Czas przejścia gry

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mada12
Demon King Malladus
Demon King Malladus
Kontaktowanie:

Czas przejścia gry

Postautor: Mada12 » 1 lutego 07, 16:44

Jak wyzej, w jakim czasie udalo wam sie przejsc TP?
Mi za pierwszym razem, zbierajac wszystkie skrzynki w templach, zebrane serca, golden bugi i poe, zlawiajac wszystkie 6 ryb (7 nieoficjalna pirania ;D ) zajelo 55godzin z hakiem.
Za drugim razem tylko zbierajac wszystkie serca i bugi, 30 poe zajelo 26 godzin.
Jak widac, za badzo(=dlugo :D ) podziwilem cala grafe.

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 8 lutego 07, 10:34

Mi ukończenie TP zajęło ok. 40h ale nie zebrałem wszystkich robaków, serc, ryb itd. Teraz to robię :D .

Awatar użytkownika
Fisior
Kokiri
Kokiri

Postautor: Fisior » 10 marca 07, 17:44

Ja przeszedłem TP w 86 godzin i 39 minut (aż sobie zapisałem w zeszycie bo to moja pierwsza zaliczona Zelda). W tych 86 godzinach jest także zebranie wszystkich robaczków, 34 Poe Souls i zaliczenie tej koszmarnej jaskini na 45 levelu bo dalej nie daje rady (brakuje mi butelek kurcze). Bardzo mi zaimponował czas potrzebny na przejście tej cudownej gry. Zapewniła mi miesiąc zabawy na najwyższym poziomie. A teraz zabieram się za Ocarina Of Time, czas zmierzyć się z legendą. A potem zostaje mi jeszcze Wind Waker i Minish Cup na emulatorku. No a potem trzeba będzie skombinować kaskę na pozostałe Zeldy. Cudowna seria!

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 10 marca 07, 17:53

Ja mam jakieś 71h na liczniku i do 100% brakuje mi jedynie 3 Poe Souls. Ogólnie używałem życia. Długo łowiłem ryby, jeździłem na Eponie i starałem się zajrzeć w każdy zakamarek.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 11 marca 07, 20:45

Ja pzeszedłem w ok 30h. Teraz mam 100% i 87h. :twisted:
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 1 kwietnia 07, 12:33

grę przeszedłem w 49 z jakimis minutami tam... 100% jeszcze nie mam... gra wymiata i jest najlepszą z gier na świecie :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Squall
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Squall » 1 kwietnia 07, 14:03

lepsza od Oot? :o

Zodiac03
Kokiri
Kokiri

Postautor: Zodiac03 » 1 kwietnia 07, 15:37

Heja! Ja mam na liczniku 15 h i jestem w połowie ""Goron Mines * Part 1 - Walkthrough"". Zaciąłem sie jedynie przy uruchomieniu wiatru, ale skorzystałem z
http://guides.ign.com/guides/572738/page_3.html
i wszystko ok :)

Ogólnie o grze - super, najlepsza w jaką kiedykolwiek grałem, nie nudzi się, ciągle zaskakuje czymś nowym, no i 2 wymiary czasoprzestrzenne (bo gra jest 3D :D ) świata (bardzo to lubię). Należy wspomnieć, że jest to pierwsza gra na moją pierwszą konsolę (Wii). Przedtem grałem na kompie i najlepsze pozycje jakie mógłbym wymienić to cała seria Prince of Persia - byłem przekonany, że nie ma lepszej gry/gier z serii, do czasu aż siegnąłem po Zeldę :D .
NIE chcę być vip-fanem (mini-fanem może być :) ) żadnych z gier, gram dla frajdy, dla przygody lub w gry "party" najchętniej ze znajomymi. )

Na wolny czas, samotne wieczory Zelda TP jest jak znalazł, ale - i tu ostrzegam:
grajcie max 3h jednorazowo, bo inaczej każda, nawet extreme-najlepsza gra sie znudzi i nie pozostanie w pamięci :wink:

Awatar użytkownika
Mojanbo
Kokiri
Kokiri

Postautor: Mojanbo » 15 kwietnia 07, 17:24

Ja skończyłem sobie fabułe samą przed chwilą i mam troche robactwa, z 30 poe i dużo fajnych rzeczy. Zajęło mi to 68 godzin :)
---Za duży sig--- [Mr.M]

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 28 kwietnia 07, 13:36

A ja przeszedłem ją w 10h......wymiękam jak można taki bzdurny temat założyć.........jeżeli już zakładacie taki temat to może zacznijcie robić fotki gdzie jest wasz oficjalny czas pokazany i zróbcie fotki z całymi item'ami bo tak to ja moge napisać że gre przeszedłem w 30h i zdobyłem wszystko na 100%
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 28 kwietnia 07, 21:05

A no jak widać można tym bardziej, że przed premierą TP było trochę dyskusji na temat rzekomego 100-godzinnego czasu gry.

Awatar użytkownika
Squall
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Squall » 6 maja 07, 19:55

To jest Propaganda pzredpremiarowa.

Awatar użytkownika
Ali
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Ali » 12 sierpnia 07, 13:21

Ja przeszedłem w 44 godziny. Nie zdobyłem jednak wszystkiego w 100%
zysza.nl
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych

Awatar użytkownika
Mada12
Demon King Malladus
Demon King Malladus
Kontaktowanie:

Postautor: Mada12 » 14 sierpnia 07, 22:22

chrno pisze:A ja przeszedłem ją w 10h......wymiękam jak można taki bzdurny temat założyć.........jeżeli już zakładacie taki temat to może zacznijcie robić fotki gdzie jest wasz oficjalny czas pokazany i zróbcie fotki z całymi item'ami bo tak to ja moge napisać że gre przeszedłem w 30h i zdobyłem wszystko na 100%

Jesli sie znajda ludzie, ktorzy chca sie pochwalic swoim czasem (choc rozumiem twoj sprzeciw), to pisza, a jest okazja gdyz w koncu Nina pomyslala o czyms takim jak rejestrowanie czasu naszej rozrywki. A i tak by nikt nieuwiezyl w 10 godzinne przejscie przy okolo 12(??) dungeonach...
Robienie zdjec to dobry pomsyl, ale tylko na ekran stanu gry z czasem, bo jesli ktos by chcial oszukac z iloscia poe czy bugow to moze dac zdjecie z innego sava -_-'' i chyba by ta osoba oszukiwala dla wlasnej chorej i glupiej satysfakcji...
Sorry za jakis takis :off:

Awatar użytkownika
Bijman
Goron
Goron
Kontaktowanie:

Postautor: Bijman » 14 sierpnia 07, 22:25

Przeszedlem to na 100% wlacznie z wszystkimi sekretami bez uzywania poradnikow w 80 godzin.
Metroid Depths:
Obrazek

Moja Galeria:
http://bijman.deviantart.com

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”