HELP CENTER (TP)
Moderator: Moderatorzy
Problem w Snowpeak Ruins
Mam duży problem.
Jestem w Snowpeak Ruins i nie mam 1 klucza. Ten ktoś w kaftanie wyznaczył mi 3 miejsce ale brakuje mi 1 klucza żeby przejśc. Mam Mapę i kompas. Kompas pokazuje mi że jest 1 szkrzynka w takim pokoju ale przed nią jest ogromna przepaśc i nie da się jej przeskoczyc lub się zaczepic czegoś.
Patrzyłem speedrun (GC) i tam ma koleś o 1 klucz więcej odemnie a patrzyłem do tych skrzynek co on.
Gdyby coś gram na wii.
Edit: Jeszcze w Snowpeak Ruins są 3 skrzynki na lodzie i 2 przyciski. I nie wiem jak ustawic żeby wcisnąc ten przycisk na śrosku ;/[/b]
Jestem w Snowpeak Ruins i nie mam 1 klucza. Ten ktoś w kaftanie wyznaczył mi 3 miejsce ale brakuje mi 1 klucza żeby przejśc. Mam Mapę i kompas. Kompas pokazuje mi że jest 1 szkrzynka w takim pokoju ale przed nią jest ogromna przepaśc i nie da się jej przeskoczyc lub się zaczepic czegoś.
Patrzyłem speedrun (GC) i tam ma koleś o 1 klucz więcej odemnie a patrzyłem do tych skrzynek co on.
Gdyby coś gram na wii.
Edit: Jeszcze w Snowpeak Ruins są 3 skrzynki na lodzie i 2 przyciski. I nie wiem jak ustawic żeby wcisnąc ten przycisk na śrosku ;/[/b]
No to tak ci powiem...
co do klucza :
obejrzyj cały film jeszcze raz, a tu masz linka do Wii: http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 2283516644
Tam ci też pokaże o skrzynkach, ale wiesz, trzeba z nimi pokombinować ^^
btw.
wiem że to dosyć smieszne...
ale byłem u Shada i mi Midna mowi o jakiejs babie do ktorej mam isc...
Illa nie,
Telma nie,
no to kto?
co do klucza :
obejrzyj cały film jeszcze raz, a tu masz linka do Wii: http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 2283516644
Tam ci też pokaże o skrzynkach, ale wiesz, trzeba z nimi pokombinować ^^
btw.
wiem że to dosyć smieszne...
ale byłem u Shada i mi Midna mowi o jakiejs babie do ktorej mam isc...
Illa nie,
Telma nie,
no to kto?
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Do Hidden Village marsz tam jest ta
Co do FILIP22 to tak jak powiedział hitex obejrzyj cały film jeszcze raz. ;p
nazywa się Impaz. ;Phitex pisze:babie'a
Co do FILIP22 to tak jak powiedział hitex obejrzyj cały film jeszcze raz. ;p
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
No to tak ci powiem...
co do klucza :
obejrzyj cały film jeszcze raz, a tu masz linka do Wii: http://video.google.pl/vi...766232283516644
O.O 32 minuty (z moim netem to wiecznośc)
Już wole sam dojśc do tego
Już wiem że z kluczami to OK (zmylił mnie speedrun) ale ze skrzynkami to będzie Dłuuuuga noc xD
-
- Zora
hitex pisze:Dobra, dzieki, ale teraz pytanie do Howling Stone'a:
Jest jeden przed 5 świątynią, ale nie wiem gdzie
Da sie to jakos w miare jasno opisac? bo na takiej pustyni wzniesień itp to może być dość dużo
Hmm Jako Wilk Idź za tym Zapachem Ryb i jak zacznie się wznosic teren to się rozglądaj.
Gdyby coś to jest przed "przekopaniem się" Przez śnieg
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”