Oceń użytkownika wyżej
Moderator: Moderatorzy
Kruppol hm...niech pomyśle...miły, stara sie dbac o ortografie, duzo by gadał na cziśc temat, ogólnie to mi sie pomysły juz wuczerpały
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
faktycznie ciągle te same osoby oceniamy ale sory za ale do tematu..
ehkm...Maco czy ja cie oceniałem?raczej nie ale uważam ze jestes fajnym vipem..miłym dla innych gada raczej na temat a nie uje;) dba o ortografie..ehh jak powiedziała dziewczynalinka to już się nasze słowa powtarzają .
ehkm...Maco czy ja cie oceniałem?raczej nie ale uważam ze jestes fajnym vipem..miłym dla innych gada raczej na temat a nie uje;) dba o ortografie..ehh jak powiedziała dziewczynalinka to już się nasze słowa powtarzają .
FALCON PAWNCH!
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Eviltwin1 Fajny z niego gostek nie offtopicuje nie spamuje jest sympatyczny i wogule Deedlith_Anthy....Hmm fajna z ciebie dziewczyna lubi serie TLOZ i jest spoko.
PS Znacie jakąś fajną strone z avatarami mam taki jeden zajefajny ale za duzy .
PS2 Za co dostałem Drugie ostrzezenia za spam?
PS Znacie jakąś fajną strone z avatarami mam taki jeden zajefajny ale za duzy .
PS2 Za co dostałem Drugie ostrzezenia za spam?
FALCON PAWNCH!
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Kruppol pisze:PS Znacie jakąś fajną strone z avatarami mam taki jeden zajefajny ale za duzy .
http://www.allavatars.com/avatars/showg ... hp?cat=509
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Kruppol pisze:PS.Dacie jakąś fajną strone z avatarami ale z ZELDY
było od razu mówić że z Zeldy http://www.zelda-infinite.com/files/avatars/
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟