Ulubiony Temple
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
zuch pisze:mnie najbardziej sie podoba spirit temple egipski klimat oraz muzyka
Zdaję się, że cała rasa Gerudo jak i ta świątynia była na Turcji wzorowana...Więc to raczej turecki klimat, a nie egipski Z Egiptem ta świątynia ma tylko pustynie wspólną, cały styl Spirit(zwróć uwage na posągi "bogin"-maja tureckie stroje, tak samo jak Gerudianki, ich pozy takze sa bardzo orientalne) jest wzorowany na Turcji/Indiach.
She's got everything I need, pharmacy keys
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Ach...Nigdy nie zapomnę, jak Shadow mnie straszyła jak miałam gdzieś 10-12 lat....O_o Nigdy nie mogłam jej przejść, bo strasznie się bałam...ta muzyka, te teksty z nikąd....Sam grobowy klimat...Redeady i mumie też mnie przerażały xD Shadow ma mocny klimat, w sumie też jedna z lepszych świątynii w grze.
She's got everything I need, pharmacy keys
Deedlith_Anthy pisze:Ach...Nigdy nie zapomnę, jak Shadow mnie straszyła jak miałam gdzieś 10-12 lat....O_o .
heh, ja tez tak miałam, dungeon robiłam tylko jak musiała i to tylko jak najszybciej(to samo sie odnosi do Bottom of the well),a teraz juz nie mam urazu...uciekł
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
- Mistrz Hylian
- Goron
Ja też lubię spirit temple......bo fajna jest
Używaj mniej emoticonów /Mr.M
Używaj mniej emoticonów /Mr.M
Ostatnio zmieniony 10 lipca 07, 10:22 przez Mistrz Hylian, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja tam wole Water Temple dlatego zagłosowałem na nią. Ale według mnie chyba lepsza jest Shadow Temple. Tamten klimat i ściany których nie ma fajnie tam jest. Może podoba mi się tam dlatego, że Lubie ponure miejsca i mój ulubiony kolor to czarny, a zabawa z okiem prawdy jest najlepszą zabawą w całej zeldzie . To więc czemu zagłosowałem na Water Telple? Bo ona jest tak trudna że to jedyna część gry którą przeszedłem przy pomocy solucji
P. S. A najbardziej podobała mi sie muza z Forest Temple. Podobała? Nadal mi sie podoba
P. S. A najbardziej podobała mi sie muza z Forest Temple. Podobała? Nadal mi sie podoba
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”