Ulubiony MMORPG
Moderator: Moderatorzy
Ulubiony MMORPG
Hejka, to samo co w temacie - wasz ulubiony MMORPG?
Mój to Metin2 - www.metin2.pl
Mój to Metin2 - www.metin2.pl
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 08, 09:49 przez eviltwin1, łącznie zmieniany 1 raz.
hitex pisze:Mój to Metin2 - www.metin2.pl
gralem niedawno ale mi sie znudzilo
moimi ulubionymi jest matrix online
http://thematrixonline.station.sony.com/
i eve online
http://www.eve-online.com/
http://eve-centrala.pl/
i jeszcze gralem w fajna gre darkspace ale nie jest ona az tak fajna jak te
amadis pisze:KalOnline.
O! w to tez gralem i to byla pierwsza mmorpg w ktora gralem ale jak reszta... mie sie znudzila. wogule dzisiaj jest tyle tego i trudno znalesc jedna jedyna dla siebie. wkurzajace (i przede wszystkim nuuuuudne) jest to hack&slash tylklo zabijasz potwory i zdobywasz lvl. dzisiaj kazdy (producent) moze zrobic taka gre. trzeba poczekac az znajdzie sie cos konkretnego i w miare taniego (do 20- 30zl miesiecznie :F )
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
-
- Zora
RagnaroK Online.
Jakos tak wyszlo, ze przestalam grac. Pewnie dlatego, ze mi moja Ninje caly czas zabijali, a jak gralam Dancerem, to wszyscy sie pytali, czy meza nie szukam... xDD
Albo moze dlatego, ze mi komp zaczal swirowac i sie sam resetowal, a potem zapomnialam jakie pliki musialam co chwile usuwac i instalowac od nowa, by zagrac? o.O
Anyways, bardzo przyjemna gra, z ladna grafika. Ponoc jest RangaroK 2 z grafa w 3D, ale mnie sie jakos ten pomysl nie podoba...
Jakos tak wyszlo, ze przestalam grac. Pewnie dlatego, ze mi moja Ninje caly czas zabijali, a jak gralam Dancerem, to wszyscy sie pytali, czy meza nie szukam... xDD
Albo moze dlatego, ze mi komp zaczal swirowac i sie sam resetowal, a potem zapomnialam jakie pliki musialam co chwile usuwac i instalowac od nowa, by zagrac? o.O
Anyways, bardzo przyjemna gra, z ladna grafika. Ponoc jest RangaroK 2 z grafa w 3D, ale mnie sie jakos ten pomysl nie podoba...
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Mi również się nie podoba. RO miało swój piękny, uroczy klimat z tą graficzką 2D, Ragnark 2 wygląda jak każda inna gra tego typu...choćby jak ROSE Online, które jest chyba tych samych twórców ;s RO 3D...Nie, to jest po prostu "nie". Blech.
Mój tata miał assasina i kogośtam jeszcze jak graliśmy, ja doszłam do 40 lvlu moją magiczką xD ech, urocze czasy....
Mój tata miał assasina i kogośtam jeszcze jak graliśmy, ja doszłam do 40 lvlu moją magiczką xD ech, urocze czasy....
hmm.... Próbowałem Ragnaroka - nei wyszło
Próbowałem World of Warcraft - nie wyszło
Wszelakie gry "darmowe" pokroju Metin, Silkroad - nie wyszło.
A wiec w co gram?
W Guild Wars, oczywiście Tak gra ma jednak to coś, że wracam do niej 3 razy, tym razem już umiem cieszyć się grą (klasa ma podstawowe znaczenie Tzn. każda ma inny styl gry, a wcześniej brałem albo złe krzyżówki klas (katorga, nie gra) albo nieodpowiadającą klasę = zero zabawy) , mam znajomych z którymi gram, nie wymaga ona multum czasu (jak WoW) - po prostu miód Polecam
Próbowałem World of Warcraft - nie wyszło
Wszelakie gry "darmowe" pokroju Metin, Silkroad - nie wyszło.
A wiec w co gram?
W Guild Wars, oczywiście Tak gra ma jednak to coś, że wracam do niej 3 razy, tym razem już umiem cieszyć się grą (klasa ma podstawowe znaczenie Tzn. każda ma inny styl gry, a wcześniej brałem albo złe krzyżówki klas (katorga, nie gra) albo nieodpowiadającą klasę = zero zabawy) , mam znajomych z którymi gram, nie wymaga ona multum czasu (jak WoW) - po prostu miód Polecam
moje MMORPG to
Adwenture Quest (RPG we Flashu - www.battleon.com )
Silkroad - MMORPG w 3D www.silkroadonline.net
obydwie gry są darmowe
Adwenture Quest (RPG we Flashu - www.battleon.com )
Silkroad - MMORPG w 3D www.silkroadonline.net
obydwie gry są darmowe
Evil Man ]:->
Sprzeczanie się w Internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nieważne kto wygrywa - i tak jeste? downem.