Moja porąbana klasa - Kto ma głupszą
Moderator: Moderatorzy
Oo..11 lat i masz dziewczyne?Nie uwazasz że troszke zawcześnie na związki, a co do klasy to cos ci powiem olej każdego z osobna i bedziesz miał spokuj, a tymi dziwadałmi i innymi panienkami, które cie wnerwiają nawet nie zaprzataj sobie główy..albo strzel jednego i drugiego w łeb poskutkuje (o ile ci nie oddadzą )
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
axxonnn pisze: bracia dupki:głupole totalne. podrywają moją dziwczynę i mówią na mnie pierdziel
LOL jak powiedziała wyżej DziewczynkaLinka z deczka to niepoważne. Nie no normalnie coraz bardziej lubie tego małolata
aha a moja klasa jest w porzadku, a głupie rzeczy to czasem z kolegami zrobimy ale nie bd pisać raczej tutaj jak ktoś chce to na priv taki jeden moge napisać ciekawy
Oo, i tak nie rozumiem, jak mi wytłumaczysz dobitnie to pogadamy(jestem ograniczona), w każdym rzie u mnie w klasie są tez takie durnie które wyzywają każdego kto im sie pod reke nawinie, ale nie ze mna takie numerydostał jeden..hmm...po twarzyi sie reszta uspokoiła:D
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ekhm... Powoli robi się Off Top
Moja klasa? Na ogół spokojni się trafili - nic do nich nie mam
Moja klasa? Na ogół spokojni się trafili - nic do nich nie mam
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
u nas był taki Piotrek jaki on głupi na lekcji z panią wchodził pod ławkę i mówił '' idę spać dobranoc'', na religi mówił do siostry zakonnej ''co fikasz mi !'' i inne rzeczy i mamy jeszcze jednego tumana i nieuka o imieniu - Czarek. o matko jaki nieuk jak się go zapytasz o jakiekolwieg mnożenie to myyyśliiiii... i nie wiem jakim cudem go pani przepuszcza do 4 klasy on tam będzie pewnie gnił i kiblował i kiedyś pani się go zapytała bo był w angli '' i co tam takiego było ciekawego'' a on odpowiedział ''Były tam takie fajne budki telefoniczne i autobusy'' ale wtedy się cała klasa śmiała
axxonnnja też mam dziewczynę na imię ma Ula i jest na szczęście odemnie młodsza
axxonnnja też mam dziewczynę na imię ma Ula i jest na szczęście odemnie młodsza
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Link. pisze:u nas był taki Piotrek jaki on głupi na lekcji z panią wchodził pod ławkę i mówił '' idę spać dobranoc'', na religi mówił do siostry zakonnej ''co fikasz mi !'' i inne rzeczy
Co się z nim stało?
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Link. pisze:religi mówił do siostry zakonnej
Ee.. Nie lubie Religii... Oo
"Pana BOMBISZON!!!!!!! Podaj!!!!!!" <-- Rotfl XD ( udawanie upitego by Czerwczyk& me xD).
Gramy sobie w Kuku i..
"Panowie z ostatnich 2óch ławek, po lekcji pójdziecie ze mną do dyrektorki.. ".
Poszliśmy? Ahahah..
Śmiechowo, lajtowo, itp. .
Co do chodzenia z kimś to tez mam chłopaka..o 2 lata starszego,a wracając do tematu to miałam ucznia w kalsie który w szkole był tylko przez niecały miesiać i został nieklasyfikowany(trudne słowo)i dobrze mu tak,a le najlepsze było jak na infie dostał 5 za umiejętnośc korzystania z chaterii
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Jak mógł być nieklasyfikowany nie bywszy (jest w ogóle takie słowo?) w szkole miesiąc? Uczeń jest nieklasyfikowany tylko wtedy, gdy nie był na mniej niż 50% danej lekcji w semestrze. Czyżby Pan G coś zmienił?
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 07, 13:53 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.