Ulubiona postać

Moderator: Moderatorzy

która postać najfajniejsza

goron
11
18%
zora
24
40%
krzak deku
6
10%
zwykły link
19
32%

Liczba głosów: 60

Awatar użytkownika
Malonka
Zora
Zora

Postautor: Malonka » 19 maja 07, 10:18

Zora na lądzie i w wodzie jest the best !!!
Uwielbiam nią pływać

Awatar użytkownika
FILIP22
Goron
Goron

Postautor: FILIP22 » 20 maja 07, 10:47

Dla mnie Goron wymiaa. Jak on się zacznie turlać to przypomina mi się reklama opon. "Przejedziesz na nich cały świat" XD
WARIO RULESSS
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Zill
Kokiri
Kokiri
Kontaktowanie:

Postautor: Zill » 1 czerwca 07, 13:38

Ja uważam, że Goron jest najlepszą ze wszystkich postaci w MM. Fajnie wygląda, po zagraniu Elegii Pustki, fajnie się nim kieruje przy turlaniu (czasami wydaje mi się, że MM to wyścigówka) i dla tego bardzo często wpadam na tamten tor wyścigowy (oczywiście praktycznie ciągle 1 miejsce a jak :-) ). Fajnie też atakuje pięściami, jednak denerwuje mnie, że zwykłym atakiem nie można Goronem pokonać tej Galaretki z przedmiotem w środku. Jedynym jego minusem jest niemożliwość pływania.
Zora to przeciwieństwo Gorona. Szybka i Zwinna w wodzie, a na lądzie tylko zwinna. Od samego początku gry chciałem mieć maskę Zory, jednak gdy wreszcie mi się udało ją zdobyć, czułem zawiedzenie. Zora była tylko Dobra.
Zwykły Link wymiata, jednak powoli mnie nudzi. Chociaż genialnie posługuje się mieczem, łukiem i innymi przedmiotami, to granie nim w każdej części mnie denerwuje.
Deku Link jest słodki i stara się być waleczny, jednak staram się jego etapy przejść jak najszybciej, bo dosyć słabo nim gram.

Awatar użytkownika
FILIP22
Goron
Goron

Postautor: FILIP22 » 3 czerwca 07, 17:27

A ja mam pytanie : Czemu nie ma w ankiecie Linka z Maską dzikiego Bóstwa. :?: Dla mnie link z tą maską jest The Best. Kilka ciosów i po Majorze :) :) :)
WARIO RULESSS
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mistrz Hylian
Goron
Goron

Postautor: Mistrz Hylian » 14 lipca 07, 06:18

FILIP22 pisze:A ja mam pytanie : Czemu nie ma w ankiecie Linka z Maską dzikiego Bóstwa. :?: Dla mnie link z tą maską jest The Best. Kilka ciosów i po Majorze :) :) :)

Racja, Link-Dzikie Bóstwo jest super :) , ale go nie ma w ankiecie :(
Obrazek

Ogień, Woda, Ziemia, Wiatr- 4 główne żywioły.....

Awatar użytkownika
Blizzard
Zora
Zora

Postautor: Blizzard » 14 lipca 07, 07:13

Ja tam wole Gorona i dałem głos lecz wcześniej podobał mi się zora ale goron race mi się spodobał i jak zacząlem przechodzić zelde- nie grając na kodach- to spodobał mi się właśnie goron chodź teraz nauczyłem się sonaty przebudzenia i Great Bay Temple mnie czeka :D

P. S. Ale namotałem w poście :)

PoZdRo fOr aLl

[ Dodano: Sob 14 Lip, 2007 ]
FILIP22 pisze:Dla mnie Goron wymiaa. Jak on się zacznie turlać to przypomina mi się reklama opon. "Przejedziesz na nich cały świat" XD

No ale żeś dowalił :D

P. S. Sorki za double posting :)

PoZdRo fOr aLl
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 14 lipca 07, 09:53

zora zora zora bo są najlepsze. gorony takie jakieś obiboki grubaśne i jakieś takie gnuśne
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 16 lipca 07, 10:17

Gnuśne? To przecież całkiem wesołe i żywotne stworzonka.
Lubię sprzedawcę masek. Tajemnicza i porąbana, psychiczna postać. Szkoda, że siedzi tylko w wieży a nie chodzi po mieście...Wtedy byłoby bardzo ciekawie.
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 17 lipca 07, 12:34

Zora najfajniejsza w wodzie nawet gdy wyskakiwałem klikałem na przycisk levitacji(grałem na kodach;p)I ziuu sie leciało i na lądzie też jest fajna :] i w wodzie :P
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 17 lipca 07, 15:43

Też tak kiedyś robiłam. Fajnie się latało nad Ikaną...Teraz już nie mogę, bo wywaliłam diabelstwo.

Awatar użytkownika
Mistrz Hylian
Goron
Goron

Postautor: Mistrz Hylian » 31 lipca 07, 10:13

Powiem wam że trochę głupie jest to, że kiedy zdobędziemy maskę dzikiego bóstwa i cofniemy się w czasie już jej nie mamy :cry:
Obrazek

Ogień, Woda, Ziemia, Wiatr- 4 główne żywioły.....

wojownik
Goron
Goron

Postautor: wojownik » 31 lipca 07, 11:04

Ja lubię zorę :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 21 sierpnia 07, 10:33

Ostatnio znowu gram w MM i zauważyłam coś dziwnego...Kiedy nastają ostatnie godziny w Terminie, wszyscy się wynoszą. Jedynie zostają żołnierze, nauczyciel walki, prawdopodobnie staruszek z obserwatorium i..nasi mali przyjaciele, Bombersi. Może się za bardzo przejmuję głupotami, ale czy nie powinni oni zostać ewakuowani razem z resztą? :-? Oczywiście straż nie wypuszcza samych dzieci...No jasne, lepiej żeby księżyc na głowę im zleciał, niż żeby się zgubiły...Porażająca logika, nie ma co :-? Czyżby były to bezdomne dzieci? Może staruszek się nimi zajmuję?

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 21 sierpnia 07, 18:23

Mistrz Hylian pisze:Powiem wam że trochę głupie jest to, że kiedy zdobędziemy maskę dzikiego bóstwa i cofniemy się w czasie już jej nie mamy

Wiesz ja ją mam nawet po przeniesieniu się w czasie ale nie da się jej użyć poza areną gdzie walczy się z Majora's Mask :roll: .
Deedlith_Anthy pisze:Oczywiście straż nie wypuszcza samych dzieci...No jasne, lepiej żeby księżyc na głowę im zleciał, niż żeby się zgubiły...Porażająca logika, nie ma co

Nie to żebym się czepiał ale... Jak sądzisz? Czy gdyby na Warszawę spadał księżyc to czy ewakuacja do jakiegokolwiek zakądka na świecie uchroniłaby mieszkańców od zagłady :shock: ? Katastrofa by objęła cały świat i niebyłoby takiego miejsca gdzie byłoby bezpiecznie. Tak samo jest z Terminą :P .

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 22 sierpnia 07, 11:11

Hm. MY o tym wiemy, natomiast mieszkańcy Terminy wierzyli, czy też mieli nadzieję, że ewakuacja im pomoże.
Wiem, że i tak świat miał być zniszczony, w końcu widziałam zakończenie ze śmiercią Linka i wszystkich :P ale patrze w tej chwili z punktu widzenia mieszkańców. Im się zdawało, że jeśli uciekną z miasta, to może przeżyją.

Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”