HELP CENTER (TP)
Moderator: Moderatorzy
-
- Zora
Tak dokladnie to nie pamietam, ale pogadaj z Renado, Goronami i Ilią. W koncu ten jeden goron sobie pojdzie i na mapie powinni Ci zaznaczyc gdzie. Idz tam/pojedz na Eponie/teleportuj sie, co kto woli, i zagadaj do Gorona. On rozwali glazy. Dalej juz sam powiienes trafic.
Ale nie wiem, czy na pewno o ten moment chodzi, bo dojcie do City in the Sky wydaje sie dosc skomplikowane ~~'
Ale nie wiem, czy na pewno o ten moment chodzi, bo dojcie do City in the Sky wydaje sie dosc skomplikowane ~~'
Troszke za daleko pognalas, dostales list od Renado. Idz z nim do baru Telmy w zamku. Ona da ci liste niezaplaconych rachunkow doktorka ktory tez jest gdziej w zamku (nie pamietam gdzie), jak go znajdzesz pikaz mu rachunek to wtedy sie odsunie i bedziesz mugl wejsc za parawany. Za jedbym z nich jest skrzynia, przesun ja. Zmnien sie w wilka i poznasz nowy zapach. Idz za nim. powinien cie wyprowadzic z zamku przez poludniowa brame. Zaczekaj do nocy az pojawia sie psy z kosci, rozwal je. wyskoczy Drewniana Statuletka. Zanies ja Ilii. Zacznie sobie cos przypominac. I tezraz zrob to co napisala kolezanka wyzej jak to zrobisz napisz.
jestem w mieście w chmurach i mam wyrzutnie ręki nr2 ale nie mogę se poradzić z drugim wiatrakiem więc please help...
jest on w budynku po środku polany otoczonej murem bez dachu i jest tam dużoooo słópów ale także jeden na który można wejść
a wracając do wiatrka to nad nim jest krata i sufit z małą dziórą
jest on w budynku po środku polany otoczonej murem bez dachu i jest tam dużoooo słópów ale także jeden na który można wejść
jestem martwy ...
więc czemu to pisze ?
więc czemu to pisze ?
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
gasiek95 pisze:jestem w mieście w chmurach i mam wyrzutnie ręki nr2 ale nie mogę se poradzić z drugim wiatrakiem więc please help...
Wysłałem Ci na PW
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Gasiek95 czyżbym Ci czegoś nie wysłał na PW!?
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
-
- Zora
Wejdz na 'balkonik' na ktorym byla skrzyka, potem double clawshotem do najblizszych drzwi (tam gdzie siegasz). Wejdz do sali. O ile dobrze pamietam, to tam beda trzy pochodznie - jedna zapalona, dwie zgaszone. Mozesz je zapalic, ale nie sa potrzebne xD Ustaw sie na ostatnim schowanym 'schodzie' i zgas zapalona pochodnie z pomoca bumerangu. Dalej powinienes dac sobie rade.
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”