Zelda Mobile
Moderator: Moderatorzy
Zelda Mobile
pisze bo nie wiem czy ktoś już poruszał ten temat . jest kolo który przenosi 1 Zelde na komórki na oficjalnej stronie projektu dostępna jest 3 wersja demo bo gra jest w robocie
Strona projektu
parę screnów :
Strona projektu
parę screnów :
Evil Man ]:->
Sprzeczanie się w Internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nieważne kto wygrywa - i tak jeste? downem.
- Boryn
- Zastępca redaktora naczelnego
- Kontaktowanie:
To możesz wpisać dokładny adres strony, gdzie można ściągnąć, tylko od razu dokładny link do pliku np: www.zelda.prv.pl/zeda.jar musisz w komie to wpisać przy adresie jak chcesz wejść na stronę;)
- Boryn
- Kontaktowanie:
Nie normalnie można ściągnąć ze zwykłego neta przez zwykły telefon, uruchom internet i wpisz: http://xborynx.w.interia.pl/ZeldaDemo3.jar
Tylko pamiętaj o dużych literach " ZeldaDemo3.jar " będzie Ci normalnie śmigało
Tylko pamiętaj o dużych literach " ZeldaDemo3.jar " będzie Ci normalnie śmigało
poza miejscem na grę jeszcze trzeba mieć jakieś 300 kb wolnego miejsca na pamięć wirtualną gry . gra jest fajna przelazłem całe demo 3 i na końcu jest info że kolejna wersja będzie full ale beta żeby wyłapać jeszcze jakieś bugi a dopiero wypuści wersje full nie beta.
Evil Man ]:->
Sprzeczanie się w Internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nieważne kto wygrywa - i tak jeste? downem.
- Boryn
- Kontaktowanie:
zbysheck pisze:Nie mogę ściągnąć z tych linków. Mam motkę v235. Ma ktoś może adres wap?
Możliwe, że twój telefon ma wersje Java MIDP 1.0, a ta gra potrzebuję Midp 2.0 zobacz na necie jaką ma wersję javy.. a jeśli chodzi o adres wap, to niczym się nie różni, możliwe, że wpisałeś zły adres, wpisz bez www, bo inaczej się nie da i sprawdź czy wpisałeś z dużych liter, wpisz dokładnie jak jest w moim linku...
Wróć do „Wszystkie gry z serii Legend of Zelda pod komputer”