Super Smah Bros Brawl - wszystko ogólem

Moderator: Moderatorzy

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 2 sierpnia 07, 20:46

To by bylo jakby lekkie przegiecie, wg. mnie. Bo to takie... Jak juz, to by mogli zrobic tak, ze Ganondorf moze przywolac Zelde jako Ganon's Puppet. Albo cos... Hmh, z reszta... Kto wie co czai sie w umyslach Nintendo xO

Awatar użytkownika
anmarolka
Zora
Zora

Postautor: anmarolka » 2 sierpnia 07, 20:51

No w sumie.
Sheik musi być.
Szkoda, że young Linka nie będzie.
Fajnie by było gdyby był Waluigi.
Obrazek

I SEE YOU

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 2 sierpnia 07, 20:52

Hmh, w tedy i Luigi musialby byc. Z reszta, narazie nic nie wiadomo, premiera dopiero w grudniu o ile sie nie opozni.
Za to zamiast Young Linka bedzie WW Link... Ale nie wyobrazam sobie walki WW Linka z TP Linkiem... To bedzie raczej smieszne niz... uh... nie umiem znalezc slowa XD

Awatar użytkownika
anmarolka
Zora
Zora

Postautor: anmarolka » 2 sierpnia 07, 20:56

Luigi będzie bo był w SSBM.
Link z WW (z tą miną) będzie pewnie wyglądał ładnie.
W SSBB chciałbym jeszcze raichu i minuna i plusle'a
Obrazek

I SEE YOU

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 2 sierpnia 07, 21:00

Ah, racja. Byl. Patrz, no zapomnialam X___X'
Ladnie, ladnie, ale conajmniej dziwnie w starciu z TP Linkiem. TP Link walnie mieczem i nie trafi, bo WW Link za niski XDDD Coz, bycie niskim czasem sie przydaje ^^

Haa, Raichu! XD Tak, tez moglby byc. Szczegolnie, ze to moj ulubiony pokemon >xD I jest evolka najpopularniejszego Pokemona na swiecie... Ale chyba i tak pewnie go nie bedzie ~~' eh...

Awatar użytkownika
anmarolka
Zora
Zora

Postautor: anmarolka » 2 sierpnia 07, 21:07

Skoro był Pichu w SSBM to dlaczego teraz nie Raichu.
Ah właśnie chce żeby Pichu był nadal.
Obrazek

I SEE YOU

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 3 sierpnia 07, 10:41

Podobno Sheik będzie!! - ostatni paragraf na tej stronie:
http://gameinformer.com/News/Story/2007 ... .54921.htm
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 3 sierpnia 07, 10:56

Wondercrow pisze:Haa, Raichu! XD Tak, tez moglby byc. Szczegolnie, ze to moj ulubiony pokemon >xD

Raichu? Pokemony? Więcej worków treningowych :D !
Nie ma co się zastanawiać nad nowymi postaciami... Ważne że jest Zero Suit Samus :D . Mogliby jeszcze dorzucić Waluigiego i Midne i byłbym szczęśliwy na maxa :) .
Blizzard pisze:No to zacznijmy tak: Sonic, pare pokemonów, może jakieś digimony, Sonic, Wolverin z X-Men'a i może jeszcze pare mutantów , Naruto xD, Shaman King

A może by tak dorzucić Batmana, co :shock: ?

Awatar użytkownika
mate
Goron
Goron

Postautor: mate » 3 sierpnia 07, 11:17

Lakitu pisze:
Wondercrow pisze:Haa, Raichu! XD Tak, tez moglby byc. Szczegolnie, ze to moj ulubiony pokemon >xD

Raichu? Pokemony? Więcej worków treningowych :D !
Nie ma co się zastanawiać nad nowymi postaciami... Ważne że jest Zero Suit Samus :D . Mogliby jeszcze dorzucić Waluigiego i Midne i byłbym szczęśliwy na maxa :) .
Blizzard pisze:No to zacznijmy tak: Sonic, pare pokemonów, może jakieś digimony, Sonic, Wolverin z X-Men'a i może jeszcze pare mutantów , Naruto xD, Shaman King

A może by tak dorzucić Batmana, co :shock: ?

No wątpię, że Pokemony to nworki treningowe. Bo bym skopał ci tyłek np. Pikachu.

Waluigi to pewnie tak, ale Midna to zbędna postać( niedługo powiecie o Sarii, W. Drzewie Deku, Talonie itp.)

A Zero Suit Samus to ... też mam zamiłowanie do niej:D
Batman??? Mógłby być( jeszcze Spider-Man, Volverine i reszta)

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 3 sierpnia 07, 11:54

Jak Sheik bedzie, to ciekawe czy zrobia mu stroj w "TP-owym" stylu (tzn. wydetalizowany) xD

Waluigi to pewnie tak, ale Midna to zbędna postać

Moze i zbedna, ale w TP odgrywa znacznie wieksza role. Praktycznie cale TP opiera sie na ksiezniczce Twili, wiec powinna byc w SSB. Brawl. W tedy mozna by bylo powiedziec, ze w TP Zelda i Ganondorf sa zbedni. To jest jena z rzeczy, ktorych najbardziej nie lubie w tej grze ~~'

No wątpię, że Pokemony to nworki treningowe. Bo bym skopał ci tyłek np. Pikachu.

Tak, pamietam jak moj brat mowil, ze pokona Sheika (czyli mnie) Pikachem w Melee, ale na Pikachu wyskakiwal blad i nie mozna bylo nic grac (tak jak paroma innymi pokami). W ogole, chyba najlepsza bronia sa Pokemony grywalne i te w Pokeballach >xD

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 3 sierpnia 07, 12:01

Lakitu pisze:Pokemony? Więcej worków treningowych !

Sry, ale Mewtwo w SSB: Melee raczej workiem treningowym nie był :wink:

PS: Midna powinna być w nowym Smashu - ale w jej prawdziwej formie.
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 3 sierpnia 07, 13:02

mate pisze:No wątpię, że Pokemony to nworki treningowe. Bo bym skopał ci tyłek np. Pikachu.

Piszę to na podstawie statystyk z mojego SSBM gdzie Pikatchu, Pitchu i ten Ness dostali najwiecej ciosów ze wszystkich :wink: . Może są mistrzami w dziedzinie obrywania dlatego że za nimi nie przepadam i jak się wyżyć to najbardziej lubię na Pokemonach :roll: .
Wondercrow pisze:Moze i zbedna, ale w TP odgrywa znacznie wieksza role. Praktycznie cale TP opiera sie na ksiezniczce Twili, wiec powinna byc w SSB. Brawl.

Zgadzam się :D .
mate pisze:Batman??? Mógłby być( jeszcze Spider-Man, Volverine i reszta)

I reszta postaci które nie mają nic wspólnego z Uniwersum Nintendo tak samo jak Solid Snake :-? .
mate pisze:A Zero Suit Samus to ... też mam zamiłowanie do niej:D

Ja mam to zamiłowanie od kiedy ukończyłem Metroid Prime Hunters :} .

Awatar użytkownika
anmarolka
Zora
Zora

Postautor: anmarolka » 3 sierpnia 07, 13:10

Sheik będzie hura!!! :D
Samus bez kostiumu to jest coś.
:lol: :lol: :lol:
Ale najbardziej się ciesze, że będzie Pit!!! :D
Obrazek

I SEE YOU

Awatar użytkownika
mate
Goron
Goron

Postautor: mate » 3 sierpnia 07, 14:48

Wondercrow pisze: Waluigi to pewnie tak, ale Midna to zbędna postać

Moze i zbedna, ale w TP odgrywa znacznie wieksza role. Praktycznie cale TP opiera sie na ksiezniczce Twili, wiec powinna byc w SSB. Brawl. W tedy mozna by bylo powiedziec, ze w TP Zelda i Ganondorf sa zbedni. To jest jena z rzeczy, ktorych najbardziej nie lubie w tej grze ~~'

No właśnie. W TP. Tylko w niej się ta postać pojawiła a reszta gandorf itp. w innych.

Nintendo nie może wstawić wszystkich z Zeldy a z reszty gier po 2 postacie.

Jak każda drugoplanowa postać by się pojawiła to by były też te Coopy z Super Mario Bros.
albo inne np. jakiś z wrogów Kirbyego.[/quote]

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 3 sierpnia 07, 15:11

Hmmm, o ile dobrze wiem, to Hammer Bro jest, ale w Assist Trophy. Wiec jesli Midna nie bedzie postacia grywalna, to mogliby chociaz ja tam wrzucic.

Uh, w sumie nie wiem. Wszystko zalezy od tworcow tej gry. Mozemy sie klocic, zastanawiac i robic rozne inne rzeczy, ale niczego to nie zmieni. (niestety?) No, i pojawila sie juz wiekszosc grywalnych postaci (tych podstawowych) z Melee. ^__^ Peach sie ladnie zapowiada... >xD

Wróć do „Super Smash Bros.Brawl (Nintendo Wii)”