Widzial ktos takowego roma badz gral w niego, oczywiscie chodzi o wersje polska.
Swego czasu gralem w wersje Pl ale potem juz jej nie moglem znalezc a pytajac czy ktos ma slyszalem,ze nigdy takowej nie bylo
Mam nadzieje,ze ktos mi udzieli stosownego info.
Pozdrawiam.
Golden Sun PL
Moderator: Moderatorzy
No, ja swojego czasu pytałem się RPG_6 (tego od http://www.nintendencja.prv.pl/) czy niezabrał by się za tłumaczenie tego hiciorka XD Ale niestety... "kompresja" tej gry to uniemożliwia, on sam powiedział, że w Polsce znalazł by się może tylko z 1 człowiek co by to potrafił (może) --> więc niemożliwe że grałeś w Golden Suna PL.
Obecnie znalazłem człowieka który mi to zdekompresował i właśnie w projektach mam tłumaczenie Golden Sun PL, zapraszam po więcej info na stronę http://emutrans.prv.pl
Gra jest dosyć obfita w teksty, także prosiłbym tylko ne pytać mnie kiedy to skończę. Myślę, że do września najpóźniej, ale różnie może wyjść...a raczej nie chciałbym z powodu pośpiechu graczy zepsuć klimat gry.
Gra jest dosyć obfita w teksty, także prosiłbym tylko ne pytać mnie kiedy to skończę. Myślę, że do września najpóźniej, ale różnie może wyjść...a raczej nie chciałbym z powodu pośpiechu graczy zepsuć klimat gry.
Re: Golden Sun PL
Tomesz pisze:Widzial ktos takowego roma badz gral w niego, oczywiscie chodzi o wersje polska.
Swego czasu gralem w wersje Pl ale potem juz jej nie moglem znalezc a pytajac czy ktos ma slyszalem,ze nigdy takowej nie bylo
Mam nadzieje,ze ktos mi udzieli stosownego info.
Pozdrawiam.
Temat juz stary ale,
Jak napisal kolega wyzej ktos zabral sie za tlumaczenie
i...
Moglbym przysiadz ze gralem w Golden Sun PL
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Trochę odświeżę temat małym ogłoszonkiem:
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."