Ulubiony MMORPG
Moderator: Moderatorzy
A co do MMO, to ja już zupełnie nie rozumiem tych ludzi, co grają w gry "darmowe, ale z abo" , vide (debilnie głupi) RuneScape, w którego gra większość znajomych...
Wytłumaczycie mi, co w takich grach widzicie oprócz konieczności wydawania dodatkowej forsy, żeby szpanować unikalnymi itemami i łatwiej grać?
Ja po prostu tego nie łapię
Wytłumaczycie mi, co w takich grach widzicie oprócz konieczności wydawania dodatkowej forsy, żeby szpanować unikalnymi itemami i łatwiej grać?
Ja po prostu tego nie łapię
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Temat Guild Wars u mnie co jakiś czas powraca, pewnie kiedyś w to zagram.
Natomiast WoW mnie "ospycha", nie wiem, pewnie przez fanbojów tej gry , których spotykam-cwanych wiejskich chłopaczków, co to WoWa tylko widzieli i gadają, jakby wszystkie mózgi zjedli ;s
Natomiast WoW mnie "ospycha", nie wiem, pewnie przez fanbojów tej gry , których spotykam-cwanych wiejskich chłopaczków, co to WoWa tylko widzieli i gadają, jakby wszystkie mózgi zjedli ;s
She's got everything I need, pharmacy keys
Deedlith_Anthy pisze:Temat Guild Wars u mnie co jakiś czas powraca, pewnie kiedyś w to zagram.
:> A jaką masz kampanie GW? Moja ulubiona (i na koncie jedyna, miałbym Factions, ale brat się uparł, że sobie założy nowe konto...) to Nightfall, nie grałem tylko w Proroctwa i GWEN
Typowe Mnie w WoWie odpycha to, że jest cholernie duży abonament, a jak sie chce go olać, to trzeba grać na powalonych prywatnych serwerach, co jest "zue" ;/
Ja z reguły do takich gier nic nie mam, ale jak można siedzieć godzinami przy takim czymś (u mnie kumple przed szkołą wstają o 5 rano...) , płacić 30 zł na miesiąc , przy czym jedyny sens tej gry (vide RuneScape) to wybijanie ludków i nabicie jak największego "combata" czy jak to się zwie... Chore, takie gry jak np. GW mają jeszcze sens, podłoże fabularne czy coś, a nie samo bezsensowne nawalanie ;-/ Bez urazy oczywiście.
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Mr.M pisze:
:> A jaką masz kampanie GW? Moja ulubiona (i na koncie jedyna, miałbym Factions, ale brat się uparł, że sobie założy nowe konto...) to Nightfall, nie grałem tylko w Proroctwa i GWEN
Wiesz, jeszcze nie znam się na GW za bardzo, czytałam troszke na temat tej gry i planuję kiedyś zagrać w nią Kiedy to nie wiem-ale kiedyś napewno...
BTW, pamiętam, jakiego szoka rok temu dostałam, jak zobaczyłam oryginalne L2 kiedyś na półce za kasą w Empiku (Nowy Świat, Warszawa)....
She's got everything I need, pharmacy keys
Grałem przez jakieś 2 lata w Ragnaroka, gra się bardzo przyjemnie(ach, ten klimacik;3), ale już mi się przejadło. Próbowałem Lineage II - pograłem 2 tygodnie, wbiłem 4X lvl i się znudziło. Ostatnio naszła mnie znów ochota na L2, ale wywaliłem to z dysku, bo cholernie ciężkie;/
Sprawdzałem też takie wytwory jak Maple Story, czy Tale of Pirates, ale Jakoś nie przypadły mi do gustu.
Ostatecznie wolę pograć w singlu w jakiegoś dobrego jRPG'a czy Action-Adventure;3
BTW: MMO to zło!
Sprawdzałem też takie wytwory jak Maple Story, czy Tale of Pirates, ale Jakoś nie przypadły mi do gustu.
Ostatecznie wolę pograć w singlu w jakiegoś dobrego jRPG'a czy Action-Adventure;3
BTW: MMO to zło!
8=============D
Devil pisze:eeeh ??? ja takih gier też nie lubię ale Adwenture Qest kocham ma genialną fabułę
tak samo jak silkroad
Adwenture Quest SIC!!! WON!!!!
Polecam never winter nights 1 i 2 oraz Metin 2 : ) Oraz Tales of Pirates Zajefajna gra i grafika i podobna do ToP powstała AO ( Angels online )
FALCON PAWNCH!
amadis pisze:Gram na Dexie ( L2 ) raty x3- lv 78 Adventurer.
No-life!
Ja ostatnio grałem chwilę na Zion(x20), ale kumplowi się znudziło, a samemu to się lipnie w to gra...
Hmm... Całkiem ciekawie ten Dex się prezentuje: IL, Off, 5k online(ukończenie questa na subkę musi być naprawdę ciekawe), żadnych customowych ułatwień.
Mógłbyś powiedzieć, jak tam z eventami i botami(chyba mają anti-bota, prawda? ;3)
Może bym się skusił nawet.
8=============D
No-life!
Jaki znów no- life? xD
Eventy? TvT, nasiona dyń, itp . Ogólnie starają sie prowadzić te same eventy co off.
Boty? Nie spotkałem się. Ale dual box jest zabroniony w weekendy- zbyt przeludnione servery xD. Jeżeli zaczniesz grać, dam Ci małą sumkę na start i pogram z Tobą- muszę zacząć grać moim 2nd charem.. Future Duelist ( Glad ).