Kody & Triki
Moderator: Moderatorzy
- Link-Cristiano
- Kokiri
- Link-Cristiano
- Kokiri
racja Mikau kod na ubrania jest fajny... Podoba mi sie takze kilka innych kodow np: Niesmiertelnosc - jak mi sie nudzi to walcze z Vaatim i włączam ten kod (czasami)
Ciekawie gra sie tez ze skokami poniewaz moge sie dostac tam gdzie chce i wcale nie musze używac Cane of Pacci. Chwała temu co napisal tu kilka kodow i dzieki temu gra moze byc skrócona i ułatwiona 8) DZIĘKS
Ciekawie gra sie tez ze skokami poniewaz moge sie dostac tam gdzie chce i wcale nie musze używac Cane of Pacci. Chwała temu co napisal tu kilka kodow i dzieki temu gra moze byc skrócona i ułatwiona 8) DZIĘKS
Ostatnio zmieniony 12 listopada 06, 08:42 przez Link-Cristiano, łącznie zmieniany 1 raz.
Oto kilka Wcieleń linka:
-OoT
-MM
-WW
-PH
-A
-OoT
-MM
-WW
-PH
-A
Link-Cristiano pisze:Racja, Mikau, kod na ubrania jest fajny... Podoba mi się także kilka innych kodów, np: na nieśmiertelność - jak mi się nudzi, to walcze z Vaatim i wlanczam ten kod (czasami).
Ciekawie gra się też ze skokami, ponieważ mogę się dostać tam, gdzie się chce i wcale nie trzeba używać Cane of Pacci. Chwała temu, co napisał tu kilka kodów i dzięki temu gra może być skrucona i ułatwiona 8) DZIEKS
Popatrz na swoją wypowiedź z wyszczególnionymi błędami, a potem pomyśl o tym, co napisałeś w podpisie. Hipokryzja...
PS. Wiecie może coś więcej o tych domach?
- Link-Cristiano
- Kokiri
Alfabet pisze:Uczepiłem się głównie tego gościa ;] Bo bez sensu jest pisać ([glow=blue][shadow=red]w podpisie[/shadow][/glow], np.), że należy sprawdzać swoje wypowiedzi, a samemu nie stosować się do tego.
Tak... Myśle, że masz rację ortografia ważna sprawa no ale... gdybyś naprawde był taki dobry z ORTOGRAFII to zauważył byś, że mój podpis jest napisany w ŻARGONIE bo jest w nim "masa błędów i literówek"(to też tam źle napisane). Wymyśliłem to i napisałem z błędami żeby było śmiesznie. Skoro tak uważasz to trudno ale ja napewno nie WYSTRZEGE się śmiechu. Moim zdaniem to forum powinno byc(napisałem "c" bo "ci" mi nie działa) wypełniene naszymi informacjami o Zeldzie a nie przyczepianiem się do jakiegoś "gościa". Sory ALFABET znaczy Panie Profesorze Ortografii na Ujocie przepraszam, że Pana zezłościłem. :twisted: :mrgreen: Jak to się mówi:! raz na wozie raz pod wozem !:)
PS: Kurcze nikt nie wie jak dac dom 3 wrózce:) to dopiero HIPOKRYZJA... widze, że tylko ja to wiem.... Panie profesorze Alfabet powinien pan czytac i sprawdzac więcej rzeczy na forum i na googlach:) (podpowiedz).
Oto kilka Wcieleń linka:
-OoT
-MM
-WW
-PH
-A
-OoT
-MM
-WW
-PH
-A
- Link-Cristiano
- Kokiri
Lucyffer pisze:chwila, chwila... czyli TY WIESZ JAK TO ZROBIĆ?! Jakoś mi się nie chce wierzyć, tego pchyba nikt nie wie, bo prostu 3 domku sie nie da wybudować. Ale jeśli tak twierdzisz to powiedz jak to niby zrobiłeś...
wiem wiem:)
Może zdradze kiedyś komuś tą tajemnicę....
Oto kilka Wcieleń linka:
-OoT
-MM
-WW
-PH
-A
-OoT
-MM
-WW
-PH
-A
- Link-Cristiano
- Kokiri
Nie moge dodac Tego screena bo ostatnio miałem skanowanie dysku i w Tej chwili na kompie mam tylko Vinampa, V-Playera, Diablo II LoD i Project64 z Majora Mask...
Dodam go jak od nowa wybuduje domek gdy zaczne grac w MC. Screen pojawi sie na forum do tygodnia!! Obiecuje
Dodam go jak od nowa wybuduje domek gdy zaczne grac w MC. Screen pojawi sie na forum do tygodnia!! Obiecuje
Oto kilka Wcieleń linka:
-OoT
-MM
-WW
-PH
-A
-OoT
-MM
-WW
-PH
-A
Wróć do „Legend of Zelda: The Minish Cap”