Najlepsze piosenki w Zelda:OoT
Moderator: Moderatorzy
Pieśń burz jest bardzo fajną melodią, jednak uważam, że Pieśń Sarii jest najlepszą ze wszystkich dostępnych w TLoZ:OoT. Lubię ją ponieważ gdy ją zagramy Daruni, on zaczyna śmiesznie tańczyć (Gorące Rytmy xD). Fajną możliwością jest też rozmowa telepatyczna z Sarią. Na drugim miejscu, w moim rankingu znajduje się Serenada wody. Jest miła dla ucha, i przyjemnie się jej słucha. Najbardziej użyteczną pieśnią według mnie jest Pieśń słońca, a najmniej pieśń stracha na wróble.
- Mistrz Hylian
- Goron
-
- Zora
- Mistrz Hylian
- Goron
1. "Bolero Ognia" (zagłosowałem)
Czemu?: Fajnie brzmi i tak pierwsze skojarzenie do tej piosenki to byłow wojsko . Jak by była przez jakiegoś wojskowego wymyslona na potrzeby zeldy
2. "Pieśń Sarii"
Dlaczego?: Fajne leśne wesołe klimaciki
3. "Pieśń Burz"
Dlaczego?: Poprostu podoba mi się. Jest to najlepsza muzyka grana na katarynce jaką słyszałem
Czemu?: Fajnie brzmi i tak pierwsze skojarzenie do tej piosenki to byłow wojsko . Jak by była przez jakiegoś wojskowego wymyslona na potrzeby zeldy
2. "Pieśń Sarii"
Dlaczego?: Fajne leśne wesołe klimaciki
3. "Pieśń Burz"
Dlaczego?: Poprostu podoba mi się. Jest to najlepsza muzyka grana na katarynce jaką słyszałem
- Mistrz Hylian
- Goron
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”