Oceń użytkownika wyżej
Moderator: Moderatorzy
Oceń użytkownika wyżej
Zabawa polega na tym że naprzykłat Mr.m mnie opisze czy jestem fajny czy nie czy mnie lubi czy nie to potem ktos Mr.m'a opisuje itd.
Ostatnio zmieniony 21 maja 07, 16:22 przez Kruppol, łącznie zmieniany 1 raz.
FALCON PAWNCH!
Kruppol pisze:naprzykłat
Na przykład
Kruppol, jeszcze Cię nie znam dobrze. jesteś dosyć świeżym użytkownikiem Forum. Lecz po Twoich postac wnioskuję iż masz większe pojęcie gramatyki i Netykiety, aniżeli większość tutejszych userów.
Ps.: Topic troche bez sensu :suicide: xD
Ostatnio zmieniony 21 maja 07, 19:43 przez Amek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
Nie wiem co ty Boryn chcesz od tego tematu . Przenoszę go do odpowiedniego działu. I zmieniam nazwę z "Opisz" na "Oceń" bo ta wydaje mi się bardziej trafna.
Pominę niestety Crazy i Kruppola bo jesteście nowymi użytkownikami i przejdę do Boryna.
Boryn-Jak mi powiedział PiotrW kiedyś, jest ambitny i chciałby jakoś "zaistnieć" w internecie. Jest spoko modem, ale czasem nie podobają mi sie jego decyzje. Nie potrafię i nie chcę w tej chwili rzucać przykładami, ale po prostu tak uważam .
Nie "Naprzykład" tylko "Na przykład" .
Pominę niestety Crazy i Kruppola bo jesteście nowymi użytkownikami i przejdę do Boryna.
Boryn-Jak mi powiedział PiotrW kiedyś, jest ambitny i chciałby jakoś "zaistnieć" w internecie. Jest spoko modem, ale czasem nie podobają mi sie jego decyzje. Nie potrafię i nie chcę w tej chwili rzucać przykładami, ale po prostu tak uważam .
amadis pisze:Kruppol pisze:naprzykłat
Naprzykład
Nie "Naprzykład" tylko "Na przykład" .
Wersus, jeszcze nigdy nie przyłapałem go na ortograficznym, a lubię to robić, a poza tym jest bardzo pomocny (jeśli chodzi o nazwy w mandze Minish Cap ;p). ^__^
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Boryn:
Trzyma się zasad regulaminu i to chyba jest najważniejsze. Czasem upomni, a czasem pomoże.
Trzyma się zasad regulaminu i to chyba jest najważniejsze. Czasem upomni, a czasem pomoże.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟