HELP CENTER (TP)
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
ganon pisze:Jak mogę zrobic temat na którym można głosowac???!
1. Zakładasz nowy temat.
2. Na dole masz opcję Dodaj Ankietę.
3. Napisz pytanie do ankiety.
4. Później napisz odnośniki na które będzie można oddać głos /dodaj opcję/.
5. Gotowe.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
W "Opcja ankiety" napisz w rubryce pewne słowo, na które chcesz żeby głosowano - później naciśnij "dodaj opcję", potem pojawi się następna rubryka - wpisz następne słowo itd.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
ganon pisze:Mam pytanie od kiedy będe goronem ja mam kokiri a niektórzy mają goron vip kokiri i zora oco tu chodzi bo nie rozumiem
Tu masz wszystko opisane:
http://zelda.com.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=581
PS: Z takimi pytaniami to na ShoutBox bo robi się
- Boryn
- Zastępca redaktora naczelnego
- Kontaktowanie:
ganon pisze:A od ilu postów jest vip
Możesz nawet od 0 postów, ale ranga VIP, jest rangą specjalną, czyli dla osób, które sobie zasłużyli w jakikolwiek sposób np: pisanie artykułów/porad/opis i etc do gier ( oczywiście do Zeld ), które my, redakcja dajemy na stronę, oczywiście jeżeli się nadają i są dobre ( nie w smaku ^^ ). Skład redakcji możesz tutaj - http://zelda.com.pl/viewpage.php?page_id=1
Pozdrawiam:
Boryn
-
- Kokiri
-
- Zora
No czlowieku, to chyba nie rozumiesz ani slowa po angielsku. o__O
Proca = sklep
wedka = matka Colina (Uli chyba sie nazywala, ale nie pamietam). Musisz jej najpierw przyniesc to to cos dla dziecka (nie umiem sie wyslowic xC).
Poza tym, ona sama mowi, ze potrzebuje tej rzeczy, a jak jej to przyniesiesz, to da Ci wedke...
Proca = sklep
wedka = matka Colina (Uli chyba sie nazywala, ale nie pamietam). Musisz jej najpierw przyniesc to to cos dla dziecka (nie umiem sie wyslowic xC).
Poza tym, ona sama mowi, ze potrzebuje tej rzeczy, a jak jej to przyniesiesz, to da Ci wedke...
-
- Kokiri
mam male pytanko jestem w forest temple i brakuje mi 4 malpy gdzie ja moge znalesc?????
[ Dodano: Pon 10 Gru, 2007 ]
sa tam obrotowe mosty przez ktore nie moge przejsc, morze tam znajde brakujaca malpe
jestem na poziomie forest temple
mam 3 malpy i niemoge odszukac 4malpy
a ponato sa tam takie obotowe mosty ktorych nie potrafie przejsc
pomocy ??
sa tam obrotowe mosty przez ktore nie moge przejsc, morze tam znajde brakujaca malpe
jestem na poziomie forest temple
mam 3 malpy i niemoge odszukac 4malpy
a ponato sa tam takie obotowe mosty ktorych nie potrafie przejsc
pomocy ??
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”