Największy sekret.
Moderator: Moderatorzy
Największy sekret.
Jak wszyscy wiemy reżyser Zeldy OoT ujawnił nam niedawno, że jej największy sekret nie został ujawniony. W tym temacie spróbujmy nażucić jakiś ślad tego sekretu. Niech każdy Zeldomaniak włączy teraz emulator bądz konsole i szuka... Wg mnie należy szukać już po zdobyciu złotych rękawic bo wtedy wszystko stoi przed nami otworem. Może po tym queście będzie można coś wykonać po zabiciu Ganona ? A może wyjaśni się dlaczego Navi odlatuje ? Albo dlaczego Link wyrusza w podróż do ClockTown ??
a moze link jest gejem ?:>
ie no loozik nie przeszedlem tej gry tak dokladnie kazdych zakamarkow bo mi sie szczerze mowiac nie chcialo a najwiekszy sekret to moze byc ... hmmm ... moze cos o pochodzeniu linka w koncu wiemy ze pochodzi z hyrule ale skad sie wzial w kokiri?
no to na tyle pomysle jeszcze nad czyms Cya
ie no loozik nie przeszedlem tej gry tak dokladnie kazdych zakamarkow bo mi sie szczerze mowiac nie chcialo a najwiekszy sekret to moze byc ... hmmm ... moze cos o pochodzeniu linka w koncu wiemy ze pochodzi z hyrule ale skad sie wzial w kokiri?
no to na tyle pomysle jeszcze nad czyms Cya
JA WIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odkrylem ze Ganondolf!! jest ojcem Linka ;s gdy przechodzil przez las korki i niusl linka w koszyczku dla niemowlat, link chcial dotknac drzewka zlpal sie galezi i wylecial z koszyczka,
po 5 minutach linka znalezli korki i wychowali w swoim lasku .
Natomiast ganondolf czy jak mu tam gdy wrucil do hyrkule i zobaczyl ze linka nie ma w kosyczku postradal zmysly poplakal sie, wziol konia i pojechal na pustynie ,
tam tez go znalezli pustynni ludkowie i stal sie ich szefem HRHRHR
Good nie ? :>
odkrylem ze Ganondolf!! jest ojcem Linka ;s gdy przechodzil przez las korki i niusl linka w koszyczku dla niemowlat, link chcial dotknac drzewka zlpal sie galezi i wylecial z koszyczka,
po 5 minutach linka znalezli korki i wychowali w swoim lasku .
Natomiast ganondolf czy jak mu tam gdy wrucil do hyrkule i zobaczyl ze linka nie ma w kosyczku postradal zmysly poplakal sie, wziol konia i pojechal na pustynie ,
tam tez go znalezli pustynni ludkowie i stal sie ich szefem HRHRHR
Good nie ? :>
Wszystko to bzdety prawda jest taka ze udało mi sie przetlumaczyc to po japonsku , skertet to ze link stracił nawi bo poszedł odnalazłswych rodziców navi została z nimi bo link zobaczył ze yrule zginie jesli nie wyruszy zobaczyc tajemniczego zła i dot6arł na eponie , a niechciał narazac navi , i jak dotarł do lasu początku to zobaczył jak z zamku wylatuje ciemna moc i nagle prysła i zobaczył kształt ganona i zanim maske kształty były tej maski z majora mask napoczatku niewiedział ze to ona ale ona odledziała w strone lasu daleko do tego kupca , p[rzecierz ta moc to moc ganona która zmieniła sie w maske zła i w majora mask terz jest tajny filmik jak ta moc zamienia sie w ganodorfa któr wezwał ganona i zaczeło sie wind waker bo link po majora mask wyrusz do babci ze swoją siostrą no i po tej czesci terz był tajny filmik w którym jak sie miasto zatopiłoo to wielka fala zatopiła trójkat i na nowej grze na game cube wywaliło linka na brzeg i był na wsi ale ostatkiem sił zobaczył ze niema trojkątu na rece i nagle jush go moc opusciła i złe klatwy z tej krainy go ogarnely i w nocy zamieniał sie w wilka .... to koniec fajne?
Ja dałem 400 zł tutaj www.robson.pl tyle że wersje platynową bo w sklepie a nie przez neta
Każdy wie, że Link jest gejem...
Może chodzi o jakąś ukrytą miejscówkę, albo celowo zamieszczony przez Ninny bug. Nic innego do głowy nmi nie przychodzi... Jeśli miałbym sprawnego GeForce`a save`a to możebym czegoś poszukał(choć i tak bym nie znalazł poza bugami typu"rozmnarzanie konia:P) i patrzenie przez ściany:P Może jacyś psychopatyczni fanboye coś znajdą... Ja do takich nie należę
PS: Może to jednak jakiś item:)
EDIT:
Na coś z fabułą bym nie liczył(to tyczyłoby się całej serii)
Może chodzi o jakąś ukrytą miejscówkę, albo celowo zamieszczony przez Ninny bug. Nic innego do głowy nmi nie przychodzi... Jeśli miałbym sprawnego GeForce`a save`a to możebym czegoś poszukał(choć i tak bym nie znalazł poza bugami typu"rozmnarzanie konia:P) i patrzenie przez ściany:P Może jacyś psychopatyczni fanboye coś znajdą... Ja do takich nie należę
PS: Może to jednak jakiś item:)
EDIT:
Na coś z fabułą bym nie liczył(to tyczyłoby się całej serii)
8=============D
a moze ten mijamoto ( spolszczenie ) po prostu sciemnia zeby ludzie zakupili kilka egzemplarzy
wedlug mnie to nie jest zaden ITEM bo nie NAJWIEKSZY SEKRET to musi byc cos naprawde powaznego moim zdaniem bedzie to zwiazane nie tyle z fabula tylko z jakims faktem tyu rodzice linka pochodzenie zeldy skad wzial sie ganondorf itp
wedlug mnie to nie jest zaden ITEM bo nie NAJWIEKSZY SEKRET to musi byc cos naprawde powaznego moim zdaniem bedzie to zwiazane nie tyle z fabula tylko z jakims faktem tyu rodzice linka pochodzenie zeldy skad wzial sie ganondorf itp
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”