HELP CENTER (TP)
Moderator: Moderatorzy
mam klopot... a mianowicie zacialem sie w water tample wiem ze juz bylo duzo na ten temat ale ja poprostu nie widze nic z tego co wy piszecie w grze wplywam do niej, przechodze do nastepnej komnaty gdzie sa skaczace robale i te pancerniaki zestrzeliwuje bombkami stalaktyty, wspinam sie na gore i przechodze przez drzwi, potem do tej okraglej komnaty i zawiecha.... moze mi ktos dokladnie (bardzo dokladnie ) napisac co dalej? najlepiej ze zdjeciami czy cos z gory thx
[ Dodano: Sob 24 Lut, 2007 ]
oki juz sobie sam poradzilem
[ Dodano: Sob 24 Lut, 2007 ]
oki juz sobie sam poradzilem
water temple
nie zgadzam sie. przeszedlem water temple i powiem szczeze ze nie jest taka zla. ja sie zacialem na poczatku przez blahostke (nie pociagnalem dzwigni bo myslalem ze to ta sama ) potem juz poszlo z gorki teraz jestem w tej gdzie sa 4 duchy i tez mam klopot a;e sam sobie poradze podzpowiedzi zabieraja satysfakcje z gry (no chyba ze sie juz calkiem straci nadzieje )
[ Dodano: Nie 25 Lut, 2007 ]
dalem staruszkowi 1000 rupii dotacji na most i teraz chce 2000 na budowe sklepu. przeczytalem gdzies ze trzeba pogadac ze staruszkiem przed sklepem, on mi da beczke, ja nia rzuce w gorona kolo castle town i dotacja sie zmniejszy do 200 rupii... ale jak podbijam do staruszka to nie daje mi zadnej mini gry tylko mowi zebym sprawdzil czy jest jego brat pod castle town... czegos nie zrobilem czy mam czekac az wybuduja most??
hehehehhe oki juz sobie poradzilem nie ten goron
dalem staruszkowi 1000 rupii dotacji na most i teraz chce 2000 na budowe sklepu. przeczytalem gdzies ze trzeba pogadac ze staruszkiem przed sklepem, on mi da beczke, ja nia rzuce w gorona kolo castle town i dotacja sie zmniejszy do 200 rupii... ale jak podbijam do staruszka to nie daje mi zadnej mini gry tylko mowi zebym sprawdzil czy jest jego brat pod castle town... czegos nie zrobilem czy mam czekac az wybuduja most??
hehehehhe oki juz sobie poradzilem nie ten goron
ejjj plis jak ktos moze fast odpisac!! mam ten rysunek Ashei i wszystkie zory mowia ze mam go dac ksieciu zor (temu dzieciakowi) ale gdzie on do wacka pana jest?!!
[ Dodano: Pon 26 Lut, 2007 ]
dobra juz mam byl w swiatynie tam gdzie zora armor ale gdzie tem mother and son rock ?? gdzie tego red fisha zlapac?
pisanie na tym forum mnie oswieca juz mam rybke xP
dobra juz mam byl w swiatynie tam gdzie zora armor ale gdzie tem mother and son rock ?? gdzie tego red fisha zlapac?
pisanie na tym forum mnie oswieca juz mam rybke xP
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
Ta Część Serca znajduje się na "pływających kontenerach". Musisz pójść do domku na górze i zapłacić bodajże 20 rupii za przelot z cucco. Wbrew pozorom Część Serce jest na drugiej platformie od góry, a nie na tej obracającej się. Przy okazji, żeby było łatwiej trafić na obrotową wystarczy potraktować bumerangiem wiatrak na szczycie domku, aby ją zatrzymać.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Przeteleportuj się na [glow=red]Death Mountain[/glow]. Znajdziesz tam wulkaniczną skałę.
Podejć do niej i prześlij ją prosto do [glow=cyan]Zoras Domian[/glow]. Skała rozbije taflę lodu i uwolni wodę. 8)
Podejć do niej i prześlij ją prosto do [glow=cyan]Zoras Domian[/glow]. Skała rozbije taflę lodu i uwolni wodę. 8)
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”