Quiz Twilight Princess
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Zaryzykuję, włosy różnia się długością.
Here:
http://img525.imageshack.us/img525/3633 ... minjh9.jpg
A poza tym to pytanie nie jest związane z grą...
Here:
http://img525.imageshack.us/img525/3633 ... minjh9.jpg
A poza tym to pytanie nie jest związane z grą...
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
-
- Zora
To czemu na starych trailerach miala jeszcze taie wlosy, eh? ~~' Takie mialy byc, ale zmienili zdanie. Nie wiem, moze nie pasowaly do jakiejs sceny, albo cos...
MasterLink, to, ze dales screena to nie znaczy, ze odpowiedziales. Powiedziales 'dluzsze', dobrze. Ale nie jakie dokladnie. Geez, dobra, poddaje sie. Niech ktorys zadaje, bo te pytanie niezle mnie zdenerwowalo. A ja myslalam, ze wszyscy tak czekaliscie na TP i sledziliscie wszystkie newsy... ehh... coz. ^^'
MasterLink, to, ze dales screena to nie znaczy, ze odpowiedziales. Powiedziales 'dluzsze', dobrze. Ale nie jakie dokladnie. Geez, dobra, poddaje sie. Niech ktorys zadaje, bo te pytanie niezle mnie zdenerwowalo. A ja myslalam, ze wszyscy tak czekaliscie na TP i sledziliscie wszystkie newsy... ehh... coz. ^^'
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Dobra zadam pytanie żeby trochę rozkręcić ten temat:
Jaką nazwę nosi świecąca kula nazywana na ogół w Królestwie Twilight słońcem?
Jaką nazwę nosi świecąca kula nazywana na ogół w Królestwie Twilight słońcem?
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- master sword
- Goron
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
- master sword
- Goron
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”