TA ZELDA GC - NA KOLANA, LEGENDA POWRACA

Moderator: Moderatorzy

Stoikov
Kokiri
Kokiri

Postautor: Stoikov » 17 października 05, 15:17

Witam widze ze stary znajomy jest tutaj. Witaj Pablo, nasza Zelda wyjdzie już niedługo. Miejmy nadzieje że będzie to najlepsza część. Chociaż dla mnie chyba zawsze najlepszą będzie OoT. POzdrawiam!!!

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 17 października 05, 16:41

Twilight Princess bedzie najlepsza.Nie po to przedluzaja wydanie gry zeby wypuscic na rynek jakiegos gniota.Zelda TP bedzie lepsza od OoT i WW :mrgreen:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 17 października 05, 18:37

Zgadnam się 8) to MUSI być NAJLEPSZA zelda w historii tego świata(buchachacha ona zawładnie tą nędzną planetą :wink: )Jakby tak niebyło to Nintendo by się po prostu ZBŁAŹNIŁO :mrgreen:
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Fixer
VIP
VIP

Postautor: Fixer » 17 października 05, 21:39

Będe koczował pod sklepem żeby odrazu ją dorwać :D :D :D :D :D :D

[ Dodano: Pon 17 Paź, 2005 ]
a tak wogole to widzialem gdzies gacka na allegro za 20zł !!!!! bez okablowania, ale okablowanie mozna kupic w pierwszym lepszym sklepie z konsolami

drug
Goron
Goron

Postautor: drug » 17 października 05, 22:57

ja mieszkam w takiej miescinie ze nie ma tu porzadnego sklepu z konsolami musze sobie zamawiac z neta :/ za 20zl to jakis szmelc :D

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 18 października 05, 14:19

Terretycznie.....Pewnie rozwalony........albo po prostu lipa :wink: PRAWIE ZAWSZE to właśnie cena świadczy o jakości produktu :mrgreen:
P.S c.d
Za ile można kupić okablowanie :?: :?: I jaki trzeba mieć sprzęt oprócz samego gacka :?: :?:
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 18 października 05, 21:31

Za 20 zl nie musi byc rozwalony,ale moze byc uszkodzony a to roznic choc niewielka :mrgreen: Po drugie nie oplaca sie kupowac odzielnie kilku czesci z gacka naraz przynajmniej na allegro bo za same przesylki duzo kasy sie zmarnuje,lepiej kupic jeden porzadny komplet.Ja na allegro najtanszego gacka widzialem za 160 zł sprawny z gra Soul Calibur 2 !!!!Pamietam ze duzo osob sie na to rzucilo i koncowa cena wlasnie wynosila 160zl sam przegralem z jednym gosciem o 2 sek!!! i tak bym mial gacka z SC2 za 160zl:/ech szkoda

drug
Goron
Goron

Postautor: drug » 18 października 05, 22:36

ja to narazie nie mam ieniedzy na konsole ani na gre bo mam duzo spraw do zalatwienia ale jak bede mial jakas robote to sobie srawie gacka i jakies fajne gierki z zelda na czele a tymczasem czeka rawko pozniej studniowka matura moze samochod studia omg nie wyrobie :P

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 19 października 05, 15:20

drug pisze:ja to narazie nie mam ieniedzy na konsole ani na gre bo mam duzo spraw do zalatwienia

Ja NIEstety forsy też nie mam.... :cry: :cry: :cry: :cry:
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 19 października 05, 19:36

Lipa z kasa zawsze problem,tylko czasami sa lepsze dni/sucks/ :x

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 19 października 05, 20:05

No,masz racje........Kasa jak kasa.Raz jest,a raz jej niema.Lepiej na coś zbierać(jak ja/tylko nie wiem na co zbieram :wink: ),a potem to cośkupić i znowu na coś zbierać...... i tak w kółko :mrgreen:
[center]Obrazek

drug
Goron
Goron

Postautor: drug » 20 października 05, 09:24

nie no dobra owrocmy do tematu najlepsza zedla? no raczej! widzialemjakies tailery itp i wiem ze naprawde bedzie dobra w duzej mierze bedzie zrecznosciowa tak jak to mialo miejsce w OoT i MM ladna grafika ciekawa fabula ktorej jeszcze nei znamy :) no i brak konwersji na PC :/ to troche lipnie ale jak bede mial kasiore to sobie kupie GC za pare lat bo wtedy bedzie kosztowal 50 zl:P razem z akcesoriami i 3 grami :D

Awatar użytkownika
cyprien
Kokiri
Kokiri

Postautor: cyprien » 20 października 05, 10:41

Właśnie :P . Zelda ta to akcja,zrecznościowka i rpg :) :P :lol: :shock: :shock: :21 :14 :15
Evil Twin Cyprien's Chronicles Max evil twin warriors devil gaze shield

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 20 października 05, 14:30

Zgadzam się z
drug pisze:jak bede mial kasiore to sobie kupie GC za pare lat bo wtedy bedzie kosztowal 50 zl:P razem z akcesoriami i 3 grami
:mrgreen:
Według mnie ta zalad będzie i musi być najlepsza 8) Też trochę materiałów z tej gierki obejrzałem i ....................mnie KOMPLETNIE ZATKAŁO :shock: :wink: Gierk eXtra.
Szczególnie możliwość gadania ze zwierzakami jako wilczek(coś takiego było już w MC,prawda :?: :?: :mrgreen: )Ciekawe jaka będzie fabułka tej gierki :mrgreen: Pewnie eXt.......chociaż,kto tam wie(pewnie Miamoto :wink: )Możemy się tylko domyślać :mrgreen:
[center]Obrazek

drug
Goron
Goron

Postautor: drug » 20 października 05, 16:35

a widzieliscie ten trailer co link goni za jkims ziomkiem na jakims czyms i ma na patyku przywiazana jakas panne? to nie byla zelda tak mi sie wydaje wiec kto siostara? a tak w ogole to co znaczy Twilight Princess? cos z czyms podwojnym? moze jakies dwie ksiezniczki dwie zeldy siostra zeldy nie wiem ale wiem ze bedzie ciekawie :D

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”