Nareszcie ją mam !!!
Moderator: Moderatorzy
- Frajdej Jr
- Kokiri
Nareszcie ją mam !!!
Wczoraj kupiłem Wii z Zeldą TP. Po pierwszych sześciu godzinach grania muszę wam powiedzieć ,że Zelda TP może nawet pobić OOT. Naprawde warto było wydać pieniądze.
bardzo namawiam do zakupu ponieważ gra przyniesie wam wiele radości.
Pozdrawiam Frajdej Jr
bardzo namawiam do zakupu ponieważ gra przyniesie wam wiele radości.
Pozdrawiam Frajdej Jr
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
szczerze zazdroszczę jedyne co mogę tylko od siebie dodać to to, że sama gra rzeczywiście ma KLIMAT (ja jednak grałem tylko z 1,5h na GC... :/ i w taką też wersję się zaopatrzę, nie tylko ze względów finansowych, ale także ze względu na dostępność - ponoć w Polsce było tylko 2 tys. Wii, a i samej Zeldy też nie za wiele :/ )
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
- Frajdej Jr
- Kokiri
lukaszSA jeśli chodzi ci o miecz to poruszając wiilotemautomatycznie link wali z miecza ,a jeżeli chodi ci o inne bronie typu np. łuk to najpierw wybierasz broń a następnie najeżdżasz kursorem (wróżką) na przeciwnika i strzelasz naciskając B. Jednym słowem gra jest genialna i wiilot bardzo dobrze się w niej sprawdził. Ja w chwili obecnej jestem po pierwszej świątyni (Forest Temple).
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
czepiacie się jak ja bym miał Wii z Zeldą też bym pewnie taki temat założył (jakby takiego jeszcze nie było ). Spróbujcie się postawić w jego miejscu
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
- Frajdej Jr
- Kokiri
- Dark Shadow
- Zora
Ale Temat może służyć jako oficjalne podjaranie się nową Zeldą, każdy mże po nabyciu Zeldy pochwalic się nią i zdać relacje
[ Dodano: Sob 23 Gru, 2006 ]
Cóż mogę napisać , mam TP na Wii poprostu niewiem co powiedzieć tyle tego jest, sam klimat i Fabuła początkowa mnie rozwaliły, dobra jutro zdam większą relację bo idę grać
[ Dodano: Sob 23 Gru, 2006 ]
Cóż mogę napisać , mam TP na Wii poprostu niewiem co powiedzieć tyle tego jest, sam klimat i Fabuła początkowa mnie rozwaliły, dobra jutro zdam większą relację bo idę grać
Postawcie się też na miejscach osób które siedzą na 4/5 forach i widzą po 10 takich tematów jak jakiś koleś dorwał Zelde i musi oposać jak się jara,kurde dajcie ludzie na wstrzymanie, jak chcecie się jarać to chociaż opiszcie co was tak jara nie? a nie tylko piszecie że giera jest spoko, to każdy wie. Co do ceny Zeldy to używke można za 160/170zł nawet kupić(wersja Wii) a w moim przypadku ja od początku mam możliwosc kupienia jej z przesyłką za niecałe 200zł(jakieś 197zł)nówke więc nie jest tak źle, problemem jest to że nadal nie mam na Wii bo tym razem kupiłem Dreamcasta i z 900zł wydałem 400zł nie ma to jak powrót do swojej ulubionej konsolki .
P.S. Dla ludzi takich jak ja, od razu z doświadczenia wiem i mówie to innym:
Nie napalajcie się na jakąs konsolkę tylko z powodu jednej gry, bo inaczej możecie się spażyć tak jak ja i stracić na tym kilka stów przy sprzedawaniu jej,już dla innych radze sporządzić listę konsol które wam się podobają,lub opisać wszystkie next-gen'y jakie mają zalety/wady którą się chce a którą nie i w co się chce grać,dzięki temu można trzeźwo myśleć a przecież konsolka będzie w waszych domach do następnej generacji nie
P.S. sory za oftop ale teksty : musze mieć Wii dla Zeldy TP wychodzi mi bokiem i zaraz pawia puszcze :evil:
P.S. Dla ludzi takich jak ja, od razu z doświadczenia wiem i mówie to innym:
Nie napalajcie się na jakąs konsolkę tylko z powodu jednej gry, bo inaczej możecie się spażyć tak jak ja i stracić na tym kilka stów przy sprzedawaniu jej,już dla innych radze sporządzić listę konsol które wam się podobają,lub opisać wszystkie next-gen'y jakie mają zalety/wady którą się chce a którą nie i w co się chce grać,dzięki temu można trzeźwo myśleć a przecież konsolka będzie w waszych domach do następnej generacji nie
P.S. sory za oftop ale teksty : musze mieć Wii dla Zeldy TP wychodzi mi bokiem i zaraz pawia puszcze :evil:
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”