Super Smah Bros Brawl - wszystko ogólem
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
A ja uważam, ze to głupi pomysł by był i to by była kolejny błąd Nintendo od czasu odrzucenia od Sony i Panasonic czytnika CD do SNESA i braku CD w N64.
Jaśli pojawią się postacie z innych firm niż Nintendo to więcej ludzi kupi grę a wiem,ze jest wielu fanów Sonica i Snake'a i innych postaci a to przyciąga ich do gry.
Jaśli pojawią się postacie z innych firm niż Nintendo to więcej ludzi kupi grę a wiem,ze jest wielu fanów Sonica i Snake'a i innych postaci a to przyciąga ich do gry.
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Tak, też coś w tym jest...Niemniej Smashe sie dobrze trzymają i bez tego-niech wypuszczą zwykłego Smasha i jakiś dodatek do niego z róznymi obcymi postaciami.
....a fani Snake'a plują na Nintendo i na Smashe, że ich idol wystąpi w takiej kawaii i niepoważnej giereczce jaką jest Smash.
....a fani Snake'a plują na Nintendo i na Smashe, że ich idol wystąpi w takiej kawaii i niepoważnej giereczce jaką jest Smash.
She's got everything I need, pharmacy keys
-
- Zora
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- master sword
- Goron
Deedlith_Anthy pisze:Zabijcie mnie, fani Segi.
Nie życze sobie Sonica w SSBB! Wogóle uważam, że te wszystkie Snejki zajmują miejsce postaciom Ninny. Uważam, że tylko one powinny być w Smashach...
Naruto? Mało wam bijatyk z tym nindżasem w roli głównej?
No brawo. Wkońcu ktoś poparł moje zdanie i zauważył że poprzednie dwie odsłony SSB to zbiór postaci od samego Nintendo a nie jakiś innych mało istotnych które nie pasują tam w rzadnym wypadku .
MasterLink pisze:Po pierwsze Snake miał być już w SSB Melee ale... (coś tam było, że się nie zjawił).
I całe szczęście :].
Mr.M pisze:Ja także jestem zdania, że to powinna być gra only for Nintendo , a nie dla kazdej postaci, ktora wleci...Ech....
Druga osoba popierająca moje zdanie . Jest nas troje. Może ktoś jeszcze się przyłączy ?
mate pisze:Jaśli pojawią się postacie z innych firm niż Nintendo to więcej ludzi kupi grę a wiem,ze jest wielu fanów Sonica i Snake'a i innych postaci a to przyciąga ich do gry.
Dadzą radę bez tych postaci. Przecież to Smash Bros. a nie Mario Party .
master sword pisze:O może jeszcze by dali czarnrgo linka z zeldy oot ja sie z nim walczyło w water temple
Myślę że prędzej jako Assist Trophy. Będzie kopiować ruchy przeciwnika .
anmarolka pisze:Nie chce Naruto!!!!!
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
To niech Dark Link wystąpi w ten sam sposób co Daisy w Melee-jako Cosplay innej postaci
Właśnie...No weźcie, doczekamy się czasów, że zamiast Luigiego z Mario będzie Sonic Rozumiem, że Sega nie bardzo sobie radzi i ratuję się sojuszem z Nintendo, ale niech ten jeż się wszędzie nie wpycha no...
Właśnie...No weźcie, doczekamy się czasów, że zamiast Luigiego z Mario będzie Sonic Rozumiem, że Sega nie bardzo sobie radzi i ratuję się sojuszem z Nintendo, ale niech ten jeż się wszędzie nie wpycha no...
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 07, 11:01 przez Deedlith_Anthy, łącznie zmieniany 1 raz.
She's got everything I need, pharmacy keys
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
anmarolka pisze:Mnie troche nie pasi, że Sonic będzie
A skąd wiesz że w ogóle bĘdizie!??
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
anmarolka pisze:Bo będzie to wiadome
Kiedy(?) - podaj jakiś dowód - inny niż varhalla...
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Wróć do „Super Smash Bros.Brawl (Nintendo Wii)”