Ulubiona konsola current-gen
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- Dark Shadow
- Zora
X kloc 360 miał juz niezby udany początek szczególnie ,ze konsola ma sporo błedów ,których raczej nowe next geny miec nie powinny,jednak nie odrzucam jej do konca jako straconą bo znajac the Billa ma swoje sposoby zeby uatrakcyjnic własna konsole choc osobiscie raczej ta konsola nie cieszy sie moją sympatią.Wydaje Mi sie,ze ogromne szanse na rynku bedzie miec Wii i Ps3 choc stawiam na przewage Wii za nowatorstwo i naprawde ciekawe pomysły które juz ciesza sie uznaniem graczy na świecie m.in Wii rzadzi w ankietach dotyczących next genów choc jeszcze wszystko moze sie zmienic i póki na rynek nie wejda wszystkie nowe konsole i pokazą co są warte,a raczej ukaza mozliwosci konsoli i przedewszystkim gry,które jakby nie patrzec są najważniejsze.Jeszcze troche trzeba czekac i zobaczy sie jak to bedzie....kto bedzie królował na rynku.....oby nowa konsola Nintendo doczekała sie swoich pięciu minut chwały.W koncu Wii will rock you 8)
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- Dark Shadow
- Zora
Gangsta pisze:X kloc 360 miał juz niezby udany początek szczególnie ,ze konsola ma sporo błedów ,których raczej nowe next geny miec nie powinny,jednak nie odrzucam jej do konca jako straconą bo znajac the Billa ma swoje sposoby zeby uatrakcyjnic własna konsole choc osobiscie raczej ta konsola nie cieszy sie moją sympatią.Wydaje Mi sie,ze ogromne szanse na rynku bedzie miec Wii i Ps3 choc stawiam na przewage Wii za nowatorstwo i naprawde ciekawe pomysły które juz ciesza sie uznaniem graczy na świecie m.in Wii rzadzi w ankietach dotyczących next genów choc jeszcze wszystko moze sie zmienic i póki na rynek nie wejda wszystkie nowe konsole i pokazą co są warte,a raczej ukaza mozliwosci konsoli i przedewszystkim gry,które jakby nie patrzec są najważniejsze.Jeszcze troche trzeba czekac i zobaczy sie jak to bedzie....kto bedzie królował na rynku.....oby nowa konsola Nintendo doczekała sie swoich pięciu minut chwały.W koncu Wii will rock you 8)
Wiesz w Polsce to na pewno będzie Wii rządzić ze względu na cenę i możliwości szybkiego przerobienia bo tu chodzi o kasę a wiadomo że Sony tanio nie odda PS3 ale patrząc na X360 można się nad nim zastanawiać gdyż cena tego sprzętu ma jeszcze polecieć w dół mna święta o 100 dolców więc no pomyśli się narazie Wii muszę kupić
No tak rewolucja nareszcie konsola nintendo bedzie miała okazje przewyższyc sprzedażą,a moze i nawet popularnościa niepokonaną jak do tej pory konsole Sony.No tak wszystko na rynku konsol kreci sie wokół kasy,ale zauwaz,ze kasa to nie jedeyny czynnik,który moze swiadczyc czy dana konsola osiągnie sukces,czy tez nie.
Pomysl logicznie wiezysz,ze Sony tak łatwo odda inicjatywe Nintendo,skoro juz ładne pare lat pod względem popularnosci i sprzedaży jest górą na reszta konsol.
Na pierwszy rzut oka cena i bajery Wii przekonują spora ilosc graczy,ze ta konsola bedzie czołową mimo ,ze nawet nie wyszła na rynek i niewadomo jeszcze tak do konca co sie bedzie wtedy działo .Ja narazie staram sie byc neutralny ,bo wydaje mi sie ze Sony moze z czym wyskoczyc,a ma swoje sposoby które mogą zmienic sytuacje o 360 stopni.Nie przywiązuje zbytnio uwagi do konsoli The Billa mimo jego zagrywek raczej nie daje jakis kolosalnych szans X klockowi.Stawiam,ze na rynku rządzic beda Wii i Ps3.Microsoft wpadl ze swoim X'em na samym koncu nie spodziewanie w momencie w którym starzy wyjadacze mowa o firmie nintendo i Sony siedzieli juz w tym interesie ładnych pare lat.Widze Microsoft dobrze se radzi ze swoim systemem,ale od konsoli raczej niech sie trzymią zdala,wystarczy mi juz wiadoomosci kogo to Microsoft nie chciał przekupic. Ceny X360 spadaja,ale to nie zmieni faktu,ze raczej tej konsoli nie wrózy sie kolorowej przyszłosci,nie jestem jeszcze tego tak na 100% pewien,bo w tym ineresie wszystko moze sie zdarzyc.Trzeba troche poczekac az to wszystko sie rozkręci jak nowe next geny bedą se radzic.To co my tu piszemy to tylko nasze przypuszczenia w niedalekiej przyszłosci to moze inaczej wyglądac...choc nie musi...
Pomysl logicznie wiezysz,ze Sony tak łatwo odda inicjatywe Nintendo,skoro juz ładne pare lat pod względem popularnosci i sprzedaży jest górą na reszta konsol.
Na pierwszy rzut oka cena i bajery Wii przekonują spora ilosc graczy,ze ta konsola bedzie czołową mimo ,ze nawet nie wyszła na rynek i niewadomo jeszcze tak do konca co sie bedzie wtedy działo .Ja narazie staram sie byc neutralny ,bo wydaje mi sie ze Sony moze z czym wyskoczyc,a ma swoje sposoby które mogą zmienic sytuacje o 360 stopni.Nie przywiązuje zbytnio uwagi do konsoli The Billa mimo jego zagrywek raczej nie daje jakis kolosalnych szans X klockowi.Stawiam,ze na rynku rządzic beda Wii i Ps3.Microsoft wpadl ze swoim X'em na samym koncu nie spodziewanie w momencie w którym starzy wyjadacze mowa o firmie nintendo i Sony siedzieli juz w tym interesie ładnych pare lat.Widze Microsoft dobrze se radzi ze swoim systemem,ale od konsoli raczej niech sie trzymią zdala,wystarczy mi juz wiadoomosci kogo to Microsoft nie chciał przekupic. Ceny X360 spadaja,ale to nie zmieni faktu,ze raczej tej konsoli nie wrózy sie kolorowej przyszłosci,nie jestem jeszcze tego tak na 100% pewien,bo w tym ineresie wszystko moze sie zdarzyc.Trzeba troche poczekac az to wszystko sie rozkręci jak nowe next geny bedą se radzic.To co my tu piszemy to tylko nasze przypuszczenia w niedalekiej przyszłosci to moze inaczej wyglądac...choc nie musi...
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
Zgadzam się, pad do Gacka jest super, idealnie leży w dłoni i po kilku godzinach nie bolą ręce.
Moja ulubiona konsola current-gen? Nie ma takiej jednej, kocham japońskie klimaty, a tych dostarczyła mi zarówno PlayStation2 jak i GameCube. Xbox kompletnie mi nie pasuje. Jak chodzi o ilość wspaniałych gier to wygrywa PS2, za to Gacek wygrywa w kategorii "najukochańszy kawałek plastiku"
Moja ulubiona konsola current-gen? Nie ma takiej jednej, kocham japońskie klimaty, a tych dostarczyła mi zarówno PlayStation2 jak i GameCube. Xbox kompletnie mi nie pasuje. Jak chodzi o ilość wspaniałych gier to wygrywa PS2, za to Gacek wygrywa w kategorii "najukochańszy kawałek plastiku"
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Oczywiscie, ze Cubek. Nie dosc, ze Nintendo jest mi bliskie od 9 lat, to jeszcze fioletowy ma baaardzo fajne gry-Zeldy, Mario.... Genialne Smash Bros Melee Co ta gra robi z ludzmi! Z mojej spokojnej cioci wyciagnela morderczego diabla :twisted: Kto by pomyslal, ze gra z tak roznymi postaciami bedzie taka fajna. Nigdy nie bylam fanka PS2, byc moze kiedys sobie je kupie dla tych bardziej "artystycznych" gier.....Jakos nie kreci mnie romansidlo Final fantasy....no moze poza 7 czescia, ktora kiedys sobie sprawie na kompa ze wzgledu na cudowna postac Aeris i jej poswiecenie.... . Fioletowe rzadzi tak czy siak.
She's got everything I need, pharmacy keys
Niewiem czemu, ale ja poprostu nienawidze Playstation ! :evil: Nintendo było ze mną od 3-go roku życia, tak samo jak Zelda. Do końca życia będe tej konsolce wierny 8)
[ Dodano: Sob 05 Maj, 2007 ]
Chciałbym także dodać, że to nie Playstation zapoczątkowało Final Fantasy, tylko Nintendo . Final na Nintendo jakoś bardzieł mi się podobają niż na Playstation.
[ Dodano: Sob 05 Maj, 2007 ]
Chciałbym także dodać, że to nie Playstation zapoczątkowało Final Fantasy, tylko Nintendo . Final na Nintendo jakoś bardzieł mi się podobają niż na Playstation.
Czym byłby ?wiat bez zeldy ?
Chciałby kto? dorobić się kieszonkowego ? Spróbujcie tego: http://www.eurobarre.com/?p=289282033453 TO DZIAŁA ! stronka niestety po francusku, ale tu jest wszystko opisane :http://www.eurobarre.com.pl/
Chciałby kto? dorobić się kieszonkowego ? Spróbujcie tego: http://www.eurobarre.com/?p=289282033453 TO DZIAŁA ! stronka niestety po francusku, ale tu jest wszystko opisane :http://www.eurobarre.com.pl/