Super Smah Bros Brawl - wszystko ogólem
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Lakitu pisze:Snake... Dlaczego mam się na niego gapić jak chowa się w kartonie? Wyżyję się na nim (jak będę miał grę...) za to że jest .
Co chcesz od Snake'a? Wolałbyś zamiast niego kolejngo pokemona, kirbiego czy inne kuleczki!?
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Lakitu pisze:Jego broń jest zbyt realistyczna
Przynajmniej nie będą narzekać że gra jest dla dzieci
Lakitu pisze:Nie znacie się .
Kto tu się nie zna?
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Deedlith_Anthy pisze:Wyeksterminujmy wszystkich "obcych". Bez wyjątku.
Jestem za ! Przy okazji można jeszcze wywalić Pokemony .
MasterLink pisze:Przynajmniej nie będą narzekać że gra jest dla dzieci
To i tak nic nie zmieni i będą jechać po Smashu za to że Snake występuję w grze z Marianem .
MasterLink pisze:Kto tu się nie zna?
Nie zna się ten kto uważa że Sneju jakoś ujdzie w nowym Smashu . No dobra. Może zabardzo się go uczepiłem no ale nie chcę go w tej grze i koniec .
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Już gdzieś widziałam fanboyów Snake'a burzących sie na autora serii MGS, że profanuje ich idola
Powiem tak: w sprawie "obcych" mamy wszyscy rację. Tu po prostu każdy ma rację i nikt Z jednej strony Smash powinno równać się Pure Nintendo characters, ale z drugiej-w sumie może jednak część sie przekona do tej serii albo Nintendo wogóle...Albo może będą jacyś nowi fani Snake'a? Kto wie.
Powiem tak: w sprawie "obcych" mamy wszyscy rację. Tu po prostu każdy ma rację i nikt Z jednej strony Smash powinno równać się Pure Nintendo characters, ale z drugiej-w sumie może jednak część sie przekona do tej serii albo Nintendo wogóle...Albo może będą jacyś nowi fani Snake'a? Kto wie.
She's got everything I need, pharmacy keys
PURE AWESOME-NESS! Lucas z gry Mother 3 jest potwierdzony w SSBB. Wreszcie moje marzenie się spełniło. W00T!
http://www.smashbros.com/en_uk/characters/lucas.html
http://www.smashbros.com/en_uk/characters/lucas.html
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Ten pan wygląda jak połączenie Nessa i jakiegoś trędi ziomqa z włoskami na żelik.
Ness zawsze będzie mi sie źle kojarzyć, bo miałam jego klona w klasie xD zawsze żałowałam, że Ness nie jest jakąś śliczną magiczką albo fajnym magiem-bo skille miał w porządku, ale z wyglądu mi nigdy nie podpasował.
Ness zawsze będzie mi sie źle kojarzyć, bo miałam jego klona w klasie xD zawsze żałowałam, że Ness nie jest jakąś śliczną magiczką albo fajnym magiem-bo skille miał w porządku, ale z wyglądu mi nigdy nie podpasował.
Ostatnio zmieniony 1 października 07, 17:20 przez Deedlith_Anthy, łącznie zmieniany 1 raz.
She's got everything I need, pharmacy keys
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Lakitu pisze:Lucas... No cóż jest od Nintendo więc może być . Na pierwszy rzut oka wydaję się identyczny jak ten dzieciak w czapce z pałką jak mu tam... Ness...
Prawie robi różnicę. Enyłej, Ninten w Mother 1 i Ness w Mother 2 są bardzo podobni do siebie.
MasterLink pisze:O Ness doczekał się swojego klona!
BURN DA HERETIC!!
Po jednym screenie można odnieść takie wrażenie, ale możliwe, że będzie miał trochę inne ataki. Zobaczymy, pożyjemy.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
>>> Snake Joins the Brawl! <<<
Wróć do „Super Smash Bros.Brawl (Nintendo Wii)”