czy PJ 64 znowu mnie zawiódł??
Moderator: Moderatorzy
czy PJ 64 znowu mnie zawiódł??
gram w MM i gram mam juz lże i kupiłem za nią kwiat i czekam do pólnocy 3 dnia i co jest?? jak wstaje 3 dzien (rano) to robi mi sie czarny obraz i nie mogę grac dlaczego?? prubowałem kilka razy i z akażdym razem to samo i o tej samej porze
dzięki sprubuję poczekac te kilka minut:D
dzieki merdock poczekałem i gram dalej (dizkei):D
mam jeszcz ejendo pytanie co do PJ 64 versja 1.5 co mam przestawic aby mi sie głos(muza w grze)nie wieszał?i co zmienić aby się gra miej wieszała bo ja mam takie ustaiwenia że i głos i grafa sie wiesza please help(koji)
mam jeszcz ejendo pytanie co do PJ 64 versja 1.5 co mam przestawic aby mi sie głos(muza w grze)nie wieszał?i co zmienić aby się gra miej wieszała bo ja mam takie ustaiwenia że i głos i grafa sie wiesza please help(koji)
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Owcash pisze:dzięki sprubuję poczekac te kilka minut:D
Przerzuć się na 1964 i Rice Video Plugin tam tych błędów nie ma
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."