Nazwy użytkowników dlaczego takie?
Moderator: Moderatorzy
Frioniel- chciałem jakąś ksywkę z uniwersum Final Fantasy. Wszystkie najpopularniejsze imiona były zajęte, a nie bardzo przemawiała do mnie możliwość egzystowania w internetowej społeczności, jako Cloud2637 czy Squall2993. Wybrałem mniej znanego bohatera z FF II. W sumie to jakoś nie lubię tego pseudonimu, ale jestem z nim kojarzony, dlatego jeszcze go używam.
Ostatnio zmieniony 8 maja 08, 09:09 przez frioniel, łącznie zmieniany 1 raz.
wodorost2, parę lat temu ukradłem bratu maila (wodorost2@wp.pl) bo potrzebowałem drugiego i tak zostało P
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU
Heh... Śmieszna historia, bo mój nick wymyśliłem dzięki... CDProjekt^^
To było tak, w necie siedziałem okazyjnie, jednak zdażyło się tak, że chciałem zarejestrować chyba Worms Forts (pewien to raczej nie jestem, takie skojarzenie, ale przyjmijmy jednak, że to było Worms Forts ), oczywiście na stronie CDP
Wchodzę na CDP.info , przechodzę przez pierwsze kroki, a tu nagle ... Nick wpisać x>
No i myślałem sporo, chyba całe 15 minut ^^
W końcu wybrałem nick Mr.M , z powodu...
Maciek (imię) , sympatia do litery M i jakoś mi wizualnie się jeszcze spodobał ;>
Jakoś już tak zostało, od tamtego czasu prawie zawsze (było jakieś forum, gdzie zarejestrowałem się jako Mysterio , ale to stare dzieje ) rejestrowałem się pod ksywką Mr.M
Jednak z różnych powodów coraz częściej kropka zanika i jest MrM , gdyż głównie chodzi o to, że część serwisów (głównie zagranicznych ) nie akceptuje znaków interpunkcyjnych w nicku
Pozdrawiam,
Mr.M
To było tak, w necie siedziałem okazyjnie, jednak zdażyło się tak, że chciałem zarejestrować chyba Worms Forts (pewien to raczej nie jestem, takie skojarzenie, ale przyjmijmy jednak, że to było Worms Forts ), oczywiście na stronie CDP
Wchodzę na CDP.info , przechodzę przez pierwsze kroki, a tu nagle ... Nick wpisać x>
No i myślałem sporo, chyba całe 15 minut ^^
W końcu wybrałem nick Mr.M , z powodu...
Maciek (imię) , sympatia do litery M i jakoś mi wizualnie się jeszcze spodobał ;>
Jakoś już tak zostało, od tamtego czasu prawie zawsze (było jakieś forum, gdzie zarejestrowałem się jako Mysterio , ale to stare dzieje ) rejestrowałem się pod ksywką Mr.M
Jednak z różnych powodów coraz częściej kropka zanika i jest MrM , gdyż głównie chodzi o to, że część serwisów (głównie zagranicznych ) nie akceptuje znaków interpunkcyjnych w nicku
Pozdrawiam,
Mr.M
Heh... Historia mojej ksywy jest dość prosta - spójrzcie na swoje klawiatury Pewnego pięknego dnia, gdy miałem jakieś 10 lat i gdyby ktoś powiedział przy mnie słowo "Zelda", zapytałbym "Z czym to się je?", razem z nieco starszym kuzynem dorwaliśmy Pokemon Red (na emulator - dość wcześnie nauczyłem się obsługi kompa). Zaczęliśmy grać, i przy wyborze imienia wpisałem byle co - a konkretnie WERTYPASM. Później kuzyn skrócił mi to do Wertyp i tak zostało. Od tej pory jestem tak nazywany wszędzie oprócz, o dziwo, szkoły xD
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
Już od małego lubiłam zeldę (oraz moje kuzynostwo)
Kiedy pojechałam na wieś, razem z kuzynostwem zaczęłam się bawić w zleldę
i Ja oczywiście byłam Malon ;P Żeby się wczuć w rolę poszłam do stodoły i zaczęłam próbować doić krowę Od tej pory zaczęli na mnie wołać na mnie Malon z czasem przekształciło się to na Malonka
Kiedy pojechałam na wieś, razem z kuzynostwem zaczęłam się bawić w zleldę
i Ja oczywiście byłam Malon ;P Żeby się wczuć w rolę poszłam do stodoły i zaczęłam próbować doić krowę Od tej pory zaczęli na mnie wołać na mnie Malon z czasem przekształciło się to na Malonka