Największy sekret.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Ali
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Największy sekret.

Postautor: Ali » 8 października 05, 20:26

Jak wszyscy wiemy reżyser Zeldy OoT ujawnił nam niedawno, że jej największy sekret nie został ujawniony. W tym temacie spróbujmy nażucić jakiś ślad tego sekretu. Niech każdy Zeldomaniak włączy teraz emulator bądz konsole i szuka... Wg mnie należy szukać już po zdobyciu złotych rękawic bo wtedy wszystko stoi przed nami otworem. Może po tym queście będzie można coś wykonać po zabiciu Ganona ? A może wyjaśni się dlaczego Navi odlatuje ? Albo dlaczego Link wyrusza w podróż do ClockTown ??

drug
Goron
Goron

Postautor: drug » 10 października 05, 11:45

a moze link jest gejem ?:>
ie no loozik nie przeszedlem tej gry tak dokladnie kazdych zakamarkow bo mi sie szczerze mowiac nie chcialo a najwiekszy sekret to moze byc ... hmmm ... moze cos o pochodzeniu linka w koncu wiemy ze pochodzi z hyrule ale skad sie wzial w kokiri?
no to na tyle pomysle jeszcze nad czyms Cya

Awatar użytkownika
Lucyfer
Arthus Lucifes
Arthus Lucifes

Postautor: Lucyfer » 10 października 05, 13:38

JA WIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

odkrylem ze Ganondolf!! jest ojcem Linka ;s gdy przechodzil przez las korki i niusl linka w koszyczku dla niemowlat, link chcial dotknac drzewka zlpal sie galezi i wylecial z koszyczka,
po 5 minutach linka znalezli korki i wychowali w swoim lasku .

Natomiast ganondolf czy jak mu tam gdy wrucil do hyrkule i zobaczyl ze linka nie ma w kosyczku postradal zmysly poplakal sie, wziol konia i pojechal na pustynie ,
tam tez go znalezli pustynni ludkowie i stal sie ich szefem HRHRHR

Good nie ? :> :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Fixer
VIP
VIP

Postautor: Fixer » 10 października 05, 14:23

Gani ojcem Linka...to troche dziwne...pozatym raczej Hyrule i Ganondorf :mrgreen:

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 10 października 05, 15:51

Nie moge,nie mam słow Lucyfer,ale to ułozyłes nie no brak mi komentarzy buahahhahahahahaha.To napewno nie jest tak cuz Ci sie potentegowało<lol> :wink: :mrgreen:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Mitrandir
Kokiri
Kokiri

Postautor: Mitrandir » 11 października 05, 17:48

Kazdy może mieć swoją opinie
Pozdraviam,
Mitrandir

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 11 października 05, 17:52

W sumie racja,no ale Lucyfer gratuluje pomysłowosci :mrgreen:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Dawid

Postautor: Dawid » 11 października 05, 19:19

Wszystko to bzdety prawda jest taka ze udało mi sie przetlumaczyc to po japonsku , skertet to ze link stracił nawi bo poszedł odnalazłswych rodziców navi została z nimi bo link zobaczył ze yrule zginie jesli nie wyruszy zobaczyc tajemniczego zła i dot6arł na eponie , a niechciał narazac navi , i jak dotarł do lasu początku to zobaczył jak z zamku wylatuje ciemna moc i nagle prysła i zobaczył kształt ganona i zanim maske kształty były tej maski z majora mask napoczatku niewiedział ze to ona ale ona odledziała w strone lasu daleko do tego kupca , p[rzecierz ta moc to moc ganona która zmieniła sie w maske zła i w majora mask terz jest tajny filmik jak ta moc zamienia sie w ganodorfa któr wezwał ganona i zaczeło sie wind waker bo link po majora mask wyrusz do babci ze swoją siostrą no i po tej czesci terz był tajny filmik w którym jak sie miasto zatopiłoo to wielka fala zatopiła trójkat i na nowej grze na game cube wywaliło linka na brzeg i był na wsi ale ostatkiem sił zobaczył ze niema trojkątu na rece i nagle jush go moc opusciła i złe klatwy z tej krainy go ogarnely i w nocy zamieniał sie w wilka .... to koniec fajne?

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 11 października 05, 20:11

Ej,czy serio to wszystko to prawdziwe fakty :?: :?:Jeśli tak,to gra: Legend of Zelda: Twilight Princess będzie superowska,szkoda że niemam gamecuba :cry:
:cry: (bo to o Twilight Princess mowa na końcu,nie :?: :?: )
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Fixer
VIP
VIP

Postautor: Fixer » 11 października 05, 20:50

A ja właśnie dla tej gry kupiłem [shadow=darkred]Gacława[/shadow]

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 11 października 05, 20:58

Gdzie :?: :?: Ile zapłaciłeś :?: :?: Ale chyba i tak miec go nie bede,, :cry: :cry: Kupiłem sobie aparat cyfrowy,więc gamecub odpada :|
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
Fixer
VIP
VIP

Postautor: Fixer » 11 października 05, 21:01

Ja dałem 400 zł tutaj www.robson.pl tyle że wersje platynową bo w sklepie a nie przez neta

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 11 października 05, 21:36

Dobre ceny w promocjach....Ale już pisałem,kupno cyfrówki zagrodziło mi gamecuba :cry: :cry:
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 12 października 05, 00:00

Każdy wie, że Link jest gejem...

Może chodzi o jakąś ukrytą miejscówkę, albo celowo zamieszczony przez Ninny bug. Nic innego do głowy nmi nie przychodzi... Jeśli miałbym sprawnego GeForce`a save`a to możebym czegoś poszukał(choć i tak bym nie znalazł poza bugami typu"rozmnarzanie konia:P) i patrzenie przez ściany:P Może jacyś psychopatyczni fanboye coś znajdą... Ja do takich nie należę

PS: Może to jednak jakiś item:)

EDIT:

Na coś z fabułą bym nie liczył(to tyczyłoby się całej serii)
8=============D

drug
Goron
Goron

Postautor: drug » 12 października 05, 10:10

a moze ten mijamoto ( spolszczenie ) po prostu sciemnia zeby ludzie zakupili kilka egzemplarzy :P
wedlug mnie to nie jest zaden ITEM bo nie :P NAJWIEKSZY SEKRET to musi byc cos naprawde powaznego moim zdaniem bedzie to zwiazane nie tyle z fabula tylko z jakims faktem tyu rodzice linka pochodzenie zeldy skad wzial sie ganondorf itp

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”