Ulubiony MMORPG

W końcu nie samą Zeldą człowiek żyje ;)
PC, GC, PS2, Xbox, PSX, N64, GBA... i co tam jeszcze macie na sumieniu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 27 stycznia 08, 21:30

A co do MMO, to ja już zupełnie nie rozumiem tych ludzi, co grają w gry "darmowe, ale z abo" , vide (debilnie głupi) RuneScape, w którego gra większość znajomych...
Wytłumaczycie mi, co w takich grach widzicie oprócz konieczności wydawania dodatkowej forsy, żeby szpanować unikalnymi itemami i łatwiej grać? :P
Ja po prostu tego nie łapię :P
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 28 stycznia 08, 08:36

Temat Guild Wars u mnie co jakiś czas powraca, pewnie kiedyś w to zagram.
Natomiast WoW mnie "ospycha", nie wiem, pewnie przez fanbojów tej gry , których spotykam-cwanych wiejskich chłopaczków, co to WoWa tylko widzieli i gadają, jakby wszystkie mózgi zjedli ;s
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 28 stycznia 08, 13:46

Deedlith_Anthy pisze:Temat Guild Wars u mnie co jakiś czas powraca, pewnie kiedyś w to zagram.

:> A jaką masz kampanie GW? ;) Moja ulubiona (i na koncie jedyna, miałbym Factions, ale brat się uparł, że sobie założy nowe konto...) to Nightfall, nie grałem tylko w Proroctwa i GWEN ;)

Natomiast WoW mnie "ospycha", nie wiem, pewnie przez fanbojów tej gry , których spotykam-cwanych wiejskich chłopaczków, co to WoWa tylko widzieli i gadają, jakby wszystkie mózgi zjedli ;s

Typowe ;) Mnie w WoWie odpycha to, że jest cholernie duży abonament, a jak sie chce go olać, to trzeba grać na powalonych prywatnych serwerach, co jest "zue" ;/
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
Blizzard
Zora
Zora

Postautor: Blizzard » 28 stycznia 08, 13:48

Mr.M pisze:Ja po prostu tego nie łapię

Nie jestes sam me2 nie lapie :F tych ludzi nigdy nie zrozumiesz, tak jak u mnie w klasie sama tibia, az smierdzi :-?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 28 stycznia 08, 13:51

Ja z reguły do takich gier nic nie mam, ale jak można siedzieć godzinami przy takim czymś (u mnie kumple przed szkołą wstają o 5 rano...) , płacić 30 zł na miesiąc , przy czym jedyny sens tej gry (vide RuneScape) to wybijanie ludków i nabicie jak największego "combata" czy jak to się zwie... Chore, takie gry jak np. GW mają jeszcze sens, podłoże fabularne czy coś, a nie samo bezsensowne nawalanie ;-/ Bez urazy oczywiście.
[center]Obrazek

hitex
Goron
Goron

Postautor: hitex » 28 stycznia 08, 15:36

Mr.M pisze:Wytłumaczycie mi, co w takich grach widzicie oprócz konieczności wydawania dodatkowej forsy, żeby szpanować unikalnymi itemami i łatwiej grać? :P
Ja po prostu tego nie łapię :P

No wiesz, to jest cos takiego ze kupujesz lepszy itemki, chodzisz na silniejsze potwory, dropujesz kase na nastepne :P

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 28 stycznia 08, 17:59

Mr.M pisze:
:> A jaką masz kampanie GW? ;) Moja ulubiona (i na koncie jedyna, miałbym Factions, ale brat się uparł, że sobie założy nowe konto...) to Nightfall, nie grałem tylko w Proroctwa i GWEN ;)

Wiesz, jeszcze nie znam się na GW za bardzo, czytałam troszke na temat tej gry i planuję kiedyś zagrać w nią :) Kiedy to nie wiem-ale kiedyś napewno...

BTW, pamiętam, jakiego szoka rok temu dostałam, jak zobaczyłam oryginalne L2 kiedyś na półce za kasą w Empiku (Nowy Świat, Warszawa)....
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
Devil
Kokiri
Kokiri

Postautor: Devil » 28 stycznia 08, 23:16

eeeh ??? ja takih gier też nie lubię ale Adwenture Qest kocham ma genialną fabułę
tak samo jak silkroad :}
Evil Man ]:->

Sprzeczanie się w Internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nieważne kto wygrywa - i tak jeste? downem.

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 4 marca 08, 17:21

Grałem przez jakieś 2 lata w Ragnaroka, gra się bardzo przyjemnie(ach, ten klimacik;3), ale już mi się przejadło. Próbowałem Lineage II - pograłem 2 tygodnie, wbiłem 4X lvl i się znudziło. Ostatnio naszła mnie znów ochota na L2, ale wywaliłem to z dysku, bo cholernie ciężkie;/
Sprawdzałem też takie wytwory jak Maple Story, czy Tale of Pirates, ale Jakoś nie przypadły mi do gustu.
Ostatecznie wolę pograć w singlu w jakiegoś dobrego jRPG'a czy Action-Adventure;3

BTW: MMO to zło!
8=============D

Awatar użytkownika
Blizzard
Zora
Zora

Postautor: Blizzard » 6 marca 08, 13:26

Ja polecam Cabal Online. Gierka zarobmista, jak sie znudzi to przerwa a potem znowu mozna se pograc i tak w kolko. POLECAM!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 10 marca 08, 16:03

Devil pisze:eeeh ??? ja takih gier też nie lubię ale Adwenture Qest kocham ma genialną fabułę
tak samo jak silkroad :}

Adwenture Quest SIC!!! WON!!!!
Polecam never winter nights 1 i 2 oraz Metin 2 : ) Oraz Tales of Pirates Zajefajna gra i grafika i podobna do ToP powstała AO ( Angels online )
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Dragoni
Kokiri
Kokiri

Postautor: Dragoni » 5 lipca 08, 17:11

moja ulubiona to :
RedDragon.pl
i Linelange 2 ??
Gdzie dusza twoja , bez ciała , zostala samotna , zmienia się w Hollowa

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 5 lipca 08, 17:33

Dragoni pisze:RedDragon.pl
i Linelange 2 ??

Lineage 2, jak już.

Gram na Dexie ( L2 ) raty x3- lv 78 Adventurer.

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 5 lipca 08, 18:37

amadis pisze:Gram na Dexie ( L2 ) raty x3- lv 78 Adventurer.

No-life!

Ja ostatnio grałem chwilę na Zion(x20), ale kumplowi się znudziło, a samemu to się lipnie w to gra...

Hmm... Całkiem ciekawie ten Dex się prezentuje: IL, Off, 5k online(ukończenie questa na subkę musi być naprawdę ciekawe), żadnych customowych ułatwień.

Mógłbyś powiedzieć, jak tam z eventami i botami(chyba mają anti-bota, prawda? ;3)
Może bym się skusił nawet.
8=============D

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 5 lipca 08, 19:03

No-life!

Jaki znów no- life? xD

Eventy? TvT, nasiona dyń, itp :P. Ogólnie starają sie prowadzić te same eventy co off.

Boty? Nie spotkałem się. Ale dual box jest zabroniony w weekendy- zbyt przeludnione servery xD. Jeżeli zaczniesz grać, dam Ci małą sumkę na start i pogram z Tobą- muszę zacząć grać moim 2nd charem.. Future Duelist ( Glad ). :P

Wróć do „Gry”