Na Czym Wam Się Lepiej Gra
Moderator: Moderatorzy
Błagam (a gdzie przecinek?)dbaj o język polski, bo on cierpi. W jakimś stopniu też przez ciebie.
Wii i tylko Wii. Sterowanie rządzi. Grałem na GC u brata ciotecznego bo on ma i to i to. Szczerze mówię, że wersja Wii jest leprza.
Hehe xD. Dopatrzyłem się również innych błędów interpunkcyjnych, lecz to nieistotne. Prócz tego, to może byś uzasadnił twoją wypowiedź?
eviltwin1 pisze:Hehe xD. Dopatrzyłem się również innych błędów interpunkcyjnych, lecz to nieistotne.
Dobra, ale widziałeś jak on napisał? Ja staram się nie popełniać błędów. A tak z innej półki. Chcesz uzasadnienia?
Sterowanie rządzi.
O, tu jest. To jest uzasadnienie - STEROWANIE. Na Wii gra mi się o wiele lepiej. Dzięki sterowaniu oczywiście.
- XxXRafcioXxX
- VIP
- starfoch
- Zora
- Kontaktowanie:
Dziwna sprawa, bo przecież Miyamoto jest leworęczny.
Może doszedł do wniosku, że jednak dobrze mu się macha prawą ręką .
Wracając do tematu.
Wersja na GC ma możliwość "nastawienia miecza" przed uderzeniem trzymając B podczas biegu, analogi w minigrach też dają radę no i to pierwotna wersja, a na Wii ma łatwiejszy spin attak i kilka innych ruchowych bajerów, pointer itd.
Dla mnie mimo wszystko remis.
Może doszedł do wniosku, że jednak dobrze mu się macha prawą ręką .
Wracając do tematu.
Wersja na GC ma możliwość "nastawienia miecza" przed uderzeniem trzymając B podczas biegu, analogi w minigrach też dają radę no i to pierwotna wersja, a na Wii ma łatwiejszy spin attak i kilka innych ruchowych bajerów, pointer itd.
Dla mnie mimo wszystko remis.
Ja nie mam wersji na Wii tylko na Gamecube i jak sobie grałem na Wii to jednak na Gamecube lepsza.Ogólnie na Wii fajnie się walczy ale ze spin atakiem jest bardzo kiepsko i się po kilku godzinach grania ręka męczy.Przynajmniej dla mnie.No i jeszcze to nieszczęsne obrócenie świata w TP na Wii.Na przykład mój brat ma problem ze sterowaniem.To mnie wkurza.Głos na Gamecube.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 10, 20:17 przez ganon, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Karn pisze:fanboy alert (?)
Nie raczej wciśnięty na siłę post żeby podbić licznilk.
Karn pisze:btw, naprawdę nie rozumiem czemu w nowej zeldzie brak będzie "lefty support". przecież to nie może być taki wielki problem po prostu odwrócić postać linka
Może do premiery jeszcze coś się pozmienia i będzie można to zmienić. A tak wgl to zawsze niby będzie można machać ręką lewą a link w tym czasie będzie machać ręką prawą nie?
W końcu dorwałem wersję na Wii, pograłem kilka godzin i mogę się wypowiedzieć. Wolę wersję na GameCube Pewnie wynika to z sentymentu bo w styczniu 2007 szarpałem w grę na Gacku, uwielbiam tą konsolę i jej pada. W wersji na Wii drażni mnie lustrzane odbicie i to niebieskie coś na ekranie. Brak widescreena na Gacku jakoś mi nie przeszkadza, bo i tak na LCD obraz jest rozciągnięty, a poza tym mam CRT do retro konsol. Jedyną poważną wadą wersji na Gacucha jest idiotycznie obrócona kamera której nie można zmienić. Na Wii na szczęście można to zmienić. Podsumowując - obiektywnie lepsza jest wersja na Wii, ale mi lepiej się gra na starym poczciwym GameCube.
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”