Regiony
Moderator: Moderatorzy
Nie musze opiewać Ikany bo zrobiłem to już w innym temacie Pozatym patrzcie co znalazłem w Ikanie
Papierowy samolocik
Papierowy samolocik
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Wielka zatoka...Zresztą wszystkie lubie...Gorońską jakoś najmniej, mimo śłodziutkiego synka Najstarszego.
Ikana jest fajna, bo można masę rzeczy tam robić, strasznie tam...Bagna mają fajny klimacik no i lubię Scruby...No ale w zatoce można popływać...No z tamtąd Mikau pochodzi.
Ikana jest fajna, bo można masę rzeczy tam robić, strasznie tam...Bagna mają fajny klimacik no i lubię Scruby...No ale w zatoce można popływać...No z tamtąd Mikau pochodzi.
She's got everything I need, pharmacy keys
Mi się najbardziej podoba klimat, jaki panuje w Snowhead. Bardzo lubię śnieg, a widok trzęsących się z zimna Goronów powoduje, że chce mi się śmiać. Bardzo też lubię to miejsce, gdzie ten mały Goron(ek) płacze. Jest to fajne uczucie, wchodzisz do wielkiej i pięknej komnaty, a dźwiękiem jaki jedynie słyszysz jest płacz dziecka.
Lubię też Ikane, ponieważ panuje tam zupełnie inny klimat, niż w innych regionach, zwłaszcza te Gibdo obok domku z pozytywką.
Najmniej podoba mi się Woodfall, a to za sprawą tych denerwujących Deku. I też klimat mi nie podchodzi.
Lubię też Ikane, ponieważ panuje tam zupełnie inny klimat, niż w innych regionach, zwłaszcza te Gibdo obok domku z pozytywką.
Najmniej podoba mi się Woodfall, a to za sprawą tych denerwujących Deku. I też klimat mi nie podchodzi.
Głosuję na woodfal. Ten klimat zajefajny (:P) i woda - kocham wodę i zory
Nie lubię ikany - smutek i smęcenie.
Uważaj trochę na pisownię i na słownictwo. /Kaczor
Nie lubię ikany - smutek i smęcenie.
Uważaj trochę na pisownię i na słownictwo. /Kaczor
Ostatnio zmieniony 3 czerwca 07, 00:26 przez nokash, łącznie zmieniany 1 raz.
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
W tym momencie Ikana jest dla mnie najfajniejsza, bo właśnie naszedł mnie nastrój na, jak to ujął nokash, "smutek i smęcenie" chociaż ta część Zeldy CAŁA jest smutkiem i smęceniem(oczywiście dopóki Link nie zacznie uszczęśliwiać świata-czasem aż chciałoby się powiedzieć, że na siłeXD).
She's got everything I need, pharmacy keys
-
- Zora
- master sword
- Goron
No wielka zatoka i nie ma bata bo lubie Zory. Najlepiej sie tam pływa i jest oczywiscie kryjówka piratów. RAJ
(No goronów też lubie ale oni nie umieją plywać )
Najbardziej nie nawidze bagien. TOTALNY KOSZMAR, A DRZEWO DEKU MI WYCHODZI JUZ WSZYSTKIMI OTWORAMI W CIELE. RATUNKU BO ZDREWNIEJE .
P. S. Jak juz dostane maske Zory i dostep do W. Zatoki to czasami moge tam grac az 3 godziny
ostrzeżenie słowne... Nie piszemy z Caps Locka... /Mr.M
(No goronów też lubie ale oni nie umieją plywać )
Najbardziej nie nawidze bagien. TOTALNY KOSZMAR, A DRZEWO DEKU MI WYCHODZI JUZ WSZYSTKIMI OTWORAMI W CIELE. RATUNKU BO ZDREWNIEJE .
P. S. Jak juz dostane maske Zory i dostep do W. Zatoki to czasami moge tam grac az 3 godziny
ostrzeżenie słowne... Nie piszemy z Caps Locka... /Mr.M
Ostatnio zmieniony 7 lipca 07, 13:54 przez Blizzard, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”