Jaka Konsola dla was najlepsza
Moderator: Moderatorzy
- Smutny Mis
- Goron
Jaka Konsola dla was najlepsza
Dobra zmienie
Jaką najbardziej lubicie konsole?
Dla mnie Playstation Portable (PSP)
Jaką najbardziej lubicie konsole?
Dla mnie Playstation Portable (PSP)
Ostatnio zmieniony 17 listopada 07, 20:57 przez Smutny Mis, łącznie zmieniany 4 razy.
Wedug mnie najleprza s konzol to taka co ma góziki i rurzne gry...
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Chyba gdzieź jórz był podobny temat... nazwa tematu trochę drentfo bżmi - morze zmienisz na:
"Jaka jest wasza ulubiona konsola?".
Moja ulubiona/najlepsza konsola (mam kilka):
1. NDS/GBA/GBC
2. NGC/Wii/N64
3. PS2/PS3/PSP
TIP: Następnym razem jak będziesz coś pisał wklej tekst do Worda, a on zaznaczy ci błędy - potem je poprawisz i wkleisz na stronę...
"Jaka jest wasza ulubiona konsola?".
Moja ulubiona/najlepsza konsola (mam kilka):
1. NDS/GBA/GBC
2. NGC/Wii/N64
3. PS2/PS3/PSP
TIP: Następnym razem jak będziesz coś pisał wklej tekst do Worda, a on zaznaczy ci błędy - potem je poprawisz i wkleisz na stronę...
Ostatnio zmieniony 26 grudnia 07, 14:14 przez MasterLink, łącznie zmieniany 5 razy.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Dla mnei najlebrza jezd nyntendou gejmkjub, bo jom mam i bardzo lubiem. Nawet ma swoje imie. Poza tym pełni role znaku czasu dla mnie- pierwszy ras czytałam o niej jakoś w 1-2 klasie podstawówki, w dawnym CLICKU!. No i GBC, bo to moja pierwsza konsola...Pomyśleć, że mam ją od 9 lat...i nadal działa.
She's got everything I need, pharmacy keys
- don_daniello
- Goron
Co wy od niego chcecie. On ma dobiero 13 lat i może mu sie zdarzyc jakiś błąd, a wy go wyśmiewacie i sie wygłupiacie.(fajnie mi wyszło to zanie XD)
A co do konsoli to moja ulubioną jest moja jedyna (oprócz pegasusa ) konsola, czyli Nintendo64 .
Miałem zamiar kupić GC, ale musiałem nabyć nowy telefon, więc..........
A co do konsoli to moja ulubioną jest moja jedyna (oprócz pegasusa ) konsola, czyli Nintendo64 .
Miałem zamiar kupić GC, ale musiałem nabyć nowy telefon, więc..........
-
- Zora
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin