Super Smah Bros Brawl - wszystko ogólem
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Bowser Jr mile widziany. Jeszcze niech dadzą King K. Rool ' a.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
Bowser Jr... bedzie rzucac muszlami jak w New Super Mario Bros?
to juz by bylo zaduzo. Wg mnie B Jr, King i waluigi to postacie mniej znane. Nina daje bohaterow, a jak sa wrogowie/bossowie to tacy, ktorzy maja bardzo duza moc przebicia(tzn slawe na swiecie) jak Ganon czy Browser, Wario itd
Ale wszystko sie moze zdarzyc
MasterLink pisze:Jeszcze niech dadzą King K. Rool ' a.
to juz by bylo zaduzo. Wg mnie B Jr, King i waluigi to postacie mniej znane. Nina daje bohaterow, a jak sa wrogowie/bossowie to tacy, ktorzy maja bardzo duza moc przebicia(tzn slawe na swiecie) jak Ganon czy Browser, Wario itd
Ale wszystko sie moze zdarzyc
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
Te przykłady.
Nie żebym się obraził, ale ja takiego czegoś strasznie nie lubie
Wracając do tematu, skoro Wario jest to czemu nie Walugi.
Jeśli chodzi o Browser Jr. to tylko jak będzie miał dobre ataki, bo jak nie to będzie tak potrzebny jak Mr.Game&Watch
Mr.M pisze:Mada12 napisał/a:
PS Lakitu, czemu "Mada12, hero chosen by the goddness..."?? ><
to jest komenta [ you ] , każdy widzi swój nick
Przykładowo... anmarolka , ty idioto ! ^^ (bez obrazy )
MasterLink pisze:Ważne(!):
anmarolka , skoczył/a z balkonu na szczupaczka nie będzie go/jej przez kilka miechów!
Nie żebym się obraził, ale ja takiego czegoś strasznie nie lubie
Wracając do tematu, skoro Wario jest to czemu nie Walugi.
Jeśli chodzi o Browser Jr. to tylko jak będzie miał dobre ataki, bo jak nie to będzie tak potrzebny jak Mr.Game&Watch
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
...Anmarolko. To nie są NA TOBIE PRZYKŁADY, każdy widzi siebie tu!
[you] jest najpiękniejsza/y na świecie<3
Ja widzę tu Deedlith_Anthy jest najpiękniejsza/y na świecie
Ty widzisz Anmarolka...itd.
Nikt nie jest tu wyróżniany Wyloguj sie i zobacz co tu widzisz.
[you] jest najpiękniejsza/y na świecie<3
Ja widzę tu Deedlith_Anthy jest najpiękniejsza/y na świecie
Ty widzisz Anmarolka...itd.
Nikt nie jest tu wyróżniany Wyloguj sie i zobacz co tu widzisz.
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 07, 14:50 przez Deedlith_Anthy, łącznie zmieniany 1 raz.
She's got everything I need, pharmacy keys
>> Koniec OT już, ale zrozum, człowieku, to jest komenda [ you ] , każdy widzi swój, nick... ><
Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.
Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 07, 16:06 przez Mr.M, łącznie zmieniany 1 raz.
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
Deedlith_Anthy pisze:Mada12 jest najpiękniejsza/y na świecie<3
Dzienks
Deedlith_Anthy pisze:Ja bym chciała jeszcze jakąś dziewczynę w smashu. Nie wiem jaką, żeby ładna była(nie, nie mam odmiennych upodobań niż powinnam mieć, po prostu lubię ładne postacie) i żeby dobrze się nią grało.
Samus Zero Suit niewystraczy? (jesli bedzie miala ten miecz swietlny z pistola, to bede ja lubic ) A znasz jakies dziewczyny z gier Niny oprocz Peach, Daisy, Zelda, Midna, Samus? Ja sobie nie moge przyomniec.
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
-
- Zora
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Deedlith_Anthy pisze:Ja bym chciała jeszcze jakąś dziewczynę w smashu
Mi na razie nic nie przychodzi do głowy...
Może tylko Crystal z StarFox'a i Midna w ostateczności Rosetta (Super Mario Galaxy), Dixie Kong i mogą dać jakąś z Fire Emblem...
PS: Jak dali Snake'a to mogą dać również Meryl - ale by było [bez przesady]
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Deedlith_Anthy pisze:Ja bym chciała jeszcze jakąś dziewczynę w smashu. Nie wiem jaką, żeby ładna była(nie, nie mam odmiennych upodobań niż powinnam mieć, po prostu lubię ładne postacie)
Mada12 pisze:Samus Zero Suit niewystraczy?
Kryteria zostały spełnione ale faktycznie nie wystarczy. Każdy chciałby więcej . Impa? Nie... Zbyt mało popularna a pozatym miała być ładna . Din, Nayru i Farore jako Assist Trophy .
MasterLink pisze:Może tylko Crystal z StarFox'a i Midna w ostateczności Rosetta (Super Mario Galaxy), Dixie Kong i mogą dać jakąś z Fire Emblem...
Krystal mogłaby być, Dixie Kong trochę mało popularna to samo Midna ale fajnie byłoby je zobaczyć. Rosetta? Zbyt mało o niej wiadomo. Równie dobrze mogłaby być Gohma... Przecież jest urocza .
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Samus jest śliczna...No faktycznie, tylko Gohma ją przebija
No więc mamy tylko dwie ładne dziewczyny: Zeldę i Samus. Peach nie liczę bo ona jest taka kreskówkowa...Może Nabooru albo jedna z Gerudiańskich wojowniczek(były ładniejsze i znamy ich możliwości bojowe)?
A proszę bardzo
No więc mamy tylko dwie ładne dziewczyny: Zeldę i Samus. Peach nie liczę bo ona jest taka kreskówkowa...Może Nabooru albo jedna z Gerudiańskich wojowniczek(były ładniejsze i znamy ich możliwości bojowe)?
Mada12 pisze:Deedlith_Anthy pisze:Mada12 jest najpiękniejsza/y na świecie<3
Dzienks
A proszę bardzo
She's got everything I need, pharmacy keys
Wróć do „Super Smash Bros.Brawl (Nintendo Wii)”