Banjo-Kazooie
Moderator: Moderatorzy
Banjo-Kazooie
Co sądzicie o tej grze? Ja w nią grałem i musze powiedziec ze jest zawalista.To moja opinia
Co do strony o Banjo zapraszam na i prowadzenia dyskusji o tej grze
www.banjo.bnx.pl
Co do strony o Banjo zapraszam na i prowadzenia dyskusji o tej grze
www.banjo.bnx.pl
ja tez gralem w banjo-kazooie na 64orke, bardzo klimatyczna i dobra..nie wiem jak nazwac ten gatunek gry..troche platformowka troche lamiglowka:P zdziebko dziecinna..ale ja w nia gralem gdby bylem mlodszy:) jesli ja lubisz to napewno spodoba Ci sie..Donkey Kong 64, jest nawet lepsza..duzo lepsza, tutaj sa screeny:
http://www.gamerankings.com/htmlpagesscreens/191702.asp
a tak w ogole to jest jeszcze 2-uga czesc Banjo zwana Banjo_tooie..sprawdz to
http://www.gamerankings.com/htmlpagesscreens/191702.asp
a tak w ogole to jest jeszcze 2-uga czesc Banjo zwana Banjo_tooie..sprawdz to
---
Zbanowany
---
[Mr.M]
Zbanowany
---
[Mr.M]
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
...Nawet nie wiedziałem, że jest taki temat...
Więc, miałem okazję grać we wszystkie części Banjo (Banjo Kazooie - N64, Banjo Tooie -N64, Banjo Kazooie: Grunty's Revenge - GBA, Banjo Pilot - GBA) i uważam że były/są super, szczególnie 2 pierwsze części na N64.
Teraz zbliża się Banjo Kazooie 3 na X360 (pojawiło się kilka screenów) - uważam, że gra będzie spoko, oby tylko autorzy czegoś nie skopali i żeby nie wyszdł z tego jakiś przeciętniak. Ale jak na razie gra wygląda dobrze. Na razie tyle.
PS: To co rozkręcamy ten temat? W końcu Banjo Kazooie był kiedyś jednym z wielu system seller' ów na N64.
Więc, miałem okazję grać we wszystkie części Banjo (Banjo Kazooie - N64, Banjo Tooie -N64, Banjo Kazooie: Grunty's Revenge - GBA, Banjo Pilot - GBA) i uważam że były/są super, szczególnie 2 pierwsze części na N64.
Teraz zbliża się Banjo Kazooie 3 na X360 (pojawiło się kilka screenów) - uważam, że gra będzie spoko, oby tylko autorzy czegoś nie skopali i żeby nie wyszdł z tego jakiś przeciętniak. Ale jak na razie gra wygląda dobrze. Na razie tyle.
PS: To co rozkręcamy ten temat? W końcu Banjo Kazooie był kiedyś jednym z wielu system seller' ów na N64.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Noi mamy pierwszy gameplay:
http://pl.youtube.com/watch?v=vt_aA5HOkA0
http://pl.youtube.com/watch?v=vt_aA5HOkA0
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
a ja uwelbiam ja przez przypadek zamieniał nas w pralke albo cos podobnego -.-Deedlith_Anthy pisze:"Najlepszy szaman w całej grze"
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
do tego dochodziło w każdym poziomie, choć najczęściej zdarzało sie to w tym takim zimowo-gwiazdkowym.Deedlith_Anthy pisze:A niestety nie doszłam do tego momentu T.T
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Sorry, ale Kazooie to ona.
Zamiana w Termita, Morsa, Pszczołę, Krokodyla, Dynię... (lol) różnorodność form
PS: Powinni zrobić remake'i Banjo Kazooie i Tooie na NDS'a. W końcu Rare ma zgodę od M$ na robienie gier na handheldy nintendo.
Deedlith_Anthy pisze:Jakieś zmienianie było, ale jakie?
Zamiana w Termita, Morsa, Pszczołę, Krokodyla, Dynię... (lol) różnorodność form
PS: Powinni zrobić remake'i Banjo Kazooie i Tooie na NDS'a. W końcu Rare ma zgodę od M$ na robienie gier na handheldy nintendo.
.dorzuć jeszzce przypadkową pralkęMasterLink pisze:Zamiana w Termita, Morsa, Pszczołę, Krokodyla, Dynię...
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Hehe.
Warto również zaznaczyć chronologię całej serii:
A więc: Banjo Kazooie (N64) > Banjo Kazooie: Grunty's Revenge (GBA) > Banjo Tooie (N64) > Banjo Kazooie: Nuts & Bolts (X360).
A Banjo Pilot na GBA to gra wyścigowa.
Warto również zaznaczyć chronologię całej serii:
A więc: Banjo Kazooie (N64) > Banjo Kazooie: Grunty's Revenge (GBA) > Banjo Tooie (N64) > Banjo Kazooie: Nuts & Bolts (X360).
A Banjo Pilot na GBA to gra wyścigowa.
Ostatnio zmieniony 29 września 08, 20:49 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.