HELP CENTER (TP)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 27 lipca 07, 12:51

No wiem o co chodzi, jak jesteś w tym pokoju do uruchomienia to wiatraka to, idź do na srodek pomieszczenia i użyj clawshota i przeleć na lewą stronę ( zachacz o winorośl na tym słupie ) i wejdz na niego, później popatrz na górę kamerą i zobaczysz wyłączony wiatrak ( ten co nie dawno go zatrzymałaś ) i obok niego zobaczysz kolejną winorośl, to w tedu użyj clawshota i przedostań się na górę, jak bedziesz na tym wiatraku to popatrz kamerą na górę, a zobaczysz kratę i użyj na nią clawshota i później spuść się na nim na dół ( musisz trafić w dziure w wiatraku ) i jak bedziesz pod tym wyłączonym wiatraku to użyj drugiego clawshota, a dostaniesz się do przełącznika.

Pozdrawiam:
Boryn
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

xgrey
Kokiri
Kokiri

Postautor: xgrey » 28 lipca 07, 13:30

Witam,

Może ktoś pomoże w moim problemie.
Jestem obecnie w Lanayru Provine i zbieram Light Essence.
Mam już 9 z 16 i utknąłem. Jak widać na załączonym zdjęciu, cztery znajdują się w odcinku Zora`s River do którego to nie mogę się dostać z Zora`s Domain gdyż po drodze jest tama. Kolejne dwa są Lake Hylia do którego też się w żaden sposób dostać nie potrafie.
Może ktoś pomoże i da wskazówkę co w tym momencie zrobic ?
Nie wiem czy to istotne, ale nadal jestem bestią.

Obrazek

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 28 lipca 07, 13:49

Nie wiem czemu, ale ten rysunek jest mały i nie widzę, a w jakim jesteś dokładnie miejscu?
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

xgrey
Kokiri
Kokiri

Postautor: xgrey » 28 lipca 07, 13:54

Kliknij na zdjęcie to się powiększy i zobaczysz gdzie jestem, tam się znajduje tama która blokuje dostęp do dalszej częsci Zora`a Rives.

Awatar użytkownika
Ali
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Ali » 28 lipca 07, 14:41

Aby je zebrać musisz polecieć na takim ptako-podobnym stworzeniu, które możesz wezwać "haucząc" melodie, koło trawy.
zysza.nl
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych

xgrey
Kokiri
Kokiri

Postautor: xgrey » 28 lipca 07, 14:46

Jeżeli chodzi Ci o ptaka który znajduje się w Lake Hylia to nic z tego, tak jak pisałem tam też nie wiem jak się w tej chwili dostać.

Awatar użytkownika
pauLINKa
Kokiri
Kokiri

Postautor: pauLINKa » 28 lipca 07, 15:11

a nie możesz sie przetransportowac już? spowrotem do jeziora....

xgrey
Kokiri
Kokiri

Postautor: xgrey » 28 lipca 07, 15:18

Do jakiego jeziora ? Jedyny teleport mam w Zora`s Domain, a stamtąd nie mogę się dostać do częsci Zora`a Rives i do Lake Hylia...

[ Dodano: Sob 28 Lip, 2007 ]
Tak wygląda mapa z potalami w tym rejonie i żaden z nich nie umożliwia mi dostanie się o Lake Hylia.

Obrazek

[ Dodano: Sob 28 Lip, 2007 ]
OK, problem już sam rozwiązałem :) Także pytanie o pomoc już nieaktualne ;)

Awatar użytkownika
Karn
VIP
VIP

Postautor: Karn » 9 sierpnia 07, 20:48

czy mógłby mi ktoś pomóc, bo szlag mnie już pomału trafia... :-?
w Hidden Village jest ta gierka od kurczaka (z kotami). Otóż znalazłem już 19 z 20 kotów i nie wiem gdzie jest ostatni. Ciężko mi by było objaśnić, które już capnąłem, ale mam wszystkie z "ziemi" i parę z tych dwóch miejsc, do których trzeba się dostać Clawshotem, no i oczywiście wszystkie z domków (+ten za beczkami).
Czy do ostatniego trzeba dolecieć kurczakiem?
W miarę możliwości prosiłbym o opis zdobycia wszystkich kotów.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 9 sierpnia 07, 21:23

OMG opisywanie będzie trudne - musisz szukać - najlepiej przeszukać wszystkie domy z lewej a potem z prawej (uważnie parter i pierwsze piętro). Nie trzeba nigdzie dolatywać żadnym kurczakiem :wink:
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Karn
VIP
VIP

Postautor: Karn » 10 sierpnia 07, 20:18

dobra, dzięki! rozwiązałem to w jeszcze inny sposób - "zaliczone" koty zanosiłem obok kurczaka, aby szukać tylko tych nieznanych :)
yeah! wszystkie serca! :lol:

3bik_z
Kokiri
Kokiri

Postautor: 3bik_z » 11 sierpnia 07, 11:42

Witam!
Zaciąłem się w miejscówce "deadthly mountain", jestem wilkiem i muszę zabijać takie niewidzialne normalnie stworki dla "spirit of light". I mam dwa problemy:

-Nie mogę znaleźć ostatniego stworka (Zabiłem wszystkie w Karakirio i okolicach, w deadthly mountain są 2, jednego zabiłem. Drugi jest zaznaczony jakby "na skale" a ja nie wiem jak mam się do niego dostać.

-A poza tym: zawyłem poprawnie do "Howling stone" koło "deadthly mountain" i wilk zamarkował mi na mapie gdzie mam przyjść potem. Ale ja pominąłem tą mapkę, i nie wiem dokąd mam iść! ::(

Proszę o odpowiedź i pozdrawiam,
3bik
3biq

Awatar użytkownika
Kuchar
Goron
Goron

Postautor: Kuchar » 11 sierpnia 07, 13:08

Nie wiem gdzie znalezc "stworki" ale wiem jakl mozesz znalezc wilka ktory nauczy Cie nowej sztuczki. Wystarczy ze wlaczys swoja mape i tam powinna znajdowac sie glowa Bialego Wilka.

Awatar użytkownika
Karn
VIP
VIP

Postautor: Karn » 11 sierpnia 07, 13:39

robaczka chyba trzeba wypatrzyć (C), a potem trzepnąć (Dash) w skałę

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 11 sierpnia 07, 15:18

Jeżeli jesteś blisko robaczka, to usłyszysz takie piski... czyli, że robak jest koło Ciebie :)

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”