HELP CENTER (TP)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 12 lipca 07, 20:17

Master Sword tu jest jak zdobyć Magic Armor:

anmarolka pisze:Ja zapłacisz 1000 rupii gościu w Malo, to potem pogadaj ze starcem przed sklepem.
Wyjdź zachodnim wyjściem z Kakariko i idź do mostu, pogadaj z Goronem i wróć do tego starego Gorona.
Da ci beczkę z gorącą wodą którą musisz zanieść temu Goronowi na moście i rzucić na niego beczkę.
Trzymaj się południowej krawędzi a będzie łatwo zanieść beczke.
Po tym cena spadnie do 200 rupii, a po zapłaceniu będzie nowy sklep w Castle tawn, gdzie kupisz magic armor
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 15 lipca 07, 07:24

Mam małe pytanie, jak mam zdobyć ćwiartkę w Kakariko za ten turniej łucznictwa, jak ja tam tylko wygrałem 10 rupli, a zestrzeliłem wszystkie cele ( wraz z tym drutem ) na wyskokości. Aha, jeszcze jak możecie powiedzieć, to jak mam zdobyć z drzewa tą skultule, obok Kakariko ( na tym suchym drzewie obok wejścia do wioski )
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 15 lipca 07, 09:51

A użyłeś Hawkeye? Bo jeśli tak to Ci nie uznają.
Co do skultuli nie pamiętam :P - może walnij w drzewo z przewrotu (roll).
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 15 lipca 07, 12:23

MasterLink pisze:Co do skultuli nie pamiętam :P - może walnij w drzewo z przewrotu (roll).

O co Ci chodzi? :)

A jeżeli chodzi o ćwiartke to najpierw trafiłem trzy cele, póżniej koniec turnieju i poszedłem do sklepu Malo i kupiłem tam jakiś sprzęcik na łuk, że przybliża ( nie pamiętam nazwy ) i pożniej jeszcze dwa cele doszły tam na górze w czym był ten chódziutki drut i go trafiłem i koniec turnieju 10 rupli tylko dostałem. A ja jestem przed trzecią światynią, może to trzeba w póżniejszym etapie gry zrobić???
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 15 lipca 07, 12:57

boryn pisze:O co Ci chodzi?

Nieważne... :P
boryn pisze:A jeżeli chodzi o ćwiartke to najpierw trafiłem trzy cele, póżniej koniec turnieju i poszedłem do sklepu Malo i kupiłem tam jakiś sprzęcik na łuk, że przybliża ( nie pamiętam nazwy ) i pożniej jeszcze dwa cele doszły tam na górze w czym był ten chódziutki drut i go trafiłem i koniec turnieju 10 rupli tylko dostałem. A ja jestem przed trzecią światynią, może to trzeba w póżniejszym etapie gry zrobić???

Żeby dostać ćwiartkę serca musisz trafić we wszystkie cele (łącznie z tym na górze) bez "sprzęciku na łuk którzy przybliża" czyli bez Hawkeye.

boryn pisze:MasterLink napisał/a:
Co do skultuli nie pamiętam - może walnij w drzewo z przewrotu (roll).

O co Ci chodzi?

Chodzi mi o - podejdź do drzewa naciśnij "A" wtedy Link zrobi kulkę i skulltul spadnie...
Ostatnio zmieniony 25 lipca 07, 15:14 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
pauLINKa
Kokiri
Kokiri

Scared Grove ?

Postautor: pauLINKa » 23 lipca 07, 19:07

ile razy "Link" odwiedzi Scared Grove? kto już przeszedł to niech zdradzi :wink:

Awatar użytkownika
darklink
Kokiri
Kokiri

Postautor: darklink » 24 lipca 07, 13:23

Nie wiem co z tymi dzieciakami co sie w małpy zamieniły czy mam sie z nimi wrócić
czy iść dalej prosze o solucje :cry: :cry:
Seweryn

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 24 lipca 07, 13:45

Jeżeli chodzi o solke, to ja CHYBA nie długo będe pisał z kolegą, ale jak narazie to nic nie obiecuję.

Awatar użytkownika
pauLINKa
Kokiri
Kokiri

Postautor: pauLINKa » 24 lipca 07, 13:46

i gdzie jest ta czerwona ryba ??

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 24 lipca 07, 20:41

Nadchodzi pomoc :wink:
pauLINKa pisze:ile razy "Link" odwiedzi Scared Grove? kto już przeszedł to niech zdradzi

Dwa razy, pierwszy raz jako wilk, drugi raz jako Link po prostu. :P
pauLINKa pisze:i gdzie jest ta czerwona ryba ??

Jest w jeziorze przy wejściu do Snowpick.
darklink pisze:Nie wiem co z tymi dzieciakami co sie w małpy zamieniły czy mam sie z nimi wrócić
czy iść dalej prosze o solucje

Jakie dzieciaki zamienione w małpy? :shock: Sprecyzuj pytanie...
Obrazek

Awatar użytkownika
pauLINKa
Kokiri
Kokiri

Postautor: pauLINKa » 25 lipca 07, 11:16

hmm ide szczaić...choć już tam wędkowałam...bo wszędzie wędkowałam i ryby nie ma.... jak coś to jeszcze poprosze o pomoc :} :wink:

Awatar użytkownika
Vitek
Kokiri
Kokiri

Postautor: Vitek » 27 lipca 07, 01:44

Część.Zebrałem wszystkie poe sole i poszedłem do jovaniego i dał mi 200 rupli i gdzięś znkikł :( Gdzie on teraz będzie i co mam zrobić abym dostał te 200 rupli zawsze bo chyba na 200 rupli nie zbierałem 60 dusz i się męczyłem...?
Piszę z kompa Boryna, czyli jestem u niego z powodu tymczasowego braku neta :(

Awatar użytkownika
pauLINKa
Kokiri
Kokiri

Postautor: pauLINKa » 27 lipca 07, 11:02

a mój kolejny problem to dostanie się do bossa w niebie...mam już główny klucz...i nie wiem co dalej...próbowałam przejść po tych wielkich skrzydłach ale przedostatni jest ustawiony w pionie i nie można dosięgnąć do ostatniego clawshots'em...w głównym holu jest coś u sufitu ale za wysoko by dosięgnąć clawshots...

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 27 lipca 07, 11:59

sprawa wygląda tak:
Obrazek

Tam gdzie masz napis: pokój odblokowujący wiatraki, to na górze jest przycisk odblokowujący, popatrz kamerą w górę, i zobaczysz winorośle obok wyłączonego wcześniej na górze wiatraku, a w tedy z tamtąd dostaniesz się do przycisku, musisz się dostać clawshotem. i jak odblokujesz to idż dalej.

Tam gdzie masz napis: wiatraki, to jak one będą się ruszać, to będziesz musiała clawshotem o nie się zachaczać i dojdziesz dalej.

Tam gdzie masz napis: Wejście do bossa, to zachacz się najpierw o siatkę na górzę ( tą od wiatraku ) i później clawshotem przedostaniesz się do góry - do bossa.

Jak oceniacię mój opisik? :14

Awatar użytkownika
pauLINKa
Kokiri
Kokiri

Postautor: pauLINKa » 27 lipca 07, 12:34

ale ja to wszystko wiem i domyślam się co dalej...chodzi mi o samo uruchomienie wiatrakow.. jeśli jestem na winorośli to nie moge używać clawshota... więc jak mam uruchomić wiatraki? nad drzwiami jest taka "kula" co ją trzeba clawshotem pociągnąć w dół..(z tego co sie domyślam) ale z podlogi nie dostane tam...z filara, na który moge wejść po winoroślach też za daleko...więc? :neutral: :gafa: mam nadzieje że rozumiesz mój problem :wink:

[ Dodano: Pią 27 Lip, 2007 ]
już mam :) wystarczy pomyśleć :gafa: :wink: :D

[ Dodano: Pią 27 Lip, 2007 ]
ak zawsze z rana cieżko mi to przychodzi :D :lol:

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”