Wkurzający Nauczyciele którzy was uczą

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 31 stycznia 06, 19:16

dzięki za uznanie :D Jak ja miałem 11 lat to chyba też tak myślałem jak Skul Kid :? :D :wink: :lol:
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 31 stycznia 06, 19:22

Ja w sumie mysle tak jak ty ale sie nie stosuje zbytnio. :D
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 31 stycznia 06, 19:23

ha, ha, ha skąd ja to znam :D :lol:
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Erika
Kokiri
Kokiri

Postautor: Erika » 18 maja 06, 18:51

Ktos mi mowil ze taka baba od biologi sie uwziela na jakims uczniu i na kazdej lekcji go pytala i dawala mu bardzo malo czasu na odpowiedz. Przewaznie dostawal 1:P
Czarodziejki s? najlepsze!!

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 18 maja 06, 19:52

a ja sie mega wkurzyłem na kolesia od muzyki. Ogólnie go lubię bo mam u niego 5 ale zrobił dzisiaj sprawdzian z tego czego jeszcze nie mieliśmy a raczej mielismy ale tylko 5 osób z klasy. On sie nie pofatyguje żeby coś wyjaśnić tylko robi ksero i daje do przepisania. Niestety robi tylko kilka kser i mamy sobie to niby przepisać. No, ale dał jakiejś omkłej po lekcji żeby skserowała dla caałej klasy a ona tego nie zrobiła. No ale co go to obchodzi. A pos prawdzianie takiego jednego kolesia spytał za gadanie (ze mną) z tematu który będzie za tydzień. Ostro ma na chacie chyba... :|

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 21 maja 06, 17:40

Ten kumpel czy facet od muzy :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 21 maja 06, 20:06

No ciężko sie domyślić że facet.

chuck norris

Postautor: chuck norris » 8 sierpnia 06, 09:29

SebastianL92 pisze:U nas najgorsza jest facetka od polaka. Piszemy u niej średnio 5 kartek na jednej lekcji, a w czwartek mamy z nią 2 lekcje pod rząd :!: :!:

Tylko to ?
u nas matma i polak to koszmar dzienie piszemy okło 2X kartek X=1,2,3,4,5,6,7,8,9,

Awatar użytkownika
Mikau
Zora
Zora

Postautor: Mikau » 30 października 06, 20:04

Ja po prostu muzyki nienawidze a pech tak chciał że moim wychowawcą jest właśnie nauczyciel tego przedmiotu. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obecnie: :/ Nic nowego.
Obrazek

Awatar użytkownika
axxonnn
Goron
Goron

Postautor: axxonnn » 19 czerwca 07, 17:29

ja tam nie lubie pani od przyrody bo dała mi tylko 5 na koniec roku ::( a na pierwszym półroczu miałem 5+.a pani od anglika jest super. raz paweł na angielskim(bo w sali informatycznej mamy) wszedł na www.gry.pl i se grał w gre a pani go przyłapała dopiero na końcu lekcji.he he. a jedna pani od polskiego mówi:
pani-a jak pani mówi musisz być ci.....
my-cho.!!!!
straszne.a pani od matmy jak dostaliśmy dziś sprawdziany i truje wszyscy(prawie) dostali to pani pozwoliła porwać sprawdziany i wyrzucić a michał wyrzucił 5 :P .
jest pani od plastyki co jak wczoraj mieliśmy coś ładnego narysować to Anime(FFX sie kłania :wink: )narysowałem i pani powiedziała:
pani-ojej. obyś takiego na wakacjach nie spotkał(pani sie śmieje)
może napisze coś o panie od infy?
Obrazek

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 19 czerwca 07, 23:56

axxonnn pisze:ja tam nie lubie pani od przyrody bo dała mi tylko 5 na koniec roku ::( a na pierwszym półroczu miałem 5+

Na świadectwie nie można dawać ocen "z plusem" albo "minusem", a poza tym jak można nie lubić nauczyciela dlatego, że dał ci "tylko" 5? Na 6 trzeba naprawdę zasłużyć. Ja bym mógł tak samo powiedzieć o nauczycielach z plastyki i muzyki. Z plastyki nie wiem jakim cudem mam 5 skoro te upośledzone dzieci, które nie potrafią malować/rysować mają 6, a z muzyki miałem na półrocze 6, cztery 6 cząstkowe i dwie 5 cząstkowe, a dała mi 5. 5 to bardzo dobra ocena jak sama nazwa wskazuje i nie żywię urazy do tych nauczycieli, ale jednak trochę mnie to irytuje. Mówiąc obiektywnie byłem z plastyki najlepszy w klasie i z muzyki też w czołówce, a tu taki wałek. Trochę płytkie to gadanie o ocenach, ale co tam :P.

Taka naprawdę zryta nauczycielka to baba od angielskiego, która odeszła w zeszłym roku. Dobrze wiedziała, że z angielskiego jestem dobry ale nie dawała mi ocen na jakie zasłużyłem. Najlepszy wał był na koniec roku. Ciągle sobie coś wkręcała i wzywała moich rodziców, że niby ja jestem jakiś niedobry niesamowicie i powtarzała, że mogłem mieć 6 tylko musiałbym się lepiej zachowywać i co? Dostałem 4 na koniec i wzorowe zachowanie od niej... WTF?

Awatar użytkownika
Trish
Zora
Zora

Postautor: Trish » 20 czerwca 07, 12:35

Brutalne, mi z muzyki i plastyki wychodzi lekką reka 6 i 6, ale z na informatyce jest pełny luz i brechta non stop przykład?? Prosze bardzo raz mielismy sprawdzina, na ktory oczywiście nikt sie nie przygotował, gdy wszyscy dostali jednyki(ja tez) wyskoczył z tekstem "Ale wy mi laski (miało byc łaski) nie robicie ze to przychodzicie", biedny rusek nie potrafi sie wysłowic..:D
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!

Awatar użytkownika
mnich 88
Goron
Goron

Postautor: mnich 88 » 20 czerwca 07, 15:46

Muzyka to według mnie najlepszy przedmiot. Nie wiem może to dlatego że tyle lat spędziłem na pianinie\keyboardzie ?
Czym byłby ?wiat bez zeldy ?

Chciałby kto? dorobić się kieszonkowego ? Spróbujcie tego: http://www.eurobarre.com/?p=289282033453 TO DZIAŁA ! stronka niestety po francusku, ale tu jest wszystko opisane :http://www.eurobarre.com.pl/

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 20 czerwca 07, 15:55

axxonnn pisze:dostali to pani pozwoliła porwać sprawdziany i wyrzucić

Pf, każdy mój spr tak kończy xD.

I <3 Angielski i WF xD.

Co do nauczyciela..

Biologiczka. 3 biologie w tygodniu. W środe Biola i w czwartek 2 biole. Jak można się w jeden dzień nauczyć tematu na 3-4 strony? ;x.

Awatar użytkownika
Malonka
Zora
Zora

Postautor: Malonka » 20 czerwca 07, 16:41

Według mnie najgorszym nauczycielem jest nauczyciel od WOS, jego skośne oczka, i ten uśmieszek ... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
I na dodatek ubiera się jak nie powiem kto, jedna koszula przez cały rok XD
Teraz opowiem o potworze od Geografii, nie umie formułować pytań przez co są one nie zrozumiałe :(
Nie da się patrzeć jak je jabłko.
Baba od matmy, jedna z najbardziej strasznych potworów w całej szkole , ksywka "Mapet"
Ale ja ja lubię bo postawiłam mi 4 z matmy, a ja taki nygus XD

Wróć do „OFF Topic”