Super Smah Bros Brawl - wszystko ogólem

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 25 sierpnia 07, 13:28

Idę o zakład, że koffane Nintendo jak zwykle nas nie zawiedzie i inne zestawienia kolorystyczne będą tak tandetne, że żal patrzeć. Zawsze inne kolorki są beznadziejne- jak Samus w kolorze gumy do żucia (różowej) czy fioletowo-żółto-czewrwony Ness...
Ty jesteś chłopakiem...a Peach nie dość, że dziewczyną, to jeszcze taką "dziewczyńską dziewczyną" :D
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 25 sierpnia 07, 14:33

Deedlith_Anthy pisze:jak Samus w kolorze gumy do żucia (różowej) czy fioletowo-żółto-czewrwony Ness...

To faktycznie wyglądało obrzydliwie. Aż starch pomyśleć co by było gdyby zrobili różowy strój dla Zero Suit Samus :gafa: .
Deedlith_Anthy pisze:Ty jesteś chłopakiem...a Peach nie dość, że dziewczyną, to jeszcze taką "dziewczyńską dziewczyną"

Ech... Jak ja nie lubię kiedy dziewczyny są tak bardzo "dziewczyńskie". Nie mówie żeby były takie jak Daisy ale bez przesady :( .
Deedlith_Anthy pisze:koffane Nintendo

Koffane? Czy ja wiem :roll: ... Najwyżej mogę uznać że uwielbiane i wychwalane w niebiosa :D . Kochamy Tingla! Kochamy kolorki! Kochamy Nintendo!
Tingle jako Assist Trophy w SSBB? Tylko nie to!

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 25 sierpnia 07, 15:38

Lakitu pisze:To faktycznie wyglądało obrzydliwie. Aż starch pomyśleć co by było gdyby zrobili różowy strój dla Zero Suit Samus :gafa:

Czekaj czekaj, będzie jeszcze lepiej(tzn. gorzej). Różowo-czerwono-żółta Sam?

Lakitu pisze:Ech... Jak ja nie lubię kiedy dziewczyny są tak bardzo "dziewczyńskie". Nie mówie żeby były takie jak Daisy ale bez przesady :(

Haha, ja też nie...Gdybym była taka, to bym pewnie siedziała na jakimś The Sims Central :D
Lakitu pisze:Koffane? Czy ja wiem :roll: ... Najwyżej mogę uznać że uwielbiane i wychwalane w niebiosa :D . Kochamy Tingla! Kochamy kolorki! Kochamy Nintendo!
Tingle jako Assist Trophy w SSBB? Tylko nie to!

To "Koffane" to ironia...xD Czy oni naprawdę nie umieją dobrać więcej niż 1 ładny zestaw kolorystyczny? Wszystkie poza tymi podstawowymi, oryginalnymi są obrzydliwe.
A Tingle mówimy NIE!

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 25 sierpnia 07, 18:08

Deedlith_Anthy pisze:Różowo-czerwono-żółta Sam?

Nie no litości. Może jeszcze nałoży na twarz 2kg fluidu wymaluje się jak czarownica i będzie piękna jak z obrazka :gafa: .
Deedlith_Anthy pisze:Haha, ja też nie...Gdybym była taka, to bym pewnie siedziała na jakimś The Sims Central

STRONY O SIMSACH cieszą sie powodzeniem. Ja osobiście nie wiem jak można w to grać. Po co mam wycierać podłogę w Simsach skoro jak zrobię to w rzeczywistości to będzie z tego większy pożytek :D .
Mam nadzieję że w SSBB nie dowalą tony Pokemonów a później będą się chwalić że jest 100 postaci :roll: . To nie Pokemon Battle.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 25 sierpnia 07, 18:26

A ja bym chciał żeby każda postać w nowym smashu miała po np. dwa kostiumy.
Np. Wario ma kostium z WarioWare, jego drugim kostiumem byłby jego podstawowy fioletowo żółty - znany z gier, Link ma Green Tunic, a jego drugim byłby np. Zoras Armor itd. :P
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 25 sierpnia 07, 19:40

ML: O , to jest dobry pomysł :-) Jestem za , jak najbardziej za ;-)
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 25 sierpnia 07, 20:07

Też jestem za, jednak znając życie(czyt.smashe) Nintendo po prostu przemaluję postaciom stroje w taki sposób, że ktokolwiek mający jakieś poczucie smaku ubraniowego zawyję z rozpaczy.
Już współczuję biednej Samus..T_T

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 25 sierpnia 07, 21:15

Jakby postacie wyglądały w innych kolorach?
Zobaczcie TUTAJ - nie jest najgorzej hehe :P
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 25 sierpnia 07, 21:35

Omg, mozna bedzie zrobic sobie smashowego Four Sworda~! xO
Hmh... I jednak jesr rozowa zero suit Samus >xC Ej... A czemu Pikaczowi sie kolor calkowicie zmienia?! o____o

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 25 sierpnia 07, 21:39

Bo to jest tylko tak zrobionie :wink:
Obrazek

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 25 sierpnia 07, 21:42

No wiem XD Co nie zmienia faktu, ze pikaczowi nie powinno sie kolorkow zmieniac xO Jak juz to odcien i ta capeczka, jaka mial w melee... Hmmmmh... Poza tym, te kolory raza w oczy... Wiec jakby Nintendo zrobilo im dokladnie takie kolory, to bym ich chyba wszystkich pomordowala >xO

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 25 sierpnia 07, 21:48

No fakt niektóre kolory nie pasują do danej postaci, np. fiolet do Solid Snake'a [blee] :gafa: itd.
(właściwie to żaden kolor tam do niego nie pasuje - poza podstawowym).
Obrazek

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 26 sierpnia 07, 13:09

MasterLink pisze:
(właściwie to żaden kolor tam do niego nie pasuje - poza podstawowym).

I właśnie w tym problem..najlepiej jakby nowe kostiumy zrobili po prostu xD ale sie trzeba za bardzo wysilić, ojej...-_-" I nie zrobią, tylko jakieś kolorki dorzucą.

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 26 sierpnia 07, 19:29

MasterLink pisze:Np. Wario ma kostium z WarioWare, jego drugim kostiumem byłby jego podstawowy fioletowo żółty - znany z gier, Link ma Green Tunic, a jego drugim byłby np. Zoras Armor itd.

To bardzo dobry pomysł tylko że takich kostiumów np. dla Linka jest 2 a wiadomo że może walczyć 4 Linków naraz. I co wtedy?
Deedlith_Anthy pisze:I właśnie w tym problem..najlepiej jakby nowe kostiumy zrobili po prostu xD

Jak ja lubię odpowiadać czyimiś postami :D .
MasterLink pisze:Zobaczcie TUTAJ - nie jest najgorzej hehe

Wondercrow pisze:I jednak jesr rozowa zero suit Samus

W tym różowym (fioletowym?) stroju wygląda okropnie. Blee...

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 26 sierpnia 07, 19:41

Lakitu pisze:To bardzo dobry pomysł tylko że takich kostiumów np. dla Linka jest 2 a wiadomo że może walczyć 4 Linków naraz. I co wtedy?

EEE... Te dodatkowe stroje dla postaci byłyby w rodzaju special costume np Zora's Armor Linka - mogłyby również zmieniać kolory - postać miałaby inne ubranie i kolor, a nie jak to było w SSB/Melee tylko kolor. A poza tym mamy jeszcze Magic Armor dla Linka + autorzy jeszcze mogą dołożyć tryb costumizacji(!) postaci (tego raczej nie zrobią) :wink:
Obrazek

Wróć do „Super Smash Bros.Brawl (Nintendo Wii)”