The Legend of Zelda Codename Universe
Moderator: Moderatorzy
The Legend of Zelda Codename Universe
Normalnie szok. Miyamoto w końcu ujawnił rąbka tajemnicy na temat długo opracowanego projektu - gry, która będzie ewoluować! Najnowsza Zelda, która ma mieć premierę w 2008 roku, będzie oparta na nowym patencie Nintendo, bazującym na Sanity System for Video Game.
Nowy patent będzie w stanie kontrolować całym uniwersum, sprawiając, że gra będzie analizowała nasze poczynania, co będzie niosło za sobą zmiany w otaczającym linka wszechświecie. Shigeru mówi nieśmiało, że link będzie w stanie "zatrucia" (grzybki? co będzie owocować dynamicznymi przemianami uniwersum. Da nam to z pewnością duży zastrzyk adrenaliny i wrażeń, szczególnie że tym razem sterowanie Wii Remote będzie od podstaw pisane pod Zeldę a nie jak to było w Twilight Princess - tylko zaaplikowane.
Miyamoto podkreśla, że gra jest na bardzo zaawansowanym etapie produkcji, tak więc zapewne zobaczymy ją w akcji podczas E3. Nie wiem jak Wy - ja z niecierpliwością będę wyczekiwał kolejnych informacji na temat tego projektu!
Poniżej możecie zapoznać się z filmikiem zmontowanym przez Wii.tv:
http://wii-mote.net/news_72.html
Nowy patent będzie w stanie kontrolować całym uniwersum, sprawiając, że gra będzie analizowała nasze poczynania, co będzie niosło za sobą zmiany w otaczającym linka wszechświecie. Shigeru mówi nieśmiało, że link będzie w stanie "zatrucia" (grzybki? co będzie owocować dynamicznymi przemianami uniwersum. Da nam to z pewnością duży zastrzyk adrenaliny i wrażeń, szczególnie że tym razem sterowanie Wii Remote będzie od podstaw pisane pod Zeldę a nie jak to było w Twilight Princess - tylko zaaplikowane.
Miyamoto podkreśla, że gra jest na bardzo zaawansowanym etapie produkcji, tak więc zapewne zobaczymy ją w akcji podczas E3. Nie wiem jak Wy - ja z niecierpliwością będę wyczekiwał kolejnych informacji na temat tego projektu!
Poniżej możecie zapoznać się z filmikiem zmontowanym przez Wii.tv:
http://wii-mote.net/news_72.html
lol na jednym ze screenów gęba Midny. Heh... ciekawy żart prima aprylisowy ja bym nie zniosł przeniesienia Zeldy w czasy współczesne, to już nie byłoby te uczucie bohaterskości... tutaj walka z potworami daje realizm że faktycznie dałoby się je zabić a w swiecie gdzie kazdy ma uzi w kieszeni to juz fikcja ze da sie tak wszystkich zabijac
EDIT:
Lol i w czasie filmiku widac 100 razy te same zdjecia xD wescie.. załosny żarcik jednak xD
EDIT:
Lol i w czasie filmiku widac 100 razy te same zdjecia xD wescie.. załosny żarcik jednak xD
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
To jest joke!!
Ostatnio zmieniony 31 lipca 07, 22:16 przez MasterLink, łącznie zmieniany 2 razy.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
Prawda jest taka, że to fake i większość z nas to wie, więc ograniczmy się raczej do opinii i nie spekulujmy czy to prawda czy nie.
Osobiście kręci mnie takie pomieszanie światów. Poprzez przeniesienie postaci, tradycji i obowiązujących wartości w świat nowoczesnej techniki można by uzyskać ciekawy efekt. Świat na zewnątrz mógłby wyglądać tak jak na tych screenach, ale ludzie praktykowaliby te same czynności co kilka tysięcy lat temu. Nie byłoby jakiś ubrań z sylikonu czy miotaczy rozgrzanego uranu cokolwiek to znaczy. Wciąż popularna była by broń biała, łuk i tarcza. Ciężko wyrazić w słowach moją wizję takiej gry, ale tak to mniej więcej bym sobie wyobrażał mimo, że to trochę pokręcone.
Osobiście kręci mnie takie pomieszanie światów. Poprzez przeniesienie postaci, tradycji i obowiązujących wartości w świat nowoczesnej techniki można by uzyskać ciekawy efekt. Świat na zewnątrz mógłby wyglądać tak jak na tych screenach, ale ludzie praktykowaliby te same czynności co kilka tysięcy lat temu. Nie byłoby jakiś ubrań z sylikonu czy miotaczy rozgrzanego uranu cokolwiek to znaczy. Wciąż popularna była by broń biała, łuk i tarcza. Ciężko wyrazić w słowach moją wizję takiej gry, ale tak to mniej więcej bym sobie wyobrażał mimo, że to trochę pokręcone.
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”