Super Smah Bros Brawl - wszystko ogólem
Moderator: Moderatorzy
-
- Zora
-
- Zora
-
- Zora
Ah, racja. Byl. Patrz, no zapomnialam X___X'
Ladnie, ladnie, ale conajmniej dziwnie w starciu z TP Linkiem. TP Link walnie mieczem i nie trafi, bo WW Link za niski XDDD Coz, bycie niskim czasem sie przydaje ^^
Haa, Raichu! XD Tak, tez moglby byc. Szczegolnie, ze to moj ulubiony pokemon >xD I jest evolka najpopularniejszego Pokemona na swiecie... Ale chyba i tak pewnie go nie bedzie ~~' eh...
Ladnie, ladnie, ale conajmniej dziwnie w starciu z TP Linkiem. TP Link walnie mieczem i nie trafi, bo WW Link za niski XDDD Coz, bycie niskim czasem sie przydaje ^^
Haa, Raichu! XD Tak, tez moglby byc. Szczegolnie, ze to moj ulubiony pokemon >xD I jest evolka najpopularniejszego Pokemona na swiecie... Ale chyba i tak pewnie go nie bedzie ~~' eh...
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Podobno Sheik będzie!! - ostatni paragraf na tej stronie:
http://gameinformer.com/News/Story/2007 ... .54921.htm
http://gameinformer.com/News/Story/2007 ... .54921.htm
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Wondercrow pisze:Haa, Raichu! XD Tak, tez moglby byc. Szczegolnie, ze to moj ulubiony pokemon >xD
Raichu? Pokemony? Więcej worków treningowych !
Nie ma co się zastanawiać nad nowymi postaciami... Ważne że jest Zero Suit Samus . Mogliby jeszcze dorzucić Waluigiego i Midne i byłbym szczęśliwy na maxa .
Blizzard pisze:No to zacznijmy tak: Sonic, pare pokemonów, może jakieś digimony, Sonic, Wolverin z X-Men'a i może jeszcze pare mutantów , Naruto xD, Shaman King
A może by tak dorzucić Batmana, co ?
Lakitu pisze:Wondercrow pisze:Haa, Raichu! XD Tak, tez moglby byc. Szczegolnie, ze to moj ulubiony pokemon >xD
Raichu? Pokemony? Więcej worków treningowych !
Nie ma co się zastanawiać nad nowymi postaciami... Ważne że jest Zero Suit Samus . Mogliby jeszcze dorzucić Waluigiego i Midne i byłbym szczęśliwy na maxa .Blizzard pisze:No to zacznijmy tak: Sonic, pare pokemonów, może jakieś digimony, Sonic, Wolverin z X-Men'a i może jeszcze pare mutantów , Naruto xD, Shaman King
A może by tak dorzucić Batmana, co ?
No wątpię, że Pokemony to nworki treningowe. Bo bym skopał ci tyłek np. Pikachu.
Waluigi to pewnie tak, ale Midna to zbędna postać( niedługo powiecie o Sarii, W. Drzewie Deku, Talonie itp.)
A Zero Suit Samus to ... też mam zamiłowanie do niej:D
Batman??? Mógłby być( jeszcze Spider-Man, Volverine i reszta)
-
- Zora
Jak Sheik bedzie, to ciekawe czy zrobia mu stroj w "TP-owym" stylu (tzn. wydetalizowany) xD
Moze i zbedna, ale w TP odgrywa znacznie wieksza role. Praktycznie cale TP opiera sie na ksiezniczce Twili, wiec powinna byc w SSB. Brawl. W tedy mozna by bylo powiedziec, ze w TP Zelda i Ganondorf sa zbedni. To jest jena z rzeczy, ktorych najbardziej nie lubie w tej grze ~~'
Tak, pamietam jak moj brat mowil, ze pokona Sheika (czyli mnie) Pikachem w Melee, ale na Pikachu wyskakiwal blad i nie mozna bylo nic grac (tak jak paroma innymi pokami). W ogole, chyba najlepsza bronia sa Pokemony grywalne i te w Pokeballach >xD
Waluigi to pewnie tak, ale Midna to zbędna postać
Moze i zbedna, ale w TP odgrywa znacznie wieksza role. Praktycznie cale TP opiera sie na ksiezniczce Twili, wiec powinna byc w SSB. Brawl. W tedy mozna by bylo powiedziec, ze w TP Zelda i Ganondorf sa zbedni. To jest jena z rzeczy, ktorych najbardziej nie lubie w tej grze ~~'
No wątpię, że Pokemony to nworki treningowe. Bo bym skopał ci tyłek np. Pikachu.
Tak, pamietam jak moj brat mowil, ze pokona Sheika (czyli mnie) Pikachem w Melee, ale na Pikachu wyskakiwal blad i nie mozna bylo nic grac (tak jak paroma innymi pokami). W ogole, chyba najlepsza bronia sa Pokemony grywalne i te w Pokeballach >xD
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Lakitu pisze:Pokemony? Więcej worków treningowych !
Sry, ale Mewtwo w SSB: Melee raczej workiem treningowym nie był
PS: Midna powinna być w nowym Smashu - ale w jej prawdziwej formie.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
mate pisze:No wątpię, że Pokemony to nworki treningowe. Bo bym skopał ci tyłek np. Pikachu.
Piszę to na podstawie statystyk z mojego SSBM gdzie Pikatchu, Pitchu i ten Ness dostali najwiecej ciosów ze wszystkich . Może są mistrzami w dziedzinie obrywania dlatego że za nimi nie przepadam i jak się wyżyć to najbardziej lubię na Pokemonach .
Wondercrow pisze:Moze i zbedna, ale w TP odgrywa znacznie wieksza role. Praktycznie cale TP opiera sie na ksiezniczce Twili, wiec powinna byc w SSB. Brawl.
Zgadzam się .
mate pisze:Batman??? Mógłby być( jeszcze Spider-Man, Volverine i reszta)
I reszta postaci które nie mają nic wspólnego z Uniwersum Nintendo tak samo jak Solid Snake .
mate pisze:A Zero Suit Samus to ... też mam zamiłowanie do niej:D
Ja mam to zamiłowanie od kiedy ukończyłem Metroid Prime Hunters .
Wondercrow pisze: Waluigi to pewnie tak, ale Midna to zbędna postać
No właśnie. W TP. Tylko w niej się ta postać pojawiła a reszta gandorf itp. w innych.
Nintendo nie może wstawić wszystkich z Zeldy a z reszty gier po 2 postacie.
Jak każda drugoplanowa postać by się pojawiła to by były też te Coopy z Super Mario Bros.
albo inne np. jakiś z wrogów Kirbyego.[/quote]
-
- Zora
Hmmm, o ile dobrze wiem, to Hammer Bro jest, ale w Assist Trophy. Wiec jesli Midna nie bedzie postacia grywalna, to mogliby chociaz ja tam wrzucic.
Uh, w sumie nie wiem. Wszystko zalezy od tworcow tej gry. Mozemy sie klocic, zastanawiac i robic rozne inne rzeczy, ale niczego to nie zmieni. (niestety?) No, i pojawila sie juz wiekszosc grywalnych postaci (tych podstawowych) z Melee. ^__^ Peach sie ladnie zapowiada... >xD
Uh, w sumie nie wiem. Wszystko zalezy od tworcow tej gry. Mozemy sie klocic, zastanawiac i robic rozne inne rzeczy, ale niczego to nie zmieni. (niestety?) No, i pojawila sie juz wiekszosc grywalnych postaci (tych podstawowych) z Melee. ^__^ Peach sie ladnie zapowiada... >xD
Wróć do „Super Smash Bros.Brawl (Nintendo Wii)”