Moja porąbana klasa - Kto ma głupszą
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Dobra. Nie dość, że jestem nowa, to jeszcze będe wam sie tutaj stawiać...No ale nic. Też mam bardzo średnią klasę, ale...Jakoś taki temat wydaje mi się nie fair Ok, każdy się czasem wkurzy, ale obrażanie osób, których nie lubicie, a które są w jakiś sposób inne jest....conajmniej brzydkie. Jak wy byście sie czuli, gdyby ktoś o was napisał(przykładowo) "X jest szajbusem,bo lubi jakąś głupią gierkę o skrzacie w pedalskiej spódniczce i ma jego model przy biurku nawet, jest w liceum a chemii nie umie....To jest idiota jakich świat nie widział. Kto inny by lubił to debilne Nintendo? Każdy ziom wie, że PS2 rządzi"
Każdy ma swoje sympatię i antypatię ale obrażanie innych jest po prostu nie fair.Skąd wiecie, że wy nie zostaniecie uznani kiedyś za takich innych, idiotów z których można się ponaśmiewać najwyżej? Którzy są najwyżej śmieciami? Jak myslicie, jak sie czują takie osoby?....
Sorki jeśli kogoś z was uraże tym, bo nie o to mi chodziło. Po prostu nie mogłam się powstrzymać.....Już sie przygotowuje na masę wyzwisk z waszej strony
Każdy ma swoje sympatię i antypatię ale obrażanie innych jest po prostu nie fair.Skąd wiecie, że wy nie zostaniecie uznani kiedyś za takich innych, idiotów z których można się ponaśmiewać najwyżej? Którzy są najwyżej śmieciami? Jak myslicie, jak sie czują takie osoby?....
Sorki jeśli kogoś z was uraże tym, bo nie o to mi chodziło. Po prostu nie mogłam się powstrzymać.....Już sie przygotowuje na masę wyzwisk z waszej strony
She's got everything I need, pharmacy keys
Ty ***** ja mam ps2 ;p (ale konsole nintendo tez mialem ;p), ale tak serio to zgadzam sie z przedmowczynia ^^.
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Deedlith_Anthy pisze:Dobra. Nie dość, że jestem nowa, to jeszcze będe wam sie tutaj stawiać...No ale nic. Też mam bardzo średnią klasę, ale...Jakoś taki temat wydaje mi się nie fair Ok, każdy się czasem wkurzy, ale obrażanie osób, których nie lubicie, a które są w jakiś sposób inne jest....conajmniej brzydkie. Jak wy byście sie czuli, gdyby ktoś o was napisał(przykładowo) "X jest szajbusem,bo lubi jakąś głupią gierkę o skrzacie w pedalskiej spódniczce i ma jego model przy biurku nawet, jest w liceum a chemii nie umie....To jest idiota jakich świat nie widział. Kto inny by lubił to debilne Nintendo? Każdy ziom wie, że PS2 rządzi"
Racja, ale jak ktoś zachowuje się jak debil (chodzi o klasę) nikt ani nic tego nie zmieni.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Deedlith_Anthy pisze:Dobra. Nie dość, że jestem nowa, to jeszcze będe wam sie tutaj stawiać...No ale nic. Też mam bardzo średnią klasę, ale...Jakoś taki temat wydaje mi się nie fair Ok, każdy się czasem wkurzy, ale obrażanie osób, których nie lubicie, a które są w jakiś sposób inne jest....conajmniej brzydkie. Jak wy byście sie czuli, gdyby ktoś o was napisał(przykładowo) "X jest szajbusem,bo lubi jakąś głupią gierkę o skrzacie w pedalskiej spódniczce i ma jego model przy biurku nawet, jest w liceum a chemii nie umie....To jest idiota jakich świat nie widział. Kto inny by lubił to debilne Nintendo? Każdy ziom wie, że PS2 rządzi"
Jestem twojego zdania, ale to użytkownicy piszą w tym temacie, jeżeli chcą, ja średnio się zgadzam z polityką tego tematu, ale sama wiesz
A tak nawiasem, mnie wyzywać może każdy kto chce, niska samoocena
Masz Racje, Raz cos takiego slyszalem o takiej dziewczynie która pzrezywaliz a to z egra w FF(zbieg okolicznosci?).
moi koledzy uważają że zelda jest głupiaz opowiadań a nie grali w to wcale
http://www.artsoft.org/rocksndiamonds/levels.html jaka? podruba???
no to masz fajnie, u mnie jak w ciągu dnia nie ma żadnego odpału ze strony niejakiego Adriana B. to jest swięto lasu, ile razy ten czubek wrzycił plecak komus do kibla? A co do reszty klasy to moge się pochwailic, ze nic nie zakłuca dziennego szkolnego porządku...chyba ze jest zielona szkoła, to co innegoamadis pisze:Co do mojej klasy.. Całkiem fajni są ^^. Żadnych odpałów, nic.
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
cała moja klasa ocenia gry po wyglądzie
http://www.artsoft.org/rocksndiamonds/levels.html jaka? podruba???
a moja najbardziej porąbana.
Julita i magda to l**** takie.
nicola uważa sie za chłopa
michał uważa mojego królika za creature rodem z The house of the dead
kuba.zajada tylko fast food i kocha gry(ma zamiar kupić PS3 a ma PS2)
michał(drugi)psełdo banan,gej,sałatnik:bez komentarza. jestem od niego starszy o 2x miechy a on mówi na mnie:''nie podskakuj mi smarkaczu.
ja:mówią na mnie pierdziel
bracia dupki:głupole totalne. podrywają moją dziwczynę i mówią na mnie pierdziel
piotr: pokazuje na komie odcinanie łba na żywca
to wszyscy debila(ja też nim jestem) z nasej klasy.
a i jeszcze:
sandra: dziwadło
Julita i magda to l**** takie.
nicola uważa sie za chłopa
michał uważa mojego królika za creature rodem z The house of the dead
kuba.zajada tylko fast food i kocha gry(ma zamiar kupić PS3 a ma PS2)
michał(drugi)psełdo banan,gej,sałatnik:bez komentarza. jestem od niego starszy o 2x miechy a on mówi na mnie:''nie podskakuj mi smarkaczu.
ja:mówią na mnie pierdziel
bracia dupki:głupole totalne. podrywają moją dziwczynę i mówią na mnie pierdziel
piotr: pokazuje na komie odcinanie łba na żywca
to wszyscy debila(ja też nim jestem) z nasej klasy.
a i jeszcze:
sandra: dziwadło