Quiz zelda ocarina of time
Moderator: Moderatorzy
Keaton Mask-sprzedajemy ją strażnikowi w Wiosce Kakariko,który jest przy wejściu na Śmiertelną Górę
-Skull Mask-maskę tą sprzedajemy skullkidowi takiemu małemu leszczowi,który znajduje sie w loost woods
-Spooky Mask-maskę tą sprzedajemy małemu ziomkowi na cmentarzu
-Bunny Hood-sprzedajemy biegaczowi(jako mały) znajdującemu sie w okolicach lon lon ranch wtedy gdy nadzejdzie noc.Przedtem nalezy z nim porozmawiac(jako dorosły) w dolinie gerudo
Mask of Truth-jak sprzedamy wczesniej wymienione maski,ja mozemy wyporzyczyc w sklepie za darmo,dzieki niej mozna pogadac z kamykami tj.tymi statuami jednookimi
-Pozostają nam jedynie dodatkowe maski mozna je rowniez wyporzyczyc za darmo w sklepie sa to:
-maska zor
-maska gerudo
-maska goron
nie maja żadnych szczególnych mocy,sa tylko od parady
Gdzie i od kogo zdobywamy piłę(sekwencja wymian)??
-Skull Mask-maskę tą sprzedajemy skullkidowi takiemu małemu leszczowi,który znajduje sie w loost woods
-Spooky Mask-maskę tą sprzedajemy małemu ziomkowi na cmentarzu
-Bunny Hood-sprzedajemy biegaczowi(jako mały) znajdującemu sie w okolicach lon lon ranch wtedy gdy nadzejdzie noc.Przedtem nalezy z nim porozmawiac(jako dorosły) w dolinie gerudo
Mask of Truth-jak sprzedamy wczesniej wymienione maski,ja mozemy wyporzyczyc w sklepie za darmo,dzieki niej mozna pogadac z kamykami tj.tymi statuami jednookimi
-Pozostają nam jedynie dodatkowe maski mozna je rowniez wyporzyczyc za darmo w sklepie sa to:
-maska zor
-maska gerudo
-maska goron
nie maja żadnych szczególnych mocy,sa tylko od parady
Gdzie i od kogo zdobywamy piłę(sekwencja wymian)??
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- Dark Shadow
- Zora
Nie za bardzo łapię o co ci chodzi... ale jeżeli o to co musimy kupić od kogoś no to:
-tarcza deku
-magiczne fasolki
-bombuchu
-Nóż Olbrzyma
i ewentualnie jeszcze tuniki goronów i zor.
Teraz moja kolei - wymień nazwy wszystkich pieśni przenoszących i gdzie teleportują.
P.S. Mikau, chyba źle odpowiedziałeś Miałeś podać ilość miejsc a nie robaków.
-tarcza deku
-magiczne fasolki
-bombuchu
-Nóż Olbrzyma
i ewentualnie jeszcze tuniki goronów i zor.
Teraz moja kolei - wymień nazwy wszystkich pieśni przenoszących i gdzie teleportują.
P.S. Mikau, chyba źle odpowiedziałeś Miałeś podać ilość miejsc a nie robaków.
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”