TA ZELDA GC - NA KOLANA, LEGENDA POWRACA
Moderator: Moderatorzy
Terretycznie.....Pewnie rozwalony........albo po prostu lipa PRAWIE ZAWSZE to właśnie cena świadczy o jakości produktu :mrgreen:
P.S c.d
Za ile można kupić okablowanie I jaki trzeba mieć sprzęt oprócz samego gacka
P.S c.d
Za ile można kupić okablowanie I jaki trzeba mieć sprzęt oprócz samego gacka
Za 20 zl nie musi byc rozwalony,ale moze byc uszkodzony a to roznic choc niewielka :mrgreen: Po drugie nie oplaca sie kupowac odzielnie kilku czesci z gacka naraz przynajmniej na allegro bo za same przesylki duzo kasy sie zmarnuje,lepiej kupic jeden porzadny komplet.Ja na allegro najtanszego gacka widzialem za 160 zł sprawny z gra Soul Calibur 2 !!!!Pamietam ze duzo osob sie na to rzucilo i koncowa cena wlasnie wynosila 160zl sam przegralem z jednym gosciem o 2 sek!!! i tak bym mial gacka z SC2 za 160zl:/ech szkoda
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
No,masz racje........Kasa jak kasa.Raz jest,a raz jej niema.Lepiej na coś zbierać(jak ja/tylko nie wiem na co zbieram ),a potem to cośkupić i znowu na coś zbierać...... i tak w kółko :mrgreen:
P.S
Nie zmieciamy troszkę( :mrgreen: ) tematu Może zrobimy w OFFtopick'u coś w stylu:Okazyjne kupno GameCuba,czy jak........Bo PiotrW na po banie wlepi,a posty usunie.....
nie no dobra owrocmy do tematu najlepsza zedla? no raczej! widzialemjakies tailery itp i wiem ze naprawde bedzie dobra w duzej mierze bedzie zrecznosciowa tak jak to mialo miejsce w OoT i MM ladna grafika ciekawa fabula ktorej jeszcze nei znamy no i brak konwersji na PC :/ to troche lipnie ale jak bede mial kasiore to sobie kupie GC za pare lat bo wtedy bedzie kosztowal 50 zl:P razem z akcesoriami i 3 grami
Zgadzam się z
Według mnie ta zalad będzie i musi być najlepsza 8) Też trochę materiałów z tej gierki obejrzałem i ....................mnie KOMPLETNIE ZATKAŁO Gierk eXtra.
Szczególnie możliwość gadania ze zwierzakami jako wilczek(coś takiego było już w MC,prawda :mrgreen: )Ciekawe jaka będzie fabułka tej gierki :mrgreen: Pewnie eXt.......chociaż,kto tam wie(pewnie Miamoto )Możemy się tylko domyślać :mrgreen:
:mrgreen:drug pisze:jak bede mial kasiore to sobie kupie GC za pare lat bo wtedy bedzie kosztowal 50 zl:P razem z akcesoriami i 3 grami
Według mnie ta zalad będzie i musi być najlepsza 8) Też trochę materiałów z tej gierki obejrzałem i ....................mnie KOMPLETNIE ZATKAŁO Gierk eXtra.
Szczególnie możliwość gadania ze zwierzakami jako wilczek(coś takiego było już w MC,prawda :mrgreen: )Ciekawe jaka będzie fabułka tej gierki :mrgreen: Pewnie eXt.......chociaż,kto tam wie(pewnie Miamoto )Możemy się tylko domyślać :mrgreen:
a widzieliscie ten trailer co link goni za jkims ziomkiem na jakims czyms i ma na patyku przywiazana jakas panne? to nie byla zelda tak mi sie wydaje wiec kto siostara? a tak w ogole to co znaczy Twilight Princess? cos z czyms podwojnym? moze jakies dwie ksiezniczki dwie zeldy siostra zeldy nie wiem ale wiem ze bedzie ciekawie
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”