Super Smah Bros Brawl - wszystko ogólem
Moderator: Moderatorzy
Deedlith_Anthy pisze:Męska=robiona przez faceta, na wasze gusta(a na biednej bohaterki niewygodę xD)
Co ty możesz wiedzieć o męskim guście ... Mi osobiście ten strój nie podchodzi (wiem że nikogo to nie obchodzi ).
MasterLink pisze:Rany przecież to jest tylko przemalowany kostium. To tak tylko wygląda...
Hm... Przecież wiemy .
Deedlith_Anthy pisze:No wiem....Ale we wszystkich grach bohaterki mają takie kostiumy, że ja nie mogę już zaczynam być wrażliwa na tym punkcie...zgoda, niech latają w samej bieliźnie, tylko niech będzie ona ładna xD
Wiesz dla mnie to nawet mogą być bez...Dobra nie to miałem na myśli . Chodzi o to że jak się ubierają nie ma większego znaczenia ważne żeby się dobrze nimi grało .
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Z autopsji-nic, ale skoro w tylu grach się pojawiają bohaterki w specyficznej bieliźnie, znaczy to że podoba się to panom wielu Niekoniecznie miałam na myśli Ciebie, tylko chłopaków ogólnie
w sumie fajnie, że znowu mniej popularna postać się w smashu pojawia.
A moderatorzy nie mogą z avkiem nic zrobić, bo nie ma na to nic w regulaminie
w sumie fajnie, że znowu mniej popularna postać się w smashu pojawia.
A moderatorzy nie mogą z avkiem nic zrobić, bo nie ma na to nic w regulaminie
She's got everything I need, pharmacy keys
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
anmarolka pisze:Jak najbardziej.
Miło by było go zobaczyć w smashu
Ją
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
-
- Zora
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
anmarolka pisze:Ciekawe czy Ganondorf będzie zamieniał się w prosiaka.
No wiesz to będzie jego Final Smash
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Wróć do „Super Smash Bros.Brawl (Nintendo Wii)”