Quiz zelda ocarina of time
Moderator: Moderatorzy
-
- Zora
-
- Zora
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
-
- Zora
no, Din stworzyla ziemie, a Farore stworzenia. A skoro Gorony to skaly, to chyba wychodzi na Din.
(ej, a czemu wy odmieniacie "Din" Tak sie tylko pytam... Bo mnie sie wydaje, ze jej imienia sie nie odmienia, a w spolszczonym OoT widze "Ogien Diny". Troche mnie to dziwi... o_O Dobrze, ze nie ma "Wiatru Farory", lol XD)
(ej, a czemu wy odmieniacie "Din" Tak sie tylko pytam... Bo mnie sie wydaje, ze jej imienia sie nie odmienia, a w spolszczonym OoT widze "Ogien Diny". Troche mnie to dziwi... o_O Dobrze, ze nie ma "Wiatru Farory", lol XD)
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
ja pamiętam, że farore stworzyła WSZYSTKIE żywe stworzenia, rasy-łącznie z Goronami. Din stworzyła ziemię, Nayru-niebo, Farore tchnęła życie.
Sprawdze zaraz;)
Mówie "Din" bo tak miała na imię-nie Dina... To troszkę tak jakby na Nayru mówić Natala według mnie...Ale w sumie to bez znaczenia;3 wszyscy wiedzą, o kogo chodzi.
Ha! Miałam rację^^
Proszę:
Din...
With her strong flaming arms, she
cultivated the land and created
the red earth.
Nayru...
Poured her wisdom onto the earth
and gave the spirit of law to
the world.
Farore...
With her rich soul, produced all
life forms who would uphold
the law.
Tak więc zadam pytanie: Co Gorony chcą zrobić Linkowi, kiedy uratował Dodongo Cavern i jak nasz heros reaguje na to?
Sprawdze zaraz;)
Mówie "Din" bo tak miała na imię-nie Dina... To troszkę tak jakby na Nayru mówić Natala według mnie...Ale w sumie to bez znaczenia;3 wszyscy wiedzą, o kogo chodzi.
Ha! Miałam rację^^
Proszę:
Din...
With her strong flaming arms, she
cultivated the land and created
the red earth.
Nayru...
Poured her wisdom onto the earth
and gave the spirit of law to
the world.
Farore...
With her rich soul, produced all
life forms who would uphold
the law.
Tak więc zadam pytanie: Co Gorony chcą zrobić Linkowi, kiedy uratował Dodongo Cavern i jak nasz heros reaguje na to?
She's got everything I need, pharmacy keys
- Mistrz Hylian
- Goron
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ja zadam - banalne - jak nazywa się ojciec Malon?
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”