Nareszcie ją mam !!!
Moderator: Moderatorzy
-
- Zora
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Tu nie chodzi czy ktoś jest lewo czy praworęczny. W padach, czy w gameboy'u, czy w DS'sie, czy w PSP - d-pad, gałka analogowa którą sterujemy postacią są zawsze z lewej strony. Tu chodzi o wygodę.
Sorry za znowu...
Sorry za znowu...
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
A ja wczoraj przeszedłem pierwszy raz.. troszkę smutno mi się zrobiło, że to już koniec ;/ i taki koniec... ale nie będę spoilerował ;b A ujęcia w TP były niespotykane o.O coś nowego. Podobało mi się potwornie. Jak ten orkowy stworek na dziku w bullet-time pędził do dziecka... i inne podobne momenty... bosko Wrzuciłem trochę fotek i grafik do profilu na gronie (Szukajcie pod ID: 228050 jest tam galeria -> Midna ) Są tam niezłe obrazki z Deviantu i kilka zdjęć, jakie wczoraj pstrykałem ekranowi xD UWAGA spojlery tam są, bo to hmm zdjęcia z końca gry No, zlukajcie, bo imo fajskie ^^
ja wam tak zazdroszcze ja mam pc'ta i juz przy nim zostane nigdy nie bede miał ani wii ani gc
fajnie, ale po co to piszesz? Czysty spam, no chyba że liczysz na to, że ktoś z forum ci konsole zafunduje... >> /Mr.M
fajnie, ale po co to piszesz? Czysty spam, no chyba że liczysz na to, że ktoś z forum ci konsole zafunduje... >> /Mr.M
Ostatnio zmieniony 7 stycznia 08, 14:16 przez Reycer, łącznie zmieniany 1 raz.
123
Nie będę mówił która zelda jest lepsza. Twilight Princess po prostu wzięła wszystko to co w zeldach najlepsze. W TP nie mieliśmy żadnej wielkiej rewolucji typu morskie Hyrule z WW czy manipulowanie czasem z MM. Wsadzili do TP tylko sprawdzone pomysły i im się to znakomicie udało gra jest świetna.
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”