Moja Zelda (online)
Moderator: Moderatorzy
będziecie na gg pod ręką jak zrobie cos co będe chciał przetestować to będziecie testowac xD proste nie?
Aktualnie robie minigre na zasadzie MMO z mariem by sprawdzic co w Zeldzie mam nie tak.
Napisany przeze mnie silnik w minigrze dziala lepiej niz ten z zeldy.Jak co to zastąpie jeden drugim.
(Szybciej ściągaj się kochane Jedi Academy xD)
Aktualnie robie minigre na zasadzie MMO z mariem by sprawdzic co w Zeldzie mam nie tak.
Napisany przeze mnie silnik w minigrze dziala lepiej niz ten z zeldy.Jak co to zastąpie jeden drugim.
(Szybciej ściągaj się kochane Jedi Academy xD)
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
OMFG! Ludzie! Wy chyba czegoś tu nie rozumiecie. Nie ma do zeldy online jakiś oficjalnych Testerów. Po prostu jak Pablo zrobił jakiś update i potrzebuje to przetestować to patrzy kto jest na gg i się pyta czy może chwilę poświęcić na przetestowanie. To tyle. Nie ma tak, że ktoś będzie oficjalnym testerem i jak potrzeba testować coś to zaraz Pablo dzwoni na komórkę czy coś. Jak chcecie tak bardzo być testerami to jak wyjdzie open beta weźcie się za testowanie i na koniec napiszcie sprawozdanie na 2xA4
Lol xd ja zapomniałem o tym temacie ale na szczęście mi się przypomniało:P ... I tak teraz przechodze Great Bay Temple w mm ^^
Więc będe cierpliwy.
Pozdro.
[ Dodano: Sob 18 Lis, 2006 ]
Kurna ludzie! Sorry, poniosło mnie, i jednocześnie sorry za double posta (2 posty pod sobą) ale musiałem ożywić temat. Pare pytań:
Czy projekt Zeldy Online nadal trwa?
Czy będziecie pisać w tym temacie?
Czy w Polsce będe mógł kupić Zelde Twilight Princess? Jeśli tak powiedz gdzie ;]
Z góry thanks.
POZDRO I OŻYWCIE TEN TEMAT!
Więc będe cierpliwy.
Pozdro.
[ Dodano: Sob 18 Lis, 2006 ]
Kurna ludzie! Sorry, poniosło mnie, i jednocześnie sorry za double posta (2 posty pod sobą) ale musiałem ożywić temat. Pare pytań:
Czy projekt Zeldy Online nadal trwa?
Czy będziecie pisać w tym temacie?
Czy w Polsce będe mógł kupić Zelde Twilight Princess? Jeśli tak powiedz gdzie ;]
Z góry thanks.
POZDRO I OŻYWCIE TEN TEMAT!
Hejka. Postanowilem odświerzyć temat. Projekt niestety diabli wzieli. Nie dawałem se z tym rady, sam poprostu moge miec problemy. Zostawiłem go na rzecz zrobienia tego.
http://forums.gamemaker.nl/index.php?sh ... 257297&hl=
Jest to projekt przygotowawczy. Dzięki niemu zdobyłem wiele doświadczenia i wiedzy na temat robienia gier w sieci.
Dlatego zaraz jak to skończe wracam do wysiłków nad Zeldą online. BARDZO mile widziana pomoc. thx
http://forums.gamemaker.nl/index.php?sh ... 257297&hl=
Jest to projekt przygotowawczy. Dzięki niemu zdobyłem wiele doświadczenia i wiedzy na temat robienia gier w sieci.
Dlatego zaraz jak to skończe wracam do wysiłków nad Zeldą online. BARDZO mile widziana pomoc. thx
Twoja Zelda zpowiadala sie dosc ladnie (przypomina Graal'a Online ;]), ale jak sadze predzej czy pozniej projekt i tak padnie, bo:
1. Tak jak napisales samemu nie dasz rady
2. Bo tak
3. Bo lubie narzekac
Ale i tak idzie ci lepiej niz wielu osoba (przynajmniej juz ruszyles), ktorych posty czytalem, a byly one typu "ej ziomki wlasnie robie gre online, mam juz grafiki z painta i chce zrobic cos jak tibia, bo gralem i to jest super gra, wiec czy umie ktos zrobic gre jak mu dam grafiki i ze ja bede rzadzil ta grom?"
-------------------
Nie chce zapeszac wiec na wszelki wypadek powodzenia
1. Tak jak napisales samemu nie dasz rady
2. Bo tak
3. Bo lubie narzekac
Ale i tak idzie ci lepiej niz wielu osoba (przynajmniej juz ruszyles), ktorych posty czytalem, a byly one typu "ej ziomki wlasnie robie gre online, mam juz grafiki z painta i chce zrobic cos jak tibia, bo gralem i to jest super gra, wiec czy umie ktos zrobic gre jak mu dam grafiki i ze ja bede rzadzil ta grom?"
-------------------
Nie chce zapeszac wiec na wszelki wypadek powodzenia
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU
hehehee, skąd ja to znam xD
[ Dodano: Nie 04 Mar, 2007 ]
No cóż, skończyło się na obietnicach bo nie dałem rady... tak se dziś pomyślałem że dam wam to na czym skończyłem. Map wiecej nie ma bo poprostu jak se uświadomiłem że te bugi nie wiem skąd są to i nie robiłem nowych. Tu zrobiłem tylko miniquesta na łuk i bomby i tyle.
http://www.gmclan.org/up199_4_ZeldaOnline.html
w rarku jest server i client, wiadomo do czego. sterowanie:
strzałki - chodzenie
spacja - szastanie mieczem
D - bomby
S - strzały
G - wyrzucanie 20 rupii (np dla kolegi xD)
można se połazic sie pozabijać itp xD
Ale ja to jeszcze zrobie xD tylko wtedy sam już napisze cały silnik netplaya, taki jak w MArio Brawl Online zrobiłem
[ Dodano: Nie 04 Mar, 2007 ]
No cóż, skończyło się na obietnicach bo nie dałem rady... tak se dziś pomyślałem że dam wam to na czym skończyłem. Map wiecej nie ma bo poprostu jak se uświadomiłem że te bugi nie wiem skąd są to i nie robiłem nowych. Tu zrobiłem tylko miniquesta na łuk i bomby i tyle.
http://www.gmclan.org/up199_4_ZeldaOnline.html
w rarku jest server i client, wiadomo do czego. sterowanie:
strzałki - chodzenie
spacja - szastanie mieczem
D - bomby
S - strzały
G - wyrzucanie 20 rupii (np dla kolegi xD)
można se połazic sie pozabijać itp xD
Ale ja to jeszcze zrobie xD tylko wtedy sam już napisze cały silnik netplaya, taki jak w MArio Brawl Online zrobiłem
offline gralem ale jak chce wlaczyc ten pilik serwer.exe to eror wyskakuje
Ostatnio zmieniony 6 marca 07, 15:28 przez Squall, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Wszystkie gry z serii Legend of Zelda pod komputer”