Kłopotliwi Goroni

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
rafciopop
Zora
Zora

Postautor: rafciopop » 15 lutego 06, 20:53

pokonaj vattiego
twój nick to [you]

Lechu

Postautor: Lechu » 2 lipca 06, 19:15

Ja wymienilem okruch szczecia z rolnikiem, oraz ze wszystkimi piecioma scianami, oraz z kazdym kim sie dalo, ale to PRZED pokonaniem Vatiego. Teraz jak przeszedlem gre, jest caly czas 5 goronow i nie wiem co zrobic by przyszedl ostatni.
Musze gre od nowa przechodzic??

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 2 lipca 06, 19:22

Z kimś napewno nie połączyłeś sprawdź razem z solucją.
Obrazek

lechu

Postautor: lechu » 2 lipca 06, 20:57

Z kazdy. Pieciu Goronow jest.
Z kazda sciana wymienialem, probowalem po kilka razy, dzis, wczoraj, szukalem wszedzie ludzi do wymiany, nawet plujace krzak i krowy i psy jako minish.
Tingle mi mowla ze zostalo mi jeszce tylko 5 okruchow do polaczenia, a ja pomyslu nie mam z kim to zrobic.
Bo wiem ze ten duch w domu w chmurach zniknal, a ja nie zdazylem i nie mam tych swietlistych strzal, na angielskiej stronie pisalo ze trzeba od nowa gre przejsc. Wiec boje sie ze z tymi goronami moze byc podobnie , a bardzo tego nie chce.

Taki osobny problem mam nie zwiazany z tematem.
Nie wiem co zrobic by Farore miala dom. Jak z nia wymienialem okruch to sie motyl pojawil bodajze na cmentarzu, a dalej nie moge wymienic sie. Mowi ze szuka domu i tyle, tego typa juz w Hyrule nie ma (tego co domy zalatwial).

lechu

Postautor: lechu » 2 lipca 06, 22:25

A czy moglby ktos save'a udostepnic? albo lepiej na strone dac? skoro tyle ludzi to ukonczylo?

Awatar użytkownika
Wersus
VIP
VIP

Postautor: Wersus » 3 lipca 06, 10:34

Daj cynk władzom ZC żeby stworzyła osobny dział w Downloadzie, żeby wstawiać tam save. Wtedy może się powstawia.
A co to goronów, to proponowalbym ze wszystkimi połączyć przed Vaatim (nawet z tym co woła wielkiego), a dopiero po pokonaniu go, załatwić sobie tarczę.
"Żegnany gwizdami i ?miechem szyderców powracam w glorii i chwale ..."

lechu

Postautor: lechu » 3 lipca 06, 12:55

Nie no to ebz sensu, nie chce mi sie od nowa.
Sama gre, bez opisu ukonczylem w 4 dni. Ale te okruchy szcescia i muszelki to z tydzien robilem i jak tylko pomysle ze od nowa bym musial to mi sie slabo robi.

Go?ć

Postautor: Go?ć » 6 lipca 06, 21:20

gdzie sa te tajemnicze mury ??

Awatar użytkownika
Wersus
VIP
VIP

Postautor: Wersus » 11 lipca 06, 11:04

Zobacz sobie na ZC, powinno tam być.

Awatar użytkownika
Alfabet
Kokiri
Kokiri

Postautor: Alfabet » 31 października 06, 22:56

Prawie cały etap z Goronami przeszedłem, ale na końcu, jak już jest ich sześciu, to żaden nie chce ze mną połączyć okrucha (żeby pojawił się Wielki Goron). Co się dzieje?

[ Dodano: Sro 01 Lis, 2006 ]
Dragonek pisze:Moim zdaniem powinien po jakimś czasie chcieć połączyć okruchy. Jak grałam to rozmawiałam z jednym z Braci Tingle (tych od skrzatów) i on mówił że "niekiedy ludzie nie chą się łączyć okruchami ale po pewnym czasie chcą dlatego musisz być cierpliwy i szukać do końca". To nie jest oczywiście cytat słowo w słowo ale mniej więcej tai był sens.

Słowo w słowo było tak: "Zauważyłeś, że niektórzy ludzie łączą Okruchy Szczęścia, kiedy tego chcą? A niektórzy nie chcą, nawet gdy posiadasz Okruchy Szczęścia? Cóż, oznacza to, że musisz być wytrwały i wciąż ich o to prosić!". Mówi to różowy Tingle. ^^

Awatar użytkownika
Mikau
Zora
Zora

Postautor: Mikau » 1 listopada 06, 11:21

Co do wielkiego gorona bedziesz mógł łączyć z 6 goronem po zabiciu Vati`ego , i z 1 na samym początku. :roll:
Obecnie: :/ Nic nowego.
Obrazek

Awatar użytkownika
Homer
Goron
Goron

Postautor: Homer » 20 lutego 07, 19:25

Mam wszystkie kingstone :D ale niemam lustrzanej tarczy, a wy tu piszecie, że trzeba połączyć kingstone z jednym z goronów, więc jak mam zdobyć tą tarcze :|
Obrazek

Awatar użytkownika
Wersus
VIP
VIP

Postautor: Wersus » 20 lutego 07, 19:49

Idziesz do ich jaskini, łączysz się z jednym z nich i pojawia sie wielki goron koło wodospadu.

Awatar użytkownika
Homer
Goron
Goron

Postautor: Homer » 20 lutego 07, 20:05

Pojawił sie ale każe mi uczynić jakis wyczyn

[ Dodano: Wto 20 Lut, 2007 ]
Sorki za fatyge w poprzednim poście pisze że Vatiego pokonać musze :oops:
Obrazek

Awatar użytkownika
Wersus
VIP
VIP

Postautor: Wersus » 20 lutego 07, 21:23

No, musisz dać mu swoją starą tarczę, a on ją zje. Po jakimś czasie wróć do niego a da ci Lustrzaną Tarczę.

Wróć do „Legend of Zelda: The Minish Cap”