HELP CENTER (TP)
Moderator: Moderatorzy
Witam , mam problem w Water Temple. Uruchomi?em wod? leci po schodach ale mniemam brak mi harpuna. Gdzie go znajde. Myśla?em ?e jest w jednej z komnat z obarcającymi sie kregami ale tam by?y tylko ,,skarby; i dwie ośmiornice których nie moge?em pokona?.l
[ Dodano: Wto 27 Mar, 2007 ]
Co nalęży zrobić by wejść do Śnieżnej Krainy , ciągle mnie wraca gdy walczę ze nieżnymi wilkami do początku , zapewne coś mi brakuje, ale co ?Gdzie to znaleźć? Z góry dzieki.
[ Dodano: Wto 27 Mar, 2007 ]
Co nalęży zrobić by wejść do Śnieżnej Krainy , ciągle mnie wraca gdy walczę ze nieżnymi wilkami do początku , zapewne coś mi brakuje, ale co ?Gdzie to znaleźć? Z góry dzieki.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Howling Stones:
1. N/A
2. Death Mountain
3. Zora's River
4. North Faron Woods
5. Lake Hylia
6. Snowpeak Area
7. Hidden Village
1. N/A
2. Death Mountain
3. Zora's River
4. North Faron Woods
5. Lake Hylia
6. Snowpeak Area
7. Hidden Village
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Zaciąłem sie w Snowpik Area, przestawiłem dwa bloki otworzyłem drzwi. znalazłem pomieszczenie z kulami ale jest zamkniete brakuje klucza, żona tego yeti otworzyła mi drzwi gdzie jest ten śnieżny stwór, wszedłem przez okienko do pomieszczenia z armatą , rozwaliłem bloki lodowe za którymi były drzwi, zdobyłem kompas. Znalazłem się pietro wyżej nad tymi blokami gdzie również jest blok który należy zrzucić ale zapewne musze być z drugiej strony. Co muszę zrobic i czego użyć aby dalej ruszyć ? Z góry dzięki. Jest jeszcze jedno pomieszczenie od razu jak sie wchodzi do domu yeti po prawej stronie gdzie jest skrzynia ale jest przepaść i przeskoczyć na druga strone ani używając wyposażenia Linka nie da rady.
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, bo trochę trudno przypomnieć sobie całą "świątynie". Co do przepaści to musisz udać się piętro wyżej i walnąć kulą w podłogę nad skrzynią. Będzie widać pęknięcie czy coś w tym stylu, ale z tego co pamiętam jest tam część serca. Co do klucza to na dziedzińcu zmień się w wilka i użyj zmysłów żeby znaleźć klucz. Nie wiem czy skrzynia czasem nie wystawała z ziemi i nie wiem czy tam jest klucz. Standardowo radzę poszukać na GameFaq's bo sam najlepiej wiesz w jakiej jesteś sytuacji.
Pomocy, bo załamany jestem !
Otóż piętnaście minut temu skończyłem TP, skończyłem wszystkie walki z Gandarfem i słit poleciały napisy końcowe. Uważnie i cierpliwie je oglądałem, krótki filmik i ciąg dalszy napisów. W pewnym momencie THE END. Po nim gra od początkowego ekranu. Odpaliłem ją, a tu mój save przed zamkiem Gandarfa :/ Midna dalej mówi : - Uratujmy Zelde!
Co mam więc robić?
Do Dukana !
Zant jest dość prosty. Pierwszy etap jego pokonywania jest tam, gdzie była Diababa. W momencie gdy nie strzela tym różowym weź Gale Bomerang, i wyceluj w niego. Zant wpadnie do kwasu, po czym doleci na brzeg. Tam potraktuj go kilka razy mieczorem. Działanie ponów.
Potem zostaniesz przeniesiony w kolejne miejsca, tam intuicyjnie podobnie jak pokonywałeś bosa który był w miejscu w jakie się przeniesiecie pokonaj Zanta. Powodzenia!
Otóż piętnaście minut temu skończyłem TP, skończyłem wszystkie walki z Gandarfem i słit poleciały napisy końcowe. Uważnie i cierpliwie je oglądałem, krótki filmik i ciąg dalszy napisów. W pewnym momencie THE END. Po nim gra od początkowego ekranu. Odpaliłem ją, a tu mój save przed zamkiem Gandarfa :/ Midna dalej mówi : - Uratujmy Zelde!
Co mam więc robić?
Do Dukana !
Zant jest dość prosty. Pierwszy etap jego pokonywania jest tam, gdzie była Diababa. W momencie gdy nie strzela tym różowym weź Gale Bomerang, i wyceluj w niego. Zant wpadnie do kwasu, po czym doleci na brzeg. Tam potraktuj go kilka razy mieczorem. Działanie ponów.
Potem zostaniesz przeniesiony w kolejne miejsca, tam intuicyjnie podobnie jak pokonywałeś bosa który był w miejscu w jakie się przeniesiecie pokonaj Zanta. Powodzenia!
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 07, 17:21 przez Mojanbo, łącznie zmieniany 1 raz.
Ło to sie bardzo ciesze, choć w sumie mogła być możliwość gry dla zabawy mając świadomość iż Gandarfa już nie ma Szkoda ale co tam
To przy okazji zadam pytanko kolejne
Przeszedłem gre i zostało mi miejsce na jeszcze jeden strój. Co to za strój? Jak można go zdobyć?
Również mam mały portfel, i chciałbym mieć większy Gdzie takowy można dostać?
To przy okazji zadam pytanko kolejne
Przeszedłem gre i zostało mi miejsce na jeszcze jeden strój. Co to za strój? Jak można go zdobyć?
Również mam mały portfel, i chciałbym mieć większy Gdzie takowy można dostać?
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
[glow=green]Większy portfel:[/glow] musisz zebrać lśniące owady/robaki itp. dla Agithy mieszkającej w Castle Town. Na worek na 600 rupee wystarczy jeden owad, na worek na 1000 rupee
musisz znaleść je wszystkie!!!
(TIP: najlepiej szukać w nocy gdyż są one świecące i łatwiej je dostrzec).
Ten trzeci strój to [glow=red]Magic Armor[/glow]. Opis zdobycia jest w starszych postach (HELP CENTER).
musisz znaleść je wszystkie!!!
(TIP: najlepiej szukać w nocy gdyż są one świecące i łatwiej je dostrzec).
Ten trzeci strój to [glow=red]Magic Armor[/glow]. Opis zdobycia jest w starszych postach (HELP CENTER).
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- master sword
- Goron
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
master sword pisze:mam pytanie jak sie daje zdjecie tam co jest po lewek stronie zebym mial obrazek prosze
wejdź w swój profil odszukaj panel kontrolny avatarów - wyślij obrazek ze swojego komputera lub daj jakiś na np. imageshack albo wpisz adres strony pod którym obrazek się znajduje potem skopiuj link do obrazka i wyślij.
Ale w tym temacie to nie o takie pytania chodzi...
Witam jetsem nowy i mam pytanie!! dopiero co zaczelem gre i juz utknełem. A tak dokładnie to nie mogę przejść momentu w pierwszym dungeonie ( znaczy sie Forest Temple). ja jakas małpa rozwaliła mi bujany most bumerangiem. Uwolniłem już 2 małpy imam łącznie 3. Co teraz trezba zrobić? Proszę pomocy
[ Dodano: Czw 12 Lip, 2007 ]
pomoze mi ktos czy nie??
[ Dodano: Czw 12 Lip, 2007 ]
pomoze mi ktos czy nie??
- master sword
- Goron
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”