Nazwy użytkowników dlaczego takie?
Moderator: Moderatorzy
- master sword
- Goron
Nazwy użytkowników dlaczego takie?
Tu piszecie dlaczego daliście takie nazwy yżytkownikow i w czym one wam sie podobaja. Master sword ja dałęm taki ponieważ podoba mi sie master sword i bardzo lubie miecze teraz wy uzasadnijcie
Ostatnio zmieniony 18 listopada 07, 12:03 przez master sword, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zora
"Wondercrow" jest nazwiskiem glownej bohaterki komiksu, ktory chce zrobic. Kiedys moj brat sie przejezyczyl jak go zapytalam: "Jak ma na nazwisko Kira?" (z Angel Sanctuary) i nie wiem jak, jakos przerobilam to, co on powiedzial, na wonder i crow. oO
Wczesniej podpisywalam sie poprostu Alisha, ale Wondercrow wydaje mi sie bardziej unikalne xD
Wczesniej podpisywalam sie poprostu Alisha, ale Wondercrow wydaje mi sie bardziej unikalne xD
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
sEbeQ13... No po prostu tak jakoś. Kiedyś Miałem sEbek (ci którzy pamiętają moje pierwsze dni tutaj być może pamiętają, ze tak się podpisywałem), ale kumpel do mnie wpadł i w OoT nazwał mnie sEbeq (to było wieeeeki temu). Przerobiłem to na sEbeQ i dodałem 13, bo to moja ulubiona liczba, a zarazem szczęśliwa .I tak już zostało. Ale najcześciej podpisuje się sEbeQ.
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Boryn pisze:A czemu miałeś Sebastian L92? bo kiedyś też miałeś taką nazwę :p
To też prawda. Po prostu te forum to było pierwsze forum, jeśli chodziło o neta to byłem kompletnie zielony. Więc tam gdzie trzeba było wpisać nazwę usera wpisałem logina tego od maila, myślałem, że tak trzeba było. Na szczęście, z czasem się obeznałem ze wszytkim .
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
MasterLink - pochodzi oczywiście od - Link bohater serii The Legend of Zelda, ale dodałem na początku słowo Master, żeby brzmiało bardziej hmm... oryginalnie.
P.S W ogóle lubię dodawać słowo Master do moich nicków.
P.S W ogóle lubię dodawać słowo Master do moich nicków.
Ostatnio zmieniony 12 listopada 07, 22:16 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Deedlith_Anthy- "Deedlith" to była moja ksywka z Lineage 2, nazwałam tak moją elfkę, bo wyglądała jak Deedlit z Lodossa. "h" dodałam, żeby ładniej wyglądało.Potem jak poszłam na forum Clampa, Sakurę, to nie chciałam pozbyć się tego "Deedlitha", ale jako że jestem fanką Uteny, to dodałam Anthy.Obecnie jak się gdzieś rejestruję(poza forami) używam nicka Sui_Kaede, ale to już inna historia
She's got everything I need, pharmacy keys
U mnie nie było przebojów...sam nick pochodzi od imienia postaci z DMC, a że w swoim czasie wyglądałam w miare podobnie, to mnie tak nazwali i zostało XD
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
Nokash Więc... Na poczatku była Noka i Asheem (szybko zostałem ochrzczony na Asheem san (Thx hikaru)) i wiele innych nicków (prawie wszystkie żeńskie nie wiem czemu) potem Asheem skrócono do Ash. Moją zasługa było połączenie Noki i Asheem i wyszedł Nokash. Btw chciałem znów zmienić nick ale to może kiedyś. Narazie zostanie jak jest. Super temat podoba mi się
- Ziom_UCHIHA
- Kokiri