mu się kara?
W Regulaminie było napisane żeby pisać dość czytelnym pismem ... Ja ledwo umiem odczytać Słit Words...A w ogóle zauważyłem że Ganon też sie tam zarejestrował .. Ukradł podpis Mr.M, Jego Nick WertypToCiota-AganonRlz!...Ukradł Avatar Wondercroww...Czy nienależy mu się kara?
FALCON PAWNCH!
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
ganon pisze:"WertypToCiota-AganonRlz!"?????????
SLUCHAM?
Pozabijam!!! bez litosci.
Tak obrazac Wertypa, jedna z madrzejszych osob z tego forum!
Czekajcie, niedlugo sie dowiemy, ze to brat blizniak ganona pisal, i ze sam ganon nic nie wie na ten temat.. .
A co do Barbie..
Boze, naprawde chcialam wierzyc, ze ona sobie jaja z nas robi, potem to opisuje w pracy i rzeczywiscie studiuje psychologie.
NAPRAWDE CHCIALAM WIERZYC, ZE NIE MA TAK GLUPICH LUDZI!
..Ide sie pociac w kacie, stracilam wiare w swiat:
Barbie pisze:To się nazywa u nas KRUCJATAMI, to główny cel naszego bytu, walczymy z takimi jak Wy i jak widac wygrywamy Krzyżowcy stają się słit brokacikami, albo odchodzą z podkulonym ogonem
Ktoś chce się przekonać? [/u]
She's got everything I need, pharmacy keys
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Deedlith_Anthy pisze:SLUCHAM?
Litości, czerwienię się
Cóż, o wybrykach naszego kolegi było mi wiadomo już od jakiegoś czasu... Osobiście wolałbym go olewać, ale nie ukrywam, że zasłużył na bana na ZC. Przydałoby się podjąć jakieś kroki w tym kierunku.
Deedlith_Anthy pisze:Amadis, ponownie, CHCE W TO WIERZYC!
Nie chce wierzyc, ze Ganon tak sie zachowal ;[
Nie martw się, on ma dopiero 11 lat, ma jeszcze czas się czegoś nauczyć
amadis pisze:Zły klon stworzony przez obcych, którzy porwali Ganona w czasie podróży w tunelu czasoprzestrzennym w astralnym wymiarze naszego świata.
Przygotować się na skok w ponadświetlną! Come on Chewie, hit it!
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
Dowód jest podany w tym forum ..W tym temacie...
Str...http://www.sweetbrokacik.pl/index.php/topic,1555.0.html
Str...http://www.sweetbrokacik.pl/index.php/topic,1555.0.html
FALCON PAWNCH!
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
...
Wysłannik SB
...
EDIT:
O tym wybryku wiadomo od dość dawna.... oto przykład, że SB ogłupia...
Wysłannik SB
...
EDIT:
O tym wybryku wiadomo od dość dawna.... oto przykład, że SB ogłupia...
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Wertyp pisze:Deedlith_Anthy pisze:SLUCHAM?
Litości, czerwienię się
Nie masz powodu, zeby sie czerwienic! To prawda xD Ale jesli wolisz: to wszyscy tu piszemy bez sensu, ale Ty piszesz PRAWIE z sensem. Lepiej?
Wertyp pisze:Nie martw się, on ma dopiero 11 lat, ma jeszcze czas się czegoś nauczyć
Niestety z doswiadczenia wiem, ze male chamy czesto malymi chamami zostaja na cale zycie ;[
Ganon, wstydz sie! Tak nienawidzic ludzi z naszego forum?;/ Mi by sie nie chcialo robic takich numerow, dajcie spokoj ;/
Deedlith_Anthy pisze:Wertyp napisał/a:
Deedlith_Anthy napisał/a:
SLUCHAM?
Litości, czerwienię się
Nie masz powodu, zeby sie czerwienic! To prawda xD Ale jesli wolisz: to wszyscy tu piszemy bez sensu, ale Ty piszesz PRAWIE z sensem. Lepiej?
No dooobra, pozostaje mi więc tylko podziękowac za komplement
Kiedyś miałem "wąty" do PiotraW . Ale to już historia na inną okazję ;p. W każdym bądź razie, ban był. -.-
Heh, ja korzystam z internetu od 12 roku życia, i jeszcze nigdy nie miałem nigdzie bana. To chyba powód do dumy, nie?
~Burn the land and boil the sea
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
amadis pisze:Niestety z doswiadczenia wiem, ze male chamy czesto malymi chamami zostaja na cale zycie ;[
Kiedyś miałem "wąty" do PiotraW . Ale to już historia na inną okazję ;p. W każdym bądź razie, ban był. -.-
Oj, nie mowilam nawet o takich przypadkach jak Ty, tylko chocby dzieciach z podstawowki xD Ludzie sie tak latwo nie zmieniaja ..
Jakos watpie, zebys Ty mial takie odloty jak on xD
Wertyp-super, ze dales sobie spokoj z falszywa skromnoscia ;]